30

до 32

преди 11 години

ама още ли си тук, кадърните хора отдавна бегаха.

29

uzunski

преди 11 години

Хората в Перник остават на улицата през зимата а умниците хвурлят в една безперспективна дупка 5 мил. И как да не търсим спасение през терминал2 ?

28

Гостенка

преди 11 години

Браво! Много хубава идея!

27

до 27

преди 11 години

България плаща на ЕС смешните 700 млн, на ЕС и със сигруност усвоява доста повече.

26

До 26

преди 11 години

Добра идея. Могат да се отворят работни места за местното население, да се направят страхотни реклами в Сърбия, Гърция и Румъния. И най-важното - такава туристичска атракция не е сезонна, а постоянна.

25

Анонимен

преди 11 години

По нито един проект Европа не дава пари на 100% ! Една част най- малко 10% и то ако участие общината е дал определен човек. Наш човек! Който има съмнения си има сайтове в които е описано как се кандидатства за европари и какви са условията.Та нашият човек ще попечели ,ще разсипе пещерата и околността и всичко до няколко години ще е в руини. Така както става с всяко нещо в България !Жалко ,но факт!

24

До 25

преди 11 години

България, като членка на ЕС всяка година плаща милиони за това си членство. Една малка част и се връща като "ЕС помощ по някоя си програма".Така, че тия пари са и твои, и мои, ... Имаме право да искаме отстъпки, докато заплатите ни не се изравнят с европейските. Трябва да се приеме със закон.

23

дино-паркове

преди 11 години

Аз пък предлагам да се направи дино-парк в Белоградчишките скали. Казвам го най-сериозно. Макети на динозаври в огромни размери, отдолу малки плочки с описания, като натиснеш копче се чува страховит рев. Обстановката е идеална и ефекта гарантиран. И на други места по света има дино-паркове, но околната среда изобщо не е подходяща и от там впечтлението е посредствено. Докато Белоградчиките скали сами по себе си те пренасят в някакъв нереален и омагьосан свят.

22

до 23

преди 11 години

Каква отстъпка за БГ туристи искаш ти , нали се прави с пари от ЕС, не стига че не даваш пари ами искаш отстъпка, я се засрами малко.

21

това шоу

преди 11 години

Могат да си го правят и настрани от пещерата, а не да се изсират на природното творение.

20

отстъпка за Бг турис

преди 11 години

Виждала съм подобна пещера във Франция.Там се разказва една легенда за някакво момиче и ... Та има стряскащи грамотевици, показващи силуета на момичто, сенки, които се движат и отиват в отвдното, пръски от светлина, изобразяващи дъжд, ... Великолепно! Смайването и изненадата са толкова големи, че не усещаш кога са минали 45 минути и си тръгваш с такова съжление от пещрата, че чак ти се плаче.Дано само направят отстъпка за Бг туристите. За да можем и ние да се радваме на красотите на България.

19

неси знаете интереса

преди 11 години

пуснете и чалга песента : студена бира Леденика много е добре !Направете реклама как в пещерата се пие студена Леденика !Абе просто не знаете какво търсят хората !

18

bolka

преди 11 години

То и Слънчев брях беше уникален с пясъчните си дюни, ама вече ги няма...Та и пещерата де. Някой си я е харесал, да му е честито!

17

Петко

преди 11 години

Нищо няма да стане! Пещерата я взеекс-депутата от ГРОБ, който ни освободи от робство преди над 500 години... Умрела работа чичоФФФ!!!

16

Анонимен

преди 11 години

"Днес беше даден старт на строителните работи за изграждане на развлекателен парк с амфитеатър, фигури на приказни герои, спортни съоръжения. В пещерата вече ще се влиза през специален модул, имитиращ ледена арка."Айде, *** започва с пълна пара. Въртележки и захарен памук ще има ли??? Пфу...

15

Анонимен

преди 11 години

и ..ако може и с КОРАБ да се отиде ...още 100 милиона...

14

Анонимен

преди 11 години

boiko pere pari

13

Анонимен

преди 11 години

Амчи да не би лотария нещо да разиграват...поне така се разбира от зЪглавието...А иначе от текста се разбира, че туристите вече нема да зяпат пещерЪ, а визуални ефекти, които моем си ги гледаме и в некой *** американски филм у дома...

12

Луд Гидия

преди 11 години

До Богаташа 11: Култура с пари не се ***! При социализма в Леденика и Магурата се влизаше без пари на групи с гидове, които бяха на държавни заплати там. Сега *** в Магурата, че да видиш рисунките на пещерния човек, че да видиш съзряването на вината и бирата там - че да видим колко заплати ще ти излезе? А в Боянската църква ходех всяка неделя с приятели, после на Водопада, на Копитото и от там слизаме с въжената линия в Княжево, където билетът беше 30 стотинки на човек.

11

до 10

преди 11 години

Ти авантата си търсил,а не културната образованост на семейството ти.Жалко е че си дал 100лв.за гориво на автомобила,а са ти се досвидяли 48лв.и си лишил други 3-*** заради собственото си плиткоумие.