275

Христиан

преди 11 години

До Монти БърнсТи си имай свободния избор. Това не означава, че Исус не съществува. Свободния избор е да можеш да направиш свободно решение, въз основа на акумулирана информация. Това, че не вярваш в християнството, може да се дължи от сляпо отрицание, до отричане на доказателства или липсата на евидентни за теб такива. Това не го прави вярно или грешно, но просто формулира избора ти. Бог е реален, ако не вярваш - питай го. Аз съм с IQ 132, не мисля, че съм ***, ама съм силно вярващ. :)

274

Христиан

преди 11 години

До Марк Последният път, когато прочетох мохамед, говореше да четете стария завет, който говори за новия завет, който говори за Исус. Няколко факта, за мюсюлманството:1. Човека не произлиза от съсирек.2. Костите се образуват, заедно с мускулите, не първо кости, после мускули.3. Земята не е плоска и планините не я държат, да не излети в космоса.4. Слънцето не залязва в локва.5. педофилията е все още лошо нещо.answeringmuslimsНикой не е видял мохамед, след като умре, само Исус.

273

анонимен

преди 11 години

и да е имал жена ,какво лошо има в това ,нима е длъжен да я разкрива на хората за да я преследват нея и неговото поколние,това е неговия живот.

272

до Mark

преди 11 години

Марк не слагай всички жени под общ флаг.

271

1978

преди 11 години

do 293: ?do 294 Според мен Иисус е бил роден през Април.

270

щирлиц

преди 11 години

..."по свой образ и подобие."Затова няма нищо нередно в това,че Исус е имал жена.Безполезни дебати за нещо,което няма да унизи вярата Христова.Амин!

269

Анонимен

преди 11 години

Именно защото е възникнако в зоната на арабския полуостров, в ранните /най-автентичните/ ритуали на християнството е фигурирало обрязването при кръщение. Доста по-късно е отменено.Затова винаги ми е било смешно, когато пишман християни подкачват мюсюлмани за това, че са ***. Всичките им предтечи, ранни светци, барабар с т.нар. пророк и учениците му са били ***. И са обрязвали децата си.Изобщо, религиозните хора са крайно заблудени индивиди.

268

do 289

преди 11 години

Християнството не е ли в зоната на арабските страни?По -северните де. :-)

267

Анонимен

преди 11 години

"Към атеистите ? Защо сте кръстении в черквата ?"Баси глупавия въпрос. Подобно простовато питане може да бъде отправено само от религиозен и немислещ ***.Кръстени са, защото са родени в общество, където преобладава християнската религия. Ако бяха родени в арабските страни, щяха да са ***. Също форма на суеверие. Децата нямат право на избор.И всичко това няма нищо общо с възгледите на човек в зряла възраст. Ако ще и да е кръстен, това нищо не променя, ако имаш здрав разум и си атеист.

266

Монти Бърнс

преди 11 години

До 286Израснал съм в здравомислещо семейство и НЕ съм кръщаван. За щастие съм получил право да имам СВОБОДЕН и СЪЗНАТЕЛЕН избор на верую. И съм избрал логичното - да вярвам в СЕБЕ СИ и в здравия си разум. А не да вярвам сляпо в свръхестествени явления. Което ме е спасило от капана на суеверията.Кръщаването на невръстни деца /или приобщаването им към която и да било религия/ е примитивен акт, който обременява детето и в общия случай го лишава от право на свободен избор.

265

Анонимен

преди 11 години

285, ти си пропуснала да посетиш на психиатър след като за пръв път си усетила объркването и си чула гласовете.

264

Въпрос

преди 11 години

Към атеистите ?Защо сте кръстении в черквата ?

263

До 284

преди 11 години

А ти си много ограничен. И сигурно не си учил нито филогофията на атеистите, нито на западните . Аз съм била атеист Но ако кажеш , че материята е първична , винАги изниква въпроса от къде идва и най малката частичка , ако кажем , че първоначалието е милялта (господ) пак ще се запитаме ама от къде идва ? ( и съм чула израза Недедоми са ... ) . Родителите Кръстиха ли ви ? и ако е така питайте ги защо ? Нещо сте птопуснали

262

Анонимен

преди 11 години

283 - "Или неведоми са пътищата господни"Неведоми са пътищата ти към психиатрията.

261

Анонимен

преди 11 години

Като атеист на запад ?На запад , отново можех да докажа философията , че мАтерията е първична . Западната философия смята , че съзнанието е първивично . И тогава имаше един въпрос , не изпадаме ли в противоречие , от откритието , че Бинг Бенг създава света , а не Гозпод? И отговора ми : ама ние незнаем как Господ го е сътворил , може чрез Бинг Бенг . Броенето 1 ден във вселената , не е земният 1 ден ! Или неведоми са пътищата господни.

260

Анонимен

преди 11 години

267. Науката открива физическите и приридни закони ,които вече същесвуват, Откриват че земята се върти , но тя се е въртяла и преди , не само около оста , а и около слънцето . И вселената продължава да се разширява . Аз съм доказвала , че материята е първична и приемаме света такъв какъвто го виждаме , приемаме и тода , което невиждаме ? Като атеист ?

259

какво от това

преди 11 години

И аз съм почти на 34 и скитам и така.Какъв е проблема. Посланито на апостола е А аз желая вие да бъдете безгрижни. Нежененият се грижи за това, което е Господно, как да угажда на Господа; 33 а жененият се грижи за това, което е световно, как да угажда на жена си. 34 Тъй също има разлика и между жена и девица. Неомъжената се грижи за това, което е Господно, за да бъде света и в тяло и в дух; а омъжената се грижи за това, което е световно, как да угажда на мъжа си.

258

Анонимен

преди 11 години

Исус е месия само за бръмбърите в главите на религиозните ***.

257

Ела Исусе

преди 11 години

"Глупакът казва в сърцето си-няма Бог" псалм 53

256

Исус е Месията

преди 11 години

Знаем,че Исус Месията на Израел не е бил женен,но ние вярващите в Него сме свидетели срещу "изследователите"и прилайващите им и сатанинските им лъжи в деня на Страшния съд пред Бога ни,който е на небето.