18

Анонимен

преди 11 години

На мен ми забраниха да пуша! А, дано сега пък на тия които ми забраниха да пуша и се обявиха за забрана им спрат пиенето! Ще гласувам с две ръце за забрана на алкохола!

17

до 17

преди 11 години

Не става дума за чешки абсент а за друг вид концентрат.Голяма част от натровилите се хора са по-бедни и са си купували алкохола от будки, заради това от няколко дена в Чехия до второ нареждане е забранено да се продава в будките и малките магазинчета напитки с повече от 20% алкохолно съдържание.На чешките сайтове има доста подробна информация и нищо не се говори за българи и абсент.

16

хах

преди 11 години

Тук става дума за чешки абсент, в който има от 50% до 90% алкохол. Само да отбележа, че на доста места в Прага се продава от българи.

15

Иван Пешев

преди 11 години

В Поморавието си варят сливовица 50 градуса и си я пият и хич не им дреме, а колко бира има само те си знаят, чехите имат марки бира само за вътрешна продажба и тя няма нищо общо с експортните им марки на които ние тук така се радваме.

14

до 8

преди 11 години

Кирочоо ... Кирченцеее ти акъл имаш ли бе?!?!!? Тръгнал си да сееш акъл пък една проста сметка не можеш да направиш. Когато нещо се легализира първо цената му пада и второ парите вече не отиват към частни джобове, а към държавната хазна. Така сега ако ти получаваш определена сума пари от нелегална дейност и си пред дилемата дали да ги взимаш ти или държавата какво ще избереш? Ако тръгнеш сам да си даряваш парите, другите няма да искат и излишният в уравнението си ти, а системата си остава същата

13

Анонимен

преди 11 години

Не е възможно това.Всичките лоши неща са в нашата лоша държаваВ другите държави няма такива нещаТова са долни инсинуацииСега предлагам Славчо да изпее песента няма Чехия няма таква държаваСамо че няма да изпее защото няма кой да му плати поръчковата "песен"

12

Анонимен

преди 11 години

и какво ще им попречи да отскочат до съседните държави и да се запасят яко.граници няма,средната работна заплата там е 23 хил. крони,към 1700 лв.,дреме им на кнедлите

11

Анонимен

преди 11 години

Сух режим,контрабанда,историята се повтаря.Следва една война ,после втора и кризата към 2044 ще отмине.Който е останал жив ще се сблъска челно със социализма и така до следващата криза.

10

Анонимен

преди 11 години

А защо не забранят и спирта в болниците

9

Анонимен

преди 11 години

значи, вместо 1 бира,ще лочат по 4 бири...и пак държавата на далавера!

8

цар Киро

преди 11 години

Изнесоха производството в Чехия и ги натръшкаха. Не са като Българите издръжливо племе. Съгласен съм с мнението че Марихуаната трябва да се легализира и държавата да събира акциз при продажба като при цигарите. Туризма ще скочи 50%, а народа щастлив (който употребява де)

7

Анонимен

преди 11 години

Koстов е виновен!

6

тихата_стъпка

преди 11 години

Ами в Чехия е позволено притежанието на до 4 таблетки екстази, пет таблетки ЛСД, един грам кокаин, грам и половина хероин. Едва ли ще се трогнат особено от високоалкохолната забрана...

5

Анонимен

преди 11 години

Туй е няква далавера на бирените компании. Изтровиха ги нарочно и сея се налага да пият само бира. Хъ хъ хъНо обаче мое се засили алкохолния туризъм по Бетономорието.Дръжте здраво законя поне 10 години та да са напечелим.

4

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg тази новина е от преди десет дена!!!!!

3

HANS ot Pernik

преди 11 години

Bravo na zar Kiro,razshiryava biznesa makar i da e v drangolnika.

2

0_0

преди 11 години

А пък снимката от Hofbrauhaus в Мюнхен, Германия!!!

1

Патриот

преди 11 години

защо не съм чул някой да е пукнал от менте марихуана !Сбъркан свят алкохола и цигарите разришени ,билките забранени!