130

до 147

преди 11 години

Лили , алекс така ли си раздвоен/а ..........хахах........Лекари НЕ УБИВАТ!! Ето и това отношение трябва да се санкционира !!И *** как допуска такова отношение ?!Не се ли нарушават с него етичните правила на сайта?!?!

129

пледложение

преди 11 години

Благодаря на Д-р Ванъо Шарков за навременната и уместна позиция!!В понятието нападение да влиза и оказан натиск и скандал в лекарския кабинет........това смущава работата и може да доведе до последващи грешки , защото реално лекарската дейност е много рискова и всяко отклонение на вниманието на екипа е нежелателно

128

lilly.alex.35

преди 11 години

a kogato lekarite ubivat kvo pravim.....

127

Анонимен

преди 11 години

Sega poboqt 6te se nakazva!4e dosega razre6en li e bil?Mnogo 4udno!

126

do 144

преди 11 години

Ами да не ходим. Без тях си само болен, а с тях и болен и беден!

125

до 143

преди 11 години

Ми що ходиш на доктор, бря? У ваше село врачка нямате ли си?

124

v

преди 11 години

Много хубаво, ама кой ще спаси пациентите от злоупотребата на лекарите, или пак ще мъчат родилките и ще правят манипулации без упойка, психически тормоз, чакане докато им кефне?Това защо не се наказва или трябва да търпим луди лекари за връзване да си развяват байряка? Докога?

123

МD до 132

преди 11 години

Хайде де, *** с претенции, прочете ли? Я отвори на страничката EVENTS списъка с изложенията и виж дали освен България и Румъния има други страни с толкова много събития. Полша, разбира се, изключваме - Полша е родината на организаторите? Та, да се върнем на въпроса - многото изложения в дадена страна значат голям интерес към кадрите й! 7 изложения в България на фона само на 2 в Турция. Мисля, че в време да спреш да пишеш и да замълчиш!

122

MD до 132

преди 11 години

Видя ли сайтчетата, *** с претенции? Нещо да кажеш? Няма по- организиран бизнес от този за "износ" на медицински кадри! И няма нормален лекар, който да иска да остане и да работи в тази ***! Какво ще кажеш, *** с претенции?

121

MD до 132

преди 11 години

Само две сайтчета за справка. Само 2 от стотиците, *** с претенции!medpharmjobs/medpharmcareers/events/Във второто сайтче има цели 7 събития само за есента - 7 изложения в 7 града. На пролет пак. И после дрънкай бойковизми другаде!!!

120

Строго наказание

преди 11 години

Задържане под стража за 25 часа вместо 24 и после по живо по здраво

119

до 132

преди 11 години

А ти като не живееш в България, какво си взел да даваш акъл. Имало сайтове, бла - бла... 80% от новозавършващите лекари в момента, в който си вземат дипломата, си вземат и билет за самолет! И аз попадам в това число! Така че остави тая работа с българското здравеопазване на българите и с немските болници, на нас, които вече имаме договори! Поне малко акъл да ти беше вляло пребиваването в чужбина... Но ако пък си гурбетчия в Анадола - това обяснява всичко!

118

не син

преди 11 години

Нещата трябва да са кристално ясни и мерките за спазването на законите-груби ! Нападнат ли доктор, смачкване на извършителя ! Обаче грешките на лекарите,които често са фатални да се наказват мн. строго ! А за умишлени-размазване !

117

цинично е!

преди 11 години

Казано по този начин звучи, че ако не са лекари нападнатите, наказанияна НЯМА ДА СА СЕРИОЗНИ?! Що за дискриминация?! Не е ли гарантирано от държават да пази живот и здравето ни?! Значи- ако не си лекар и те нападнат- може и да не са сериозни наказанията..Това е на простотия а цинизъм!

116

ДО 133

преди 11 години

Всички закони в Бг са против ---НАРОДА !Защо в Бг ----политиците ,*** и престъпниците ---имат ПРАВА ,А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

115

поредната"окупа

преди 11 години

И лекарите стават ----НЕДОСЕГАЕМИ ,като МАГИСТРАТИТЕ ,НСО,ПРЕЗИДЕНТ ,...И ПОДОБНИ!На това му се вика ---СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ !Ако полицията въдвори ред ,няма нужда от такъв "СТРАХ" в тези институции !ЗАЩО ГИ Е СТРАХ ,....ОТ СЕБЕ СИ?

114

Ambulance

преди 11 години

Много неясен закон!по принцип трябва да важи само за Спешна помощ и спешните отделения и не само за лекарите а за целия персонал-именно тези служители скочиха да поискат този закон!Почти не съм чул *** да нападат GP в болница,напротив молят се за поредното направление,няма жалби че в малките градове личните доктори бачкат по 4,5 часа и после ги няма никакви.А който не му изнася закона да заповяда на линейката да изкара две дежурства в *** махала и то да закъснееш-щото няма екипи заради мизерните заплати и никакви привилегии,но нито депутати нито народа го интересува това,освен в случая когато го засегне пряко!!!

113

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Българските лекари са много ценни и дори държави като Германия..."! Ти на *** маймунджулуци ли ще правиш или на краставичаря краставици ще продаваш !!! Всяка клиника в Германия си има сайт със специалистите ,които работят в клиниката ! Напиши в гугъла на немски ,напр. очна клиника в Мюнхен или нещо подобно ,ще видиш само немски и турски имена на лекарите ! Какво толкова ви кефи да се самозалъгвате ,че бг. лекари са много търсени , просто не мога да разбера ?!

112

дУ 129

преди 11 години

Пич,....ние нямаме възможност да ходим в чужбина ,защо тук лекарите са ---далавераджии и търгаши .....,на практика ?

111

ДО 129

преди 11 години

АМА ,....В ЧУЖБИНА ,НЕ И В Бг....!Бг-футболистите ,и те в чужбина стават футболисти ,но не и тук ,...А АЗ СЪМ ТУК ,....в Бг!МЕРСИ!