36

anonimen

преди 11 години

MNOGO GLUPOSTI TUK TVARDE MNOGO.NAS KATO NI UPRAVLQVAT VSE PUTIOVCI I 23 G Q VIJ KAK PROKOPSAXME OSOBENNO S XAMERIKANCITE CAFNAXME OTVRED KATO MAISKA ROZA

35

Анонимен

преди 11 години

***, руските блогери това го знаят още от първата секунда - затова те скъсаха от подигравки бе, ***.

34

до 29 евреина

преди 11 години

Хайде стига си лъгал бе. Защо се изказваш от българско име. Разбирам защо едно време Хитлер е бил слагал знак на всеки евреин. Да го разпознават от далеч хората и да се пазят. Явно и тогава подмолно сте се представяли за местни. Ето и този еврей във форума не се дефинира като евреин.Оказва се, че цялата работа с тази Гесен е нагласен грочен черен пиар на евреите.Съвсем същото като с антиислямския филм. Значи евреите бълват лъжи с тонове.Пяна ще ти излезе от злоба. Марш в Израел.

33

а

преди 11 години

Народен артист на Руската федерация.

32

Анонимен

преди 11 години

"някои от най-известните му медийни изяви в дивата природа са били внимателно режисирани," А на наштият *** цялото Му съществъване от 7-8г е невнимателно режисирано.

31

Анонимен

преди 11 години

До Анонимeн 31 ПОЖЕЛАВАМ МАШКА ГЕСЕН ДА ТИ Е В ЛЕГЛОТО......?!?!

30

Анонимен

преди 11 години

ПУТИН Е ВЕЛИК! поредната *** няма значение

29

Анонимен

преди 11 години

НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО - НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ ПРАВИ С ДОБРИ ЦЕЛИ

28

до №19

преди 11 години

САЩ няма ли да си признаят за някои съмнителни атентати в последните години? Да вземат пример от Путин. ----------------------Между атентати и нагласена изява има разлика, а ти като си много на вътре с нещата защо не тръгнеш да съдиш САЩ и да докажеш думите си? Ама нали на позитано задачата им е да псуват само ..... дори и когато знаят, че не са прави, а си измислят глупости само!

27

Радо

преди 11 години

Ей голяма новина на Путин поне изявите са за добри дела,това е съвсем нормално навсякъде по света.

26

Анонимен

преди 11 години

Историята на тигрицата на снимката :Путинските подмазвачи трябвало да държат животното упоено докато Негово Величество се появи да и сложи каишка.Само че величеството се забавило толкова, че животното стояло упоено прекалено дълго и ... поле починало.Ето това е Русия !

25

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен До номер14.Ако има и други като тебе,България ще бъде тъпкана от руския ботуш.Опомнете се русофили!

24

Анонимен

преди 11 години

УБИЕЦ

23

Анонимен

преди 11 години

Остава и хамстера да си признае,че е хомосексуален гризач и да се свършва с това театро.

22

Анонимен

преди 11 години

Сега остава и другаря Боко Тиквата да си признае, че спортните му изяви са нагласени :))

21

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

На умряла котка нож вади...

20

хахахахаха

преди 11 години

Като е започнал с откровенията Путин да каже нещо и за ботокса, че нещо все по младежки вид придобива за шейсетте си години...:-))))))

19

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Коя е Маша Гесен?Еврейка, активистка от ЛГБТ, лезбийка, майка на две деца(граждани на сащ), бяга с родителите си през 1981г в сащ. И ко риве тая? Разговорът в Кремъл е бил даже в присъствието на директора на "Вокруг света" и Путин е "изразил желание тя да остане главен редактор" (!?!), но патицата е отказала след денонощие размисъл. После пише статия как е била в Бърлогата звяра.Следя много руски и западни медии, тези глупости за ограничения и цензура са пълен фарс, всеки си плюе срещу Путин както си иска, а медиите, просто отразяващи дадено събитие с участието на Путин, са наричани прокремълски, защото не са оплюли бащицата. Пълен цирк!

18

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Коя е Маша Гесен?Еврейка, активистка от ЛГБТ, лезбийка, майка на две деца(граждани на сащ), бяга с родителите си през 1981г в сащ. И ко риве тая? Разговорът в Кремъл е бил даже в присъствието на директора на "Вокруг света" и Путин е "изразил желание тя да остане главен редактор" (!?!), но патицата е отказала след денонощие размисъл. После пише статия как е била в Бърлогата звяра.Следя много руски и западни медии, тези глупости за ограничения и цензура са пълен фарс, всеки си плюе срещу Путин

17

до 18

преди 11 години

Обама като се изкъпа в Мексиканския залив за да покаже че замърсяване няма:))) само дето по очевидни причини така и не можа да се разбере има ли замърсяване или не?)) бардак обама и без тва си е черен:))