27

Valentina

преди 10 години

Prikazno mqsto e Lefkada!Malko i krasivo a dokato stigne6 do nego ima kakvo da razgleda6!pPo put ima unikalen manastir koito zaduljitelno trqbva da posetite!

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен

25

Go

преди 11 години

Можехте да споменете в статията, че на Лефкада има 2 световни спота за уиндсърф и кайт. Все пак след плажовете, това е най-атрактивно на острова...

24

Анонимен

преди 11 години

Корабите спират за по 30 минути, а и Егремни е доста голям и усамотен плаж...Има къдъ-къде по-задръстени плажове и в Гърция, а и у нас

23

boby

преди 11 години

До От 7Е то пък на този остров щото не е пълно с хора. Бях тази година там. На който и плаж да застанещ ти се изтърсват на главата 5-6 яхти и задръстват целия залив. На Егремни всеки ден в 11-12 се изтърсват по 5 кораба и изплюват хиляда човека. Добре че поне след час и половина си ги прибират и офейкват да осират някое друго място.

22

MARIA

преди 11 години

MARMARIS (Turkey) e NUMBER ONE !

21

boby

преди 11 години

До АнонименБаш си е мост, тунела на Превеза е между две части на континента и няма нищо общо с острова.

20

вече бях там!!!

преди 11 години

Искам само да вметна, че островът е много красив и забележителен! Няма да съжалявате, ако го посетите поне веднъж! Прекрасна храна и невероятни плажове с уникално чиста вода! Заслужава си!

19

Анонимен

преди 11 години

тунела под водата е да не заобикаляш един доста голям залив, той е само ако идваш от Игуменица. Иначе до самият остров връзката е сухоземна и не е точно мост, а 10 метра понтон и насип около 1 км дълъг. Грандомански хотели, дискотеки и тн там няма, пиенето е скъпо, абе гадна работа е, далеч е, недейте да ходите, че само ще се напълни с още повече хора :)

18

nona

преди 11 години

Точно след седмица заминавам и вече нямам търпение ;-)))

17

Анонимен

преди 11 години

Стига си се по мост

16

Анонимен

преди 11 години

И аз съм си го харесал.Още тази година исках да го посетя, но вятърът ме отвя другаде! Може би догодина....

15

До 14

преди 11 години

Това може да е някоя нова технология :} Като посетя,тогава ще споделя дали е било вкусно...Много ми е чудно какво се е случило с пицариите и хлебарниците след като са ги хванали?

14

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за избора! Лефкада е страхотно място!

13

Анонимен

преди 11 години

До 13 Не е само на 1 място познавам и българи и румънци работещи къде ли не в ресторанти и пицарии ,принципа навсякъде е един и същ ,от най евтините продукти да се готви всичко . В Неапол хванаха пицарии и хлебарници ГОТВИЛИ ХЛЯБ И ПИЦИ НА ФУРНА СЪС СТАРИ КОВЧЕЗИ ,тук вадят трупа след 20 години от гробовете и ги слагат във специални костници ,а със вече използваните ковчези ГОТВИМ ЗА ТУРИСТИТЕ ,трябва да е било страшно вкусно пица с лек мирис на труп .

12

До 10

преди 11 години

Ти говориш за 1 обект,аз ти приказвам за 90 % от туризма в Бг....имам приятели,които работят в Италия по ресторанти и барове и при тях не е такава ситуацията.Аз лично не съм бил в Италия,но съм бил в други държави (пример-това лято на о.Санторини) и да,беше ми доста вкусно (макар и евентуално с ниско качествени продукти).Заготовки и престояли храни в хладилника и тук го има,алкохола не се знае къде е правен,прелива се от стъклени бутилки,млечни продукти без грам мляко,месо с неизвестен произход

11

Анонимен

преди 11 години

Стига се по тунел под морето, а не по мост!

10

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ ,УМНИТЕ МИ ,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА СИ ИМАТЕ РАБОТА С ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ ,ДОРИ АКО СА ВИ БЛЪСНАЛИИ ВИЕ НЯМАТЕ ВИНА ,ЩЕ ЛЕЖИТЕ 20 ГОДИНИ В ГРЪЦКИ ЗАТВОР ЗА ДА СИ ПОЧИНИТЕ .А И ЗАПОМНЕТЕ ЧУЖДЕНЕЦА Е ВИНАГИ ВИНОВЕН .ГРЪЦКИТЕ ЧЕНГЕТА ДИРЕКТНО СВАЛЯТ НОМЕРАТА ОТ КОЛАТА И НАЙ МАЛКОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ОТ ТАМ .А КАК НИ МРАЗЯТ НЕ Е ИСТИНА ,НИКОГА В ГЪРЦИЯ ,ПО ДОБРЕ СТУДЕНИ КАРТОФИ И ТОПЛА БИРА В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕТО.

9

Анонимен

преди 11 години

До 7 Ела да поработиш в италиански ресторант в Италия И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГОВОРИШ КОЛКО Е ХУБАВА ХРАНАТА В ЗАП ЕВРОПА Зехтина на масите е по 1 евро за литър ,налива се от метални бидони по 10 литра в стъклени бутилки .Виното в кани е от 1 евро за литър ,пристига в бидони по 20 литра .Спагетите се готвят предварително и до 2-3 дни ,и после в хладилника .Като ги поръча клиента се слагат във вряла вода за 2-3 минути и само соса се прави в момента .Кашкавала /грана/ е от отпадъците му .

8

лефкада

преди 11 години

острова е страхотен и се предлагат чудесни оферти... наскоро си взех за 310 лв. пакет 3 нощувки, път и разходка с круиз. за сравнение, тези пари ги изхарчих за 2 дена на в слънчев бряг началото на август, без разходка с круиз естествено. защо да посещавам родното черноморие?