31

Анонимен

преди 11 години

ако на заговезни пуснете голи снимки на камилата и кралския бабиер, 100% ще откажем секса до коледа

30

тя

преди 11 години

До 36 Кой да им каже.....Тези неща не се казват за да се поучава и или ограмотява някой, или някой от тези подобия на журналисти в този сайт.Това се придобива с четене и УЧЕНЕ, а не с бъркане в гащите и натискане по офисите с цел издигане в гилдията.

29

Анонимен

преди 11 години

Толкова ли няма да се намери някой, който да ви каже , че името на списанието се произнася 'Ки', като 'Киара'...

28

Берлин

преди 11 години

Страхотни гърди! Истински ройъл сушени пиперки!

27

Анонимен

преди 11 години

Май само медиите се "радват" на тези снимки.

26

от мен

преди 11 години

алоо,списанието се казва КИ , а редактора му е АЛФОНСО СИНЬОРИНИ ,научете се да превеждате правилно,защото и друг път сте го правили.Айде чао.

25

до 13

преди 11 години

ами да, чудо невиждано е. някои от коментиращите наистина не виждат често гърди, затова толкова коментират.и ... гроздето е кисело.впрочем на всички ви пожелавам, да ви снимат примерно като идете до тоалетната.и като лъснат снимките в интернет, някой да каже - ами да не си бяхте сваляли гащите.

24

до 28

преди 11 години

щом си казал ... ще си го запиша

23

Анонимен

преди 11 години

В днешно време вече и кралиците не се ползват от достойнство.

22

Анонимен

преди 11 години

Кейт не впечатлява с абсолютно нищо, с или без дрехи! Голям праз, че са я снимали...От какви глупости се вълнува света, Боже!!!!

21

даааааа

преди 11 години

Кейт е една простовата дребна буржоазка....и принца едно глупаво момче....ядат парте на данъкоплатците...не ряботат нищо...ами ...красят короната....да не си свалят гащите и няма да има сензация....нека ги покажат нито са интересни нито красини пу пу....лично пространство за обикновенте хора..за тях нема .....щом папкат по 2-3 милиона без работа.....ще им гледат голите ***......

20

?

преди 11 години

Къде е наща жълта преса ? Дайте и ние да разгледаме цицонките на Кейт.

19

до 25

преди 11 години

Дай първо определение на пещерен човек и муха и тогова говори че някакви машини щели да ни изместят. Случайно да гледаш дрискащо куче в мизантропският си апартамент?

18

Ragazzo con lungo...

преди 11 години

Списанието се нарича "Ки", а не "Чи". В превод от ит. означава "Кой".

17

gosho prucha

преди 11 години

Ne e losha kobilkata... cici.. dupe... samo za razplod e

16

А в случая

преди 11 години

с медиите на Берлускони намирисва на някакви опити за политически скандал, от който да се оберат и материални дивиденти.

15

=

преди 11 години

За мен наистина не е редно да се стига до такива папарашки изцепки - и то не само заради историята с Кейт, най-накрая трябва да се постави ясна граница - независимо какъв си, не може да те снимат гол, освен, ако ти не си го позволил. Това наистина е навлизане в личното пространство. Всяка публична личност е на първо място човек, който има своите права. Всичко останало е алчност и желание за слава на чужд гръб.

14

: )

преди 11 години

Берлускони rulzzz!

13

Анонимен

преди 11 години

Ами толкова статуи има с хубави гърди . Когато влизаме в галерия защо раззглеждаме тялото като изкуство.Тялото и на жената и на мъжа ни доставя такова удоволствие във фигурното с хармонията и невероятните възможности , красота. !Какво е това раздуване на весникарчетата , питат ли хората искат ли да ги публикуват ? Като неискат защо го правят ? си , когато гледаме фигурното

12

miki r

преди 11 години

папрашки снимки направо къртите