48

до 54

преди 11 години

Ти нас на маймуни ли ще ни прави. Чета коментар 48, че филма е дело на евреин, спонсориран от евреи. Нагло е да ми обясняваш, че не било еврейска постановка. И талибаните били разбрали. И това от къде го научи, един талибанин на кафе ли ти го каза. Послъгваш грубо.

47

Анонимен

преди 11 години

тия диваци на снимката нямат място в западния свят

46

Анонимен

преди 11 години

ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА *** ,ТОВА Е НУЖНО ЗА ДА ИМА МИР ,СПРАВЕДЛИВОСТ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ЗЕМЯТА ,ДОКАТО ИМА И ЕДИН ОТ ПРОКЪЛНАТОТО ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА СВЕТЪТ Е В ОПАСНОСТ

45

деп

преди 11 години

абе хора тия дето бегат на снимката не са ли *** от факултето оп *** мамка им

44

до 52

преди 11 години

Какво не ти е ясно? И талибаните разбраха, че няма никаква еврейска постановка. Само вие тук БГ ислямофилите продължавате да се надъхвате.

43

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще играят миротворческите групи в Иран .

42

Анонимен

преди 11 години

Аз едно не разбрах, защо след като цялата тази гавра е извършена от евреи, защо трябва да нападат посолства на християнски държави. Да нападат израелски. Ако искат да нападнат и Израел. Успеят ли, може и да настъпи световен мир.

41

Анонимен

преди 11 години

Прекрасно 50, явно цялата информация, която получаваме за ислям, протести, Сирия, Иран е такава фалшива. Да не забравяме, че всичките медии на запад са собственост на няколко големи, собственост на еврейски капитали. А който плаща, той поръчва.

40

Анонимен

преди 11 години

mejdydrygoto tova e snimka ot izrael ,otsreshta se namira pazar za bira i drygi neshta kato sergii samo ne pomnia tochno koi grad beshe .pomnia mnogo dobre zashtoto se blasnaxa dve koli ednata beshe bez spirachki.

39

до 47

преди 11 години

Очевидно е, че не са бесни диваци. След като се оказва, че всичко е манипулация на евреи, то евреите са наистина бесните и лукавите.Още повече, както стана известно именно Израел чрез медиите подава изклчително фалшива информация към хората. И тенденциозно представяна. Все едно в израел да снимаш Газа с палестинците и да го разпространиш, да покажеш на света истински евреи.Някой заблуждава хората много здраво.

38

Анонимен

преди 11 години

Американския гражданин Сам Бейсил(52г.) Калифорния, който сам е написал и режисирал двучасовия антиислямски филм, заяви, че не е очаквал такава бурна реакция."Жал ми е за посолството. Аз съм разстроен "- каза той. Според него, филмът е бил преведен на английски език, и не знае кой го е превел на арабски. Той нарича себе си американски евреин и казва, че парите са били дадени за производството на филма повече от сто члена на еврейската общност. Пълната версия на филма все още не е показана, и авт

37

ot 29

преди 11 години

Каква е реакцията на евреина във форума и как веднага медийната пропаганда заработи. Може да му прочетете коментарите: 31, 32, 33, 35, 37, 41 и черешката на тортата 44.Където на простите българи е внушено какво трябва да им остане в главите, а именно:"Единственото заключение от цялата какафония сред протестиращите мюсюлмани е,че освен,че са прости са и бесни диваци!".Разбра ли българино, какво иска евреина с пропагандата във форума от теб.Евреина, хайде марш в Изсраел. С терора и бомбите.

36

Анонимен

преди 11 години

ako stava vipros za pedofiliya ta zatova pitayte vatikan te tam sa eksperti po viprosa i za snimkata ami kato che li v sofiya nyama takiva mesta ayde bez gluposti

35

Хо

преди 11 години

Трябва да си супер *** за да се засегнеш от нещо,което:1.Не си гледал. 2.Трейлъра издава,че е нещастен опит на самодейци за нещо,като филм! Единственото заключение от цялата какафония сред протестиращите мюсюлмани е,че освен,че са прости са и бесни диваци!

34

Анонимен

преди 11 години

СЪВСЕМ СКОРО ХРИСТИЯНИ И МУСЮЛМАНИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ В ИМЕТО НА СПАСЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЩЕ ПОМЕТАТ ЦИОНИСТКАТА РЕПТИЛСКА ,ЗМИЙСКА БАНКЕРСКО- ЦИОНИСТКА *** И НА ЗЕМЯТА ЩЕ НАСТЪПИ МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ

33

Анонимен

преди 11 години

Няма ли още изявление на Нетаняху,че Иран стои зад протестите,следователно трябва да се бомбардира начело със"спасителя на човечеството и на първата линия-ционисткия режим".Пък и края на септември,когато Абас ще иска признание на Палестина в ООН наближава...

32

Анонимен

преди 11 години

35. Да прочел е и това и много други които противоречат на това . И основното е И че като убиеш този един , дето все едмо си изтрепал всички (и на Мухамед който е бил крадец на кервани със стока и педофил) и като тия умрат на ненето ги чакат 72 девственици и винаги господ ще им ги сервира девствени , и ги питат е това пророк ли е ,? Как Господ щеправи някакви сексмашини за вас горе ..

31

Анонимен

преди 11 години

арабина е с меки чувства арабина е за изящните изкуства.

30

до 36

преди 11 години

не може да бълваш помия по човек,който е пример за 1,7 милиарда по света и да не очакваш ответна реакция,такъв филм досега за Христос никога не е правен, Дан Браун,когато заяви,че Христос всъщност се е оженил за Мария Магдалена не помните ли каква врява настана,искаха да го убият човека.

29

до 37

преди 11 години

в Дубай и Абу Даби викаш пълна мизерия,а