119

Георги

преди 11 години

В Сряда 26.09.2012 отново ще има протест! 18:30 на попа! Надявам се повече хора да се присъединят.

118

1

преди 11 години

Предлагам да бъде "променена конституцията", като се даде право на общинските съветници, да управляват гражданите в София, защото те сега нямат такова право.Съгласно чл 4 от Конституцията:"Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната."Абсурдно и незаконно, даже престъпно е това, което става в момента, когато лица без власт по закон, с нищожни наредби,рекетират граждани на София, пред очите на МВР и Покуратура и съд.

117

1

преди 11 години

Предлагам да бъде "променена конституцията", като се даде право на общинските съветници, да управляват гражданите в София, защото те сега нямат такова право.Съгласно чл 4 от Конституцията:"Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната."Абсурдно и незаконно, даже престъпно е това, което става в момента, когато лица без власт по закон, рекетират граждани на София, пред очите на МВР и Покуратура и съд.

116

Фандък, тошев и сие

преди 11 години

Много специалисти...Съдът един път се е произнесъл , сега пак ще каже! Вярвам в съдиите , въпреки ,че при това управление натиска върху тях е много голям! Но нарушенията на много норми са очевидни и трудно някой магистрат ще си плюе на честта и професионализма си!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Акулчо, *** си като НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР. Не си ли даваш сметка, че мечката, като заиграе в синята зона, само и трябва време да премине през зелената и всички специално създадени, докато дойде и в твоето село.

114

sharky

преди 11 години

Понеже "живущите" в центъра не искат да плащат и аз не искам да плащам като ходя в центъра. И аз искам равни права с тях. Да не говорим, че голяма част от тях взимат наеми на които не плащат данъци, не си плащат и техните данъци и т.н. и т.н.....но в реването са много добри и чак ще ми блокират кръстовища. Е няма такива ***!!!!!!!

113

Гогол

преди 11 години

Хайде фъндъкова да си ходи там откъдето е дошла и с нейната приятелка с име на магарица Зорка да си дои кравата в новото хотелче, че много станаха столичаните от провинцията и на нормалните хорица им прилошава от носталгията Ви към нужника в задния двор на бащината къща.

112

visa

преди 11 години

Там са хора за съжаление, активни. А в България повечето имат робско мислене.Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков!Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!Питам и защо президента мълчи, той няма ли становище по въпроса?Днес 17:00 часа пред Президенството, за всеки който иска да подкрепи протеста!

111

Смешни протести

преди 11 години

В центъра или живеят по-заможни граждани или хора на квартира. Първите да не се правят на ощипани за смешни суми, вторите да не се бутат в центъра ако не могат да си го позволят. Аман от 20 годишни трошки наспирали по тротоарите в центъра. Центъра на всяка нормална столица е пешеходна зона. Ако толкова са закъсали малка част от живущите тук да си продадат имота в центъра - с парите могат да си купят 2 имота с подобни размери в покрайнините.

110

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков! Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!

109

Анонимен

преди 11 години

da plashtat tia kycheta ,mrasna paplach loena na sapyn .

108

ГЛУХОТА

преди 11 години

Глухота и безочие. Е т'ва е нема кой да ви чуе.

107

уса

преди 11 години

Протести и блокади му е майката,на тея дебелокожи тикви.Ако не се разбират-върти с флексо -скобите и те това е!

106

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков!Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!

105

Анонимен

преди 11 години

Правилно протестират ората, след като селския парламент има привилегия да не плаща.

104

Фандък, тошев и сие

преди 11 години

Холандската принцеса ще кара колело в София14.9.2012 г. Холандската принцеса Лаурентин ван Орание идва в България за втори път по покана на фондация Credo Bohum. Един от поводите за нейното гостуване е откриването на седмицата на мобилността на 16 септември, неделя, в 11.00 ч. в Южния парк в София. Ние сме по-големи принцеси!?! Ще я погледаме и пак яхваме държавните коли!!!

103

КП

преди 11 години

Със скандалното си решение, с което си дадоха отново право да продължават да паркират безплатно в "синята зона" на центъра, софийските общински съветници са на път да загубят и последната капка доверие от онези които всъщност са ги избирали. Какво направиха - изгониха колите от центъра, за да могат да паркират те. И аз твърдя, че цената не е съобразена с обществените и с икономическите условия. Твърдя, че доходите на хората не позволяват такова увеличение, заяви общинския съветник от ВМРО Анге

102

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков! Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!

101

Анонимен

преди 11 години

До варненецЕХ селянче варненско, знаеш ли колко от твойте съкварталци са тука при нас,а? *** си като гъдулка, ако сега злобееш и не подкрепиш хората, дето се борят за някакви права, то същата платена зона ще ти дойде скоро до ***. Ама тогава ще хленчиш и ще се чудиш откъде ти дойде това чудо.

100

epo

преди 11 години

Другарко Фандъшка,Като ни карате да плащаме за колите си и искате да ги махнем и да не ги използваме, т.е. да ни върнете 100 години назад, защо увеличихте цената на картите за метрото?!? И то със 75%!!!!!!!!!!! Да ви го тура на демагогията. Я си събирай партакешите марш от общината!!!!