21

!!!!!

преди 11 години

Целенасочената акция започна с манипулации за липса на алтернативно препитание визирайки абсурди като добив на камъни за слагане по покривите. ПР ите са прибрали яки пари и сега ПОЧВА ГОЛЯМОТО ЛЪЖЕНЕ и МАНИПУЛАЦИЯ.

20

!!!!!

преди 11 години

Тъпата крава (евродеепутка) мъжки брани кило пръжки.Мизерията обрича на ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ засегнатите слоеве на населението, а "дамата" е една от "сводничките" живеещи от експлоатацията. Питахте ли я колко се полага за сводничество? Както се вижда и от другите коментари браним механизъм за заробване на част от населението от ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МУТРИ за които тютюнджиите трябва да гласуват.

19

Kukuruzov

преди 11 години

az ne iskam s moite pari ot moite danatzi i na drugite rabotlivi hora ot bg narod da izdarjam tezi marzelivi tutunoproizvoditeli ! protestiram bg darjava i bg narod da plasta subsidii 74 miliona bg leva na bg tutunoproizvoditelite! s tutunopusheneto tzyalata Evropa se prebori i go zabrani na publichni mesta! az ne iskam bg narod da poluchava pomosti ot EU, za da izdarja marzelivi bg tutunopushachi i bg narkomani - sram i pozor za bg narod!

18

Denev

преди 11 години

kato iskate da se samoubivate, nikoi ne vi spira.kato iskate s tutunopushene, kato iskate s drugo. voilà.svobodni ste da se ubivate s kakvoto si poiskate.no nyamate pravo da ubivate drugite hora.vseki ima pravo na izbor samo za svoya si jivot!

17

Анонимен

преди 11 години

Аз нещо не разбирам! Забранява се пушенето пък се дават субсидии за отглеждане на тютюн????? Защо? Би трябвало парите да отидат в други отрасли! Мое мнение.

16

Анонимен

преди 11 години

Никой от тези в ЕС няма да излезе и да каже "Забраняваме отглеждането на ориенталския тютюн". Най-тихичко ще приемат едни закони, които забраняват добавките в цигарите, а ориенталският ще обявят за добавка и това индиректно ще ни засегне... Сега разбра ли номер едно!? Наистина много хора ще бъдат засегнати. По повод на това за неграмотността- еми, не може всичките да сме вишисти,на високи постове,да живеем в София и да сме ***. Все някой трябва да ПРОИЗВЕЖДА благата и тютюна е точно от тях

15

Анонимен

преди 11 години

Оръжия, цигари, алкохол, плът... Няма ли най-сетне да се преориентираме към по-благородни и човешки (холистични) източници на препитание? Макар и да са по-трудоемки ?Каква е аурата на България? И какво й оказва влияние?....... ТЪМНИТЕ БАЛКАНИ.....ДОКОГА? Вместо да се съпротивляваме, защо да не използваме ситуацията за преориентиране на поминъка!

14

Явор

преди 11 години

Найденов търси подкрепа на точното място, нашите евродепутати са добре запознати с проблема и могат да го представят добре във всичките му нюанси. Напълно прав е, че би трябвало да се предвидят компенсации или алтернативни методи, за да се обезщетят хората при подобно решение.

13

Анонимен

преди 11 години

Еврозабрана на пушенето навсякъде, де се виждаме, а субсидии за производителите?

12

АНОНИМЕМ

преди 11 години

На Миро най ще му отива едно магаре в конска каруца и мотика осми номер ,но не и министър .Много лъже и вечно омотан като пиле в кълчища.

11

Анонимен

преди 11 години

Не се слагайте предизборно на тютюнопроизводителите, ами ги носочете към друг поминък .Крайно време е да се разкъса този омагьосан кръг и да престанат да чакат на субсидии, ама да се заемат с биопроизводство на екологично чисти храни?!

10

Филия с мас

преди 11 години

Найденов пак обещава гейберистки герберастии,

9

do 9

преди 11 години

цитат:"Тя припомни, че в момента върви дискусия за промяната на директивата за тютюните, с която се предлагат доста радикални мерки с идеята да се намали тютюнопушенето. Една от промените е забраната на производството и слагането в цигарите на т.нар. добавки ароматизатори и ориенталския тютюн. Това обаче за страни като България носи много тежки последствия, тъй като много хора ще бъдат засегнати и ще има големи финансови загуби, подчерта Илияна Йотова."

8

Анонимен

преди 11 години

Кой ли пусна тоя слух че ще забраняват ориенталския тютюн? Още по интересния въпрос, защо да го забраняват, след като има най добри ароматови качества? *** слух, само мотнявица и обърквация да има. ОТ ЕС опровергаха това, такаче няма да го забраняват, но обърквацията и тъмнината ще продължават в БГ, това ви е любимото!!

7

do 5

преди 11 години

Абсолютно вярно.Този поминък ги е капсулирал още по-здраво. Само идете в помашките села до Гоце Делчев да ги видите. Момичетата ги женят на 15 и няма училище за много от тях. Трябваше да им създадат друг поминък и щяха да ги интегрират много бързо.Сега те и за българи не се имат,ама субсидии лапат. Тази политика с тютюна въобще не е в услуга на България.

6

ДЕРОНИ

преди 11 години

МИРО ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ЧЕРВЕНИЯ ПИПЕР И КАМБИТЕ СА ЧЕРВИВИ? ХАХАХА,ЯЖТЕ ЛЮТЕНИЦА С ЧЕРВЕИ,ДА ГОВОРЯ ЛИ ЗА УМРЕЛИТЕ МАГАРЕТА И КОНЕ КОИТО ЯДЕТЕ КАТО МАКЕДОСКА НАДЕНИЦА А ?ХАХАХАМИРООО МИРО

5

Анонимен

преди 11 години

К олко години държавата ни (аз и вие) ще плаща грешни пари за долнокачествен и непродаваем тютюн??? Спрете помощите за тютюнопроизводителите! Не виждате ли, че по този начин не си мърдат мозъците, неграмотни са, половината не знаят български и си живеят идилично в 16 век! Държавата няма абсолютно никаква полза от този тютюн! Дайте помощи на производители на храни! В скапаната ни държава главното условие да получиш помощи е да не си българин! Трябва да си турчин или ***!

4

Анонимен

преди 11 години

Този много ни брани - от плодове храни яйца продукти "Стара планина" и отвсичко което не разбира - той от какво ли разбира

3

ФАКТ

преди 11 години

Непушачите са ИЗВЪНРЕДНО прости хора. Факт!

2

ФАКТ

преди 11 години

Пушачите са ИЗВЪНРЕДНО прости хора. Факт.