210

БГ журналист

преди 11 години

До всички които не са тарикати.Има още 10месеца до следващите избори.Нека покажем на всички от ГЕРБ ясно без недомлъвки каква ще им съдбата след изборите***Развигор2.Съд3.Затвор.Ако някой има да добави още нещо ,моля за разбиране.Нека го направи

209

Анонимен

преди 11 години

Абе хора нека да пишем до централата на ПЕС какъв крадец и ****ал си имат

208

Анонимен

преди 11 години

Дааа, то всичко си е видно - Боко е нагъл ***, а слугата Цеко е такъв, ама на квадрат! Писна ми от тези негодници и сходните тям недоразумения на природата!

207

ха ха ха

преди 11 години

ами кат няма какво да правят пилотите и карат който си поискал аз сега съм свободен и искам да ме повозят/шъ/ реша докат си търся пипето в носа, малеййййй ква свобода ква свободия ква селения в тоз бостан ама и ..бати пъдаря и малчуганите около него.

206

Анонимен

преди 11 години

Представям си като дойдат изборите, как ще се лъжат и хранят .. Пък Бойко отишал със самолета до Сингапур си пече ***, а той тука. Пък Станишев кво правил, кво лъгал? Кой бил мутра, мафиот .. ахаха ще си търсят само такива лъжи и глупости, само и само да злепоставят другия пред народа. Всичко в парламента е долна инсценировка и лъжа !

205

vankata

преди 11 години

za gerb 6te kaja 4e ni pogrebaha malkite firmi mlad 4ovek kato men i ne mi davata da se reliziram v balgaria . mutri gadni ne glasuvam i niama da glasuvam za6toto 6te prodaljavat da ni ma4kat

204

боко чао

преди 11 години

Абе хора не ви ли писна от мутри? Мисля, че е време да сритаме малко гербаджийски ***!

203

arhar

преди 11 години

Дали Станишев е прав ? Нека да видим какво точно пише в новия закон за НСО, който готвят управляващите и тогава ще видим !Ако в новия закон за НСО пише, че гардовете могат да бият с палки и т.н. , без да носят отговорност, значи нещо не е наред ?Когато Гоце беше във властта , две трети / около 65 % / от гардовете от НСО бяха от пернишко и радомирско, което ще рече, че са близки до Гоце . Ако тези хора още са в НСО, то тогава за каква реформа въобще говорим ?

202

До 232

преди 11 години

Те парите на БСП все на ръка ги носят. За Масларова ето как е било, по разказ на свидетеля на Цв.Цв.- Един от шефовете на строеж в Ст.Загора видял на двора работник и го извикал:" Ей, момче, я ела тук. Да имаш път до София? - Да. Точно се каня да пътувам. -Разгеле (турцизъм)- Ето ти тук тази найлонова торба, тъкмо търсех на кого да я дам, да я занесе по рейса на Масларова. Едни пари и пращам. Ще ги занесеш ли? - Да, ще ги предам, не се безпокой, началство." Смях в залата. Но "Аз съм *** и вие

201

Симо морския

преди 11 години

Плашипуткиния Боци се е уплашил истински и го тресе предсмъртна истерия.

200

обикновен

преди 11 години

Големи циркаджий са всичките , то това е и целта - докато се забавляваме с тях , те да си ни работят както си искат !!!

199

nie ot 4-ti kilometa

преди 11 години

predpo4itame shouto na cecka

198

Анонимен

преди 11 години

А нещо за младши п*дераст Станишев и шоу изявите на тройката, в която участва няма ли да напишете?

197

Анонимен

преди 11 години

Как сте, как сте спинозни червени *** попитал кутев. Добре сме отговорили те, но ако може да вдигнете с по 10ст. "анти" коментарчетата, че е трудно денонощно да висим по форумите и да плюем управляващите.

196

Анонимен

преди 11 години

232...гербер е мярка за простотия...

195

анонимен

преди 11 години

Всички вие които плюете Борисов незнаете колко пари са откраднати и на ръка занесени в София за Р Овчаров и сие.И сега слушате наглите им лъжи и им вярвате.За това на следващите избори бесепетата не трябва да имат депутати в парламента!

194

Анонимен

преди 11 години

Свобода или ГЕРБ

193

228,

преди 11 години

то един министър пишеше любов с ф ама и неговия професор не ибава да се срамува.

192

евлоги

преди 11 години

този боко тиквата не стига че е е старши тарикат е и нагъл некадърник с напреднал стадий на шизофрения и е време да върви да се лекува на 4 километър.след тези мой редове очаквам *** да ме цензурира.

191

Анонимен

преди 11 години

Що се отнася до добрите шоу програми на Корумбашев Цачева е права.Наистина са добри-Но шоу програмите,които спрята тъй наречения предсдател на това народно събрание не подлежат на конкурениция.Нейните некомпетентни изкзвания са за Оскар!Професорите,които са й дали диплом трябва да се срамуват.