13

до 13

преди 11 години

Идеалист ли си или се правиш?В професионално отношение Стоичков е успял, та и преуспял.В личен план той си знае.

12

76

преди 11 години

До Анонимен 12Успял е този, който въпреки слава, пари, бедност, лишения и т.н. си остава ЧОВЕК. Тук случая далеч не е така.

11

Анонимен

преди 11 години

Неуспялите и тези без изгледи за успех да си трайкат.

10

Анонимен

преди 11 години

до ;rument;Ами ти много ли си умен ,в тази държава до кога ще плюем хората ,който са се доказали тук и в цял свят ,а на на вас ви личи твоята простотия и на всички които са като теб .Това не значи ,че като нямаш дар слово си *** ,дар имаш в друго.Стоичков е легенда и ще остане легенда в българския футбол.Престанете да ги критикувате ,а се гордеите че са българи

9

пен....куку

преди 11 години

Аз не бях там когато Стоичков стана доктор, но не бих присъствал и на негова операция....

8

rument

преди 11 години

Като футболист го признавам,като човек е *** като г.з,***,*** та няма до къде.Защо някой не направи наистина филм за големия Дан Колов,той е прославил България стотици пъти.ЗАЩОТО СМЕ ЧАЛГАДЖИЙСКА ДЪРЖАВА!ФАКТ!

7

Анонимен

преди 11 години

Голям е Стоичков , наистина ГОЛЯМ !!!Пишещите тук не могат да му стъпят на малкия пръстУспех Ице , бъди жив и здрав ...другото си го имаш !!!

6

Анонимен

преди 11 години

Ама те го "обругават" защото се дуржи грубиянски,невъзпитано и грозно.Безкрайно просташки.Незнам дали стана известен с "великите" си спортни постижения,но с това ,че хубаво псува на терена предизвиква небивал фурор сред малките и големи ***.А относно "лицето на България" пред светът ... Тези глупости ги разправяйте на *** в Столипиново и Факултето...За толкова години няма нито един американски или европейски инвеститор дошъл в България защото е впечатлен от Ицето ви...Така,че полека.

5

Ултра ЦСКА 1948

преди 11 години

.... Така че при тая злоба,лицемерие,откровенна простотия и завист,която се ИЗСИПВА СЪС ТОНОВЕ върху Ицо и Бербатов.... по каква причина искате те да се държат добре и да са страшно благоразположени към Българи по принцип?!?! Не са се отказали от България... но както виждате почти отказват комуникация със всякакъв вид "БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ,ХОРА И ЖУРНАЛИСТИКА".... И много добре ги разбирам защо!!! Христо Стоичков е НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ... Друго какво?!? Айде някой да го отрече?!?

4

Ултра ЦСКА 1948

преди 11 години

Всеки може да приказва каквото си иска.... Но когато отидеш в различни части на Европа... в Китай... в Япония... в някои части на САЩ... името "БЪЛГАРИЯ" ако не им говори нищо... особено на достатъчно простите американци... то имената на Христо Стоичков и Димитър Бербатов се знаят навсякъде!!! Може да ги плюете и да ги мразите... Но техните имена са нещо като паспорта... като "лицето" ни пред Европа и Света!!! При тая злоба,лицемерие,откровенна простотия и завист,която се ИЗСИПВА ВЪРХУ ТЯХ... ?!

3

Кикимората

преди 11 години

Всичко бледнее пред химна на Подуене!

2

ЗОРО

преди 11 години

1-много си компетентен...възхищавам ти се!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Стойчков не дава нито лев от джоба си разхождат го като *** на цирк ,по мероприятия с благотворителна цел, единствен Балъков признавам защото даваше пари за SOS Kinderdorf Дали пише за включването си в далаверата с придобиване на земята под столичен Мол където прибра милиони с някой мутри измислили номера