214

Анонимен

преди 11 години

Руснаците са били против България да работи сама за своето освобождение, искали са да ни освободят, та после да ни яздят 2-300 години. По същата причина са били и против Съединението. Дано не върнат оня кон пред Народното събрание, да се откачим веднъж завинаги от тия диваци.

213

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Истинският предател на Васил Левски е посланника на САЩ в Турция, който с помоща на ЦРУ е разкрил местоположението на Апостола и дори американските спецчасти са го задържали до идването на турските заптиета. Абе хора вие акъл имате ли бе?!?

212

Анонимен

преди 11 години

Истинския предател на Васил Левски е граф Игнатиев, който като посланник на Русия в Турция по това време, предал информация на турските власти за Великия Български революционер чиито паметни думи звучат и днес:"КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ"

211

Анонимен

преди 11 години

Кремъл представи сметката за изкуствено поддържане живота на "Червената бабичка"- най-продажната антибългарска партия за всички времена !

210

много шум за нищо

преди 11 години

Какви официални претенции са предявили от Росатом за акциите на НЕК?Става въпрос за някаква си хипотетична ситуация .Пак имаме вестникарска статия на РИА Новости , в която се публикува мнението на "неназован източник от руската компания".А за тежкото положение на НЕК се знае повече от година.

209

Иванчо до Аngelhell

преди 11 години

Ами не съм сигурен, че и това ще сработи.Ако ги направят към общините то тогава пък ще бъдат фими приближени на кмета, както е сега с местните проекти.Но реално лятото като тръгнах за морето и за 3,5 часа бях там а до миналата година не можех.Съгласен съм, че точно сега магистралите не са ни супер приоритет но все е нещо на фона на нищо до сега.

208

Анонимен

преди 11 години

da falira ima sveshti .

207

Анонимен

преди 11 години

Долу комунистите! Искаме възмездие за всичките 70 години комунистически терор над българския народ !

206

Всички са комунисти,

преди 11 години

БОйко се разбра с Путин да му прехвърли някой и друг лев уж за неустойкаКато се знае какви са неустойките, кой по дяволите , позволи на Бойко да плаща луди пари за каприза да прави на пук на СтанишевНомера са това. Единият подписал, другият не подписал. Пък Путин ще обере парсата.Всички са комунисти, това е

205

220

преди 11 години

Като фалира НЕК продаваме всичките и активи за вторични суровини.Леле колко мед,алуминии,желязо и др.метали има.Поне две поколения ще живеят охолно без да се притесняват в Европа.И без това българите имигрират,а тези които остават след 50 г. ще се броят на пръсти!!!И тогава да видим какво ще правят ***...?

204

Angelhell

преди 11 години

До ИванчоВ момента проектите се дават на една - две фирми, които са част от някакво обкръжение, които са добре а хората в провинцията *** от глад и немотия.Държавата не трябва да си прави само евтин ПР, трябва да вършат работата за която ние сме ги наели и в крайна сметка им плащаме заплати. За съжаление от доста време насам държавата е абдикирала и е оставила народа в немотия и да се оправя както може. Казвал съм го и ще повторя... на нас българите проблемът ни е в търпението!!!

203

Angelhell

преди 11 години

До ИванчоСъгласен съм, но поради това, че пътят не е с "национално" значение, те няма да се оправят никога ако бъдат оставени на бюджета.Мисълта ми е, че трябва да бъдат отдадени за стопанисване към общините, като съответно да получават пари за поддръжка всяка година.По този начин държавата ще може лесно да следи къде какво се случва и в крайна сметка ще се работи. Така хем ще има работа за местни фирми, хем ще се вливат някакви свежи пари в общините.

202

Анонимен

преди 11 години

Долу комунистите! Искаме възмездие за всичките 70 години комунистически терор над българския народ !

201

Анонимен

преди 11 години

Относно онкоболните и Козлодуй. От радиация са се разболели, но не от Козлодуй, а от Чернобил, защото комунистите подложиха собствения си народ на геноцид, за да не развалят имиджа на "братушките" за непогрешимост.Долу комунистите! Искаме възмездие за всичките 70 години комунистически терор над българския народ !

200

анонимен

преди 11 години

230..а..бе..какви комунисти те гонят тебе пък бе? няма вече сини,червени или пембени..а..интереса клати феса..всеки преследва парата по всякакви начини..включително и чрез партии..българина се оказа много алчно ***..тъй че си промени мисленето ..стига глупости вече защото си смешен..едно баба знае..едно си бае06376

199

Иванчо До Angelhell

преди 11 години

Така е.Инвеститорите не ги интресува как ще го наричаме.Аз също лятото обиколих северна България.Имаше участъци от по 20-30км в които не можех да карам с повече от 30км/ч.Там и кокошкарник не бих направил та какво остава за завод!Е, докато не се опрявят пътищата там според вас ще има ли някаво развитие на тези райони?

198

ТЕЛЕГРАМА

преди 11 години

ВСИЧКИ СЛЕПИТИЗАНТИ,СТИСКАЙКИ ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА СИ ДА СЕ ЯВЯТ ПРЕД ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОРА В РУСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА ДА ЗАСВИДЕТЕЛСТВАТ СВОЯТА БЕЗГРЪБНАЧНАВЯРНОСТ КЯМ РУСИЯ И ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО!..

197

Анонимен

преди 11 години

Румъния има 5 реактора.Да, ама са само 2броя. Аман от неграмотници.

196

Анонимен

преди 11 години

Вижте как китайците протестират пред японските посолства и сравнете поведението на комунистите в България.Долна продажна комунистическа *** !За предателите само едно !

195

Angelhell

преди 11 години

До ИванчоМое лично мнение е, че "Републиканска пътна мрежа" е голяма грешка.Преди три години имах възможност да обиколя България в най-отдалечените и градове и села, което беше невероятно удоволствие.Правеше впечатление, че пътищата които бяха общински бяха поддържани, с нови маркировки, нов асфалт, мантинели... което беше към "РПМ" беше под всякаква критика, дупки, изтрита маркировка, намачкани мантинели.Честно казано някъде по трасето се допуска грешка и яко се краде, трябва да има контрол