Prikazno mqsto e Lefkada!Malko i krasivo a dokato stigne6 do nego ima kakvo da razgleda6!pPo put ima unikalen manastir koito zaduljitelno trqbva da posetite!
Можехте да споменете в статията, че на Лефкада има 2 световни спота за уиндсърф и кайт. Все пак след плажовете, това е най-атрактивно на острова...
Корабите спират за по 30 минути, а и Егремни е доста голям и усамотен плаж...Има къдъ-къде по-задръстени плажове и в Гърция, а и у нас
До От 7Е то пък на този остров щото не е пълно с хора. Бях тази година там. На който и плаж да застанещ ти се изтърсват на главата 5-6 яхти и задръстват целия залив. На Егремни всеки ден в 11-12 се изтърсват по 5 кораба и изплюват хиляда човека. Добре че поне след час и половина си ги прибират и офейкват да осират някое друго място.
До АнонименБаш си е мост, тунела на Превеза е между две части на континента и няма нищо общо с острова.
Искам само да вметна, че островът е много красив и забележителен! Няма да съжалявате, ако го посетите поне веднъж! Прекрасна храна и невероятни плажове с уникално чиста вода! Заслужава си!
тунела под водата е да не заобикаляш един доста голям залив, той е само ако идваш от Игуменица. Иначе до самият остров връзката е сухоземна и не е точно мост, а 10 метра понтон и насип около 1 км дълъг. Грандомански хотели, дискотеки и тн там няма, пиенето е скъпо, абе гадна работа е, далеч е, недейте да ходите, че само ще се напълни с още повече хора :)
И аз съм си го харесал.Още тази година исках да го посетя, но вятърът ме отвя другаде! Може би догодина....
Това може да е някоя нова технология :} Като посетя,тогава ще споделя дали е било вкусно...Много ми е чудно какво се е случило с пицариите и хлебарниците след като са ги хванали?
До 13 Не е само на 1 място познавам и българи и румънци работещи къде ли не в ресторанти и пицарии ,принципа навсякъде е един и същ ,от най евтините продукти да се готви всичко . В Неапол хванаха пицарии и хлебарници ГОТВИЛИ ХЛЯБ И ПИЦИ НА ФУРНА СЪС СТАРИ КОВЧЕЗИ ,тук вадят трупа след 20 години от гробовете и ги слагат във специални костници ,а със вече използваните ковчези ГОТВИМ ЗА ТУРИСТИТЕ ,трябва да е било страшно вкусно пица с лек мирис на труп .
Ти говориш за 1 обект,аз ти приказвам за 90 % от туризма в Бг....имам приятели,които работят в Италия по ресторанти и барове и при тях не е такава ситуацията.Аз лично не съм бил в Италия,но съм бил в други държави (пример-това лято на о.Санторини) и да,беше ми доста вкусно (макар и евентуално с ниско качествени продукти).Заготовки и престояли храни в хладилника и тук го има,алкохола не се знае къде е правен,прелива се от стъклени бутилки,млечни продукти без грам мляко,месо с неизвестен произход
БЪЛГАРИТЕ ,УМНИТЕ МИ ,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА СИ ИМАТЕ РАБОТА С ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ ,ДОРИ АКО СА ВИ БЛЪСНАЛИИ ВИЕ НЯМАТЕ ВИНА ,ЩЕ ЛЕЖИТЕ 20 ГОДИНИ В ГРЪЦКИ ЗАТВОР ЗА ДА СИ ПОЧИНИТЕ .А И ЗАПОМНЕТЕ ЧУЖДЕНЕЦА Е ВИНАГИ ВИНОВЕН .ГРЪЦКИТЕ ЧЕНГЕТА ДИРЕКТНО СВАЛЯТ НОМЕРАТА ОТ КОЛАТА И НАЙ МАЛКОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ОТ ТАМ .А КАК НИ МРАЗЯТ НЕ Е ИСТИНА ,НИКОГА В ГЪРЦИЯ ,ПО ДОБРЕ СТУДЕНИ КАРТОФИ И ТОПЛА БИРА В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕТО.
До 7 Ела да поработиш в италиански ресторант в Италия И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГОВОРИШ КОЛКО Е ХУБАВА ХРАНАТА В ЗАП ЕВРОПА Зехтина на масите е по 1 евро за литър ,налива се от метални бидони по 10 литра в стъклени бутилки .Виното в кани е от 1 евро за литър ,пристига в бидони по 20 литра .Спагетите се готвят предварително и до 2-3 дни ,и после в хладилника .Като ги поръча клиента се слагат във вряла вода за 2-3 минути и само соса се прави в момента .Кашкавала /грана/ е от отпадъците му .
острова е страхотен и се предлагат чудесни оферти... наскоро си взех за 310 лв. пакет 3 нощувки, път и разходка с круиз. за сравнение, тези пари ги изхарчих за 2 дена на в слънчев бряг началото на август, без разходка с круиз естествено. защо да посещавам родното черноморие?
Остров Лефкада – достъпната екзотика