184

Neanonimen

преди 11 години

Анонимните номера под мене продължават все така безуспешно да бистрят близкоизточната политика. Абе, вие международна преса не четете ли бе! Създателят на филма е египетски копт и се казва Накула Басела Накула. По отношение на християнството-вече тонове мастило се изписа от мастити изследователи за това, че Исус е евреин и че христянството се заражда като сектантско учение в рамките на юдаизма. Аман от brain-washed почитатели на световните конспирации!

183

Neanonimen

преди 11 години

До Баш Българин."Не може да победен народ..."Може, може-е-е-е, и още как може!

182

dali

преди 11 години

dvete svetovni voyni v koito sa zaginali milioni nevinni hora vklucitelno jeni i desa ne sa pocnati ot musulmanite ,ne ot musulmani sa proizvedeni orijiyata za masovo porazyavane ,yadrenoto orijie it.n.istinskite musulmani nyamat vreme za adski,dyavolski proizvodstva a sa izklucitelno zaeti s 5 kraten namaz i abdest(izmivane) 5 piti na den predi molitva v imeto na Velikiya sizdatel ALLAH!!!

181

do istinata

преди 11 години

Това, което казваш не е вярно. Тези земи не са еврейски а палестински. И след като ги е страх, защо правят такива провокации. И защо им е нужно да противопоставят християни с мюсюлмани.Хитрата сврака с двата крака накрая ще си намери майстора. А САЩ вече поизоставиха своя до скорошен съюзник. Положението на Израел става все по-сложно. За това имат нужда от такива бомбастични ислямски изяви. За да се опитат да привлекат международна подкрепа.

180

Naso

преди 11 години

Za6toto trebva da ima 3ti krastonosen poxod i tozi pat bez gre6ki.

179

до дилетант

преди 11 години

Дилетант ли си, моше ли си. Факт е, че филма е насочено спонсориран и произведен от евреи. Какво има да говорим повече. Факт е, че Израел иска да нападне Иран. Факт е, че САЩ не желае. А Израел се опитва да ги принуди.И не си вкарват Израел и САЩ никакъв автогол, защото замисълът бе да се противопоставят християни с мюсюлмани почти мина.Със същата цел евреите взривиха в Бургас своите си граждани.В главата ти е пълна каша. Или се опитваш да ни заблудиш целенасочено

178

Истина

преди 11 години

Тук доста хора не могат да осмислят ставащото. Първо, не са наясно изобщо с историята на религиите, както и идейния им замисъл. Второ, непрекъснато са бърка религия с политически интереси. Евреите ги е страх и искат защита, която получават от САЩ. Дефакто това си е тяхната земя, от друга страна се използва като повод един примитивен филм, за да се провокират крайните групировки в исляма и да се настроят християни и мюсюлмани. Балансьорът в Египет в Б. Изток,кой има полза от разделението на стран

177

дилетант

преди 11 години

с няколко думи - война на религиозна основа не е на дневен ред. ходът на израелците и САЩ ,беше стария ход - тероризъм , оръжия за мас.поразяване , демокр.промени! тарикатите от ал кайда и Иран ги поставиха в шах с тоя филм и последвалата реакция на целия мюс. свят! затова е тъпо да се говори ,че евреи и американци сами са си вкарали автогол с филма , при положени че конфликтът с Иран почти се беше случил.

176

Анонимен

преди 11 години

разликите в трите религии-християнство,ислям и юдаизъм са изключително незначителни от ИДЕЙНА гледна точка и трите имат един първичен източник-Старият завет,разликите са продиктувани от ПОЛИТИЧЕСКА гледна точка,сиреч се въвеждат изкуствени правила как едните да се различават от другите,например: камбаната на църквата е заместена с вой от джамия,просто за да се отличава една от другата религия или рисуването на БОжества (икони),което е абсолютно нетипично за монотеистични религии.

175

do 195

преди 11 години

Разбра ли сега защо Иран се опитват да развият АЕЦ. Защото не искат след 20г да ти ядат к..ра. А очевидно някой много държи те да правят точно това.

174

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 192Тората е основата на монотеизма. Проповедите на Христос и на Мохамед са само нейни тълкования. А Талмуда е нескопосан опит на псевдоучени християни да обяснят религията. Впрочем, ако я прочетеш внимателно и можеш да вникнеш ще видиш че и в нея има нещо смислено но трябва да си доста критичен и внимателен

173

Анонимен

преди 11 години

арабите имат нефт за още 20 години след това ще ми ядат к---

172

Анонимен

преди 11 години

Не винаги диктатурата се заменя от демокрация. Най-често светската диктатура за съжаление се заменя от религиозна такава. Примери: Пуританите в средновековна Европа, Ислямистите сега, комунистите в СССР и т.н.т.Много пъти възстанията започват в името на демокрацията но завършват с по-жесток терор, както е станало в Римската Империя. Само 50 години след идването на християните на власт започва тъмното средновековие и в Рим не остават повече от 50 грамотни

171

Анонимен

преди 11 години

А 185, евреина. Защо пак лъжеш, Юда.Талмуда няма общо с християнството. Но виж евреите се опитаха да деформират и фалшифицират християнството, за да създадат религията на роба. А талмуда трябваше да е религията на господарите.И така, кротко и мазно, както ни демонстрира евреина, трябваше да станат господарите. Но светът нещо не искаше.

170

Макабео Карату

преди 11 години

Съвременен Египет е страна, пълна с мързеливци, лъжци и перверзници. Ако не са им пирамидите да печелят от тях, те ще пукнат от глад и мързел. Каквото и да се прави там, те си остават по прости и от балканците !

169

ЗОРО

преди 11 години

Едно е да провокираш,агитираш или каквото и да е по мирен начин,друго е да рушиш и УБИВАШ....това ме кара да мисля тези вторите за ДИВАЦИ....

168

Анонимен

преди 11 години

Ето този филм е типичния пример за бизнеса на евреите от деситилетия. Спретват провокация, после тихо се изнасят и от страни. Насъскват християни срещу мюсюлмани.За това в света тази тема е така болна. Може да видите през годините, как тази манипулация се е усъвършенствала и какви гигантски размери има. Благодарение на медиите, които са с еврейски капитали.Важно е, защото се опитват и у нас в момента се опитват да направят същото.Така че мюсюлмани, евреите ви наредиха, оправяйте се с тях.

167

Анонимен

преди 11 години

Всъщност евреите или юдеите са една голяма секта, основана на талмуда.Като цяло са зомбита. Ако някой групи започват да се отцепват, веднага се организира холокост.

166

Анонимен

преди 11 години

Това беше провокация на евреите. Те спонсорираха този филм, те го създадоха. Целта беше да се настроят християни срещу мюсюлмани. И то в по-голям мащаб.Не забелязахте ли, как се дръпнаха веднага.Вижте, че информацията за евреите се покрива целенасочено от медиите. Акцентира се само на ислямските прояви.Важна е ПРИЧИНАТА. КОй направи това и защо го направи. И защо точно сега.Е тва е важното и новото. Как евреите манипулират хората.А хард изпълненията на исляма не са нови.

165

До 185 от 183

преди 11 години

Християнството изобщо не секта на юдаизма, а това че между трите монотеистични религии има много общо да така е! Особено между юдаизма и мюсюлманството, които са доста по езически в основата си и етнически определини от християнството. Не му е тук мястото, за да ти давам примери за единство и разлики, но аз се занимавам и тези въпроси от години, така че ги знам доста по-добре от теб нещата, бъди сигурен в това. Бог да те благослови!