60

до 64

преди 11 години

Позна, приятелю! За Тримона иде реч.

59

Анонимен

преди 11 години

само дето са забравили да напишат кой е този хотел, сигурно е "густо майна Филибето пред Тримона пу*ки фраш".

58

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че всичко е интереси, а приказките за вечната дружба са за болни мозъци.

57

Шоп

преди 11 години

Казах, че това ми е любимото руско стихотворение и някакъв *** ми е сложил минус? Защо, бе? Мислите, че ви будалкам ли?

56

Анонимен

преди 11 години

Същото се отнася и за "Европа" и Америка, тоест на другите хич не им пука за нас - всичко е "интереси".

55

до Лермонтов

преди 11 години

Вземи им го преведи за някои хора това стихотворение ,защото чалгата им се отразява мнооого зле...просто няма да разберат нищо...

54

Анонимен

преди 11 години

Мисълта ми е, че има коренна разлика между идеологията на СССР, който раздаваше, за да си купува приятели и сегашна Русия, която само дои бившите си "приятели". И в двата случая интересите на България са на 16-ти план.

53

ДО 57

преди 11 години

Ако не бяха болшевиките сега да сме 100 години напред.

52

Анонимен

преди 11 години

Когато България стана "космическа държава", такова нещо като Русия нямаше. Имаше СССР.

51

Анонимен

преди 11 години

И какво от това, че някакви българи били летели някъде? Каква ми е ползата от това, освен че сега изплащаме включително и тези луксове на комунизма? Някой ще ми направи ли темане затова, че съм сънародник на Георги Иванов?

50

Българин

преди 11 години

България има двама космотавти - Георги Иванов и Александър Александров. И двамата са летели на руски космически апарати. САМО НА РУСКИ КОСМИЧЕСКИ АПАРАТИ са летели български космонавти и е бил нанесен българският трибагреник.През 20-ти век България стана КОСМИЧЕСКА и АНТАРКТИЧЕСКА държава благодарение на Русия.Днес, "благодарение" на американския план "Ран-Ът" българската икономика е съсипана, България умира, а САЩ ОФИЦИАЛНО изисква от българското правителство да "намали" българите до 4 млн!

49

Анонимен

преди 11 години

Тази новина е доста старичка

48

послание до АТИЛА

преди 11 години

***, я марш в Анадола! Но първо ела в Плевен, в Мъртвата долина, да усетиш полъх от едни твои роднини, дето се перчиха на руските богатири...Още се търкалят кости и съдрани фесове.

47

Шоп

преди 11 години

Да, това ми е любимото руско стихотворение.

46

М. Лермонтов

преди 11 години

Выхожу один я на дорогу;Сквозь туман кремнистый путь блестит;Ночь тиха. Пустыня внемлет богу,И звезда с звездою говорит.В небесах торжественно и чудно!Спит земля в сияньи голубом...Что же мне так больно и так трудно?Жду ль чего? жалею ли о чм?Уж не жду от жизни ничего я,И не жаль мне прошлого ничуть;Я ищу свободы и покоя!Я б хотел забыться и заснуть!Но не тем холодным сном могилы...Я б желал навеки так заснуть,Чтоб в груди дремали жизни силы,Чтоб дыша вздымалась тихо грудь;Чтоб всю ночь, весь день мой слух лелея,Про любовь мне сладкий голос пел,Надо мной чтоб вечно зеленеяТмный дуб склонялся и шумел.

45

АТИЛА

преди 11 години

Как няма да остане доволен Гагарин от гостуването си в Руското село Свинеград населен основно със себеподобни на него Славяно *** Комунистически ***.След Плевен и Сталинград(Варна), Свинеград(Пловдив) се нарежда на трето място сред Руските Коптори в Задунайска Губерния които трябва бъдат и ще бъдат ЛИКВИДИРАНИ. Ние Болг-Ариите от Пазарджик знаем КАК и КОГА !!!!КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

44

Анонимен

преди 11 години

Ако това шеговито послание го беше написал ББ, щяхте да си изкарате червата от плюене и лигавене на тема колко е глупав.

43

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че Гагарин не е бил много умен.Заради външният му вид, и защото е бил дребосък го избират за първи космонавт.Голяма работа.Лермонтов много години преди това пише: "Спит Земля в сиянье голубом".Гагарин като вижда от космоса Земята и се сеща именно за това изречение на Лермонтов.

42

Летец АС

преди 11 години

Гагаpин е икона, но след като инстpуктоpа му казва: - Юpа, да не летим сега, след почеpпката!Гагаpин му отговаpя:- Спокойно, аз ходих в Космоса пиян, та тук ли ще ме е стpах!

41

Анонимен

преди 11 години

Гагарин е луд манекен, истински подготвеният космонавт е на заден план.