33

Анонимен

преди 11 години

Тази пещера е известна като:"Вулвата".

32

на лов за лъвове

преди 11 години

Малко известен факт е, че през средновековието и преди това в Родопите е имало лъвове и господинът /така са били наричани вождовете в средновековна България/ и неговите гости са ходели на лов за лъвове.

31

до 41

преди 11 години

СЪВСЕМ ТОЧНО ГРАНИЦИТЕ НА НЯКОГАШНИТЕ ТРАКИИСКИ ПЛЕМЕНА КОИТО СЪВПАДАТ СЪС СРЕДНОВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ--Между Дунав и Стара планина няма траки. Показват го археологическите разкопки. Остатъци от траки има в Южна България. В северната част има най-различни народи, много от тях са били германски племена, които имат в продължение на стотици години държави, но българската история не обича да говори за този факт. Траките са мноооого малък процент от генофонда на българите.

30

Месия

преди 11 години

Там има и миди.

29

ТРИБАЛ06397

преди 11 години

Има карти във нета и погледнете всички . ВСИЧКИТЕ НИ ЦАРЕ СА ПРЕТЕНДИРАЛИ И ВОДЕЛИ ВОИНИ ЗА ГОСПОДАРСТВО И ОБЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ , МНОГО Е ИНТЕРЕСНО ЧЕ ТОВА ЗЕМЛИЩЕ Е ТОЧНО КОПИЕ НА ТРАКИИСКОТО ,ПРЕПОКРИВА СЪВСЕМ ТОЧНО ГРАНИЦИТЕ НА НЯКОГАШНИТЕ ТРАКИИСКИ ПЛЕМЕНА КОИТО СЪВПАДАТ СЪС СРЕДНОВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ . Това е и наше зъдалжение да си върнем земята на дедите ни

28

майтап бе Уили!

преди 11 години

Овчаров е пълен майтап. В една негова весникарска статия обясняваше за французите пред средновековието и ги наричаше франки, а франките са германски племена. Има още куп такива издънки.

27

Дядо ви от село

преди 11 години

Гледах този камик под всекакав ъгъл - не могох да съзра лъвска глава в него. Ама овча по се види - и ушото на офцата виси надоле, и муцуната. А на преден план се вижда една още по-голяма овча глава на раменете на един овчарски син.

26

Българин

преди 11 години

Какво ли би направил някой наш брат. Дали щеше да я предаде ;)

25

много моля!

преди 11 години

Индиана беше Китов лека му пръст.Той поне НАМИРАШЕ. Утре 4г. от смъртта му. Малкия Овчаров не е професор. Доцент е.

24

куку

преди 11 години

До "до 30"Заведи майка си и баща си, за да видиш каква ти е наследствената обремененост.

23

септемврийска сесия

преди 11 години

Не ,тази глава е от друго време,пренесена е от Вавилон от градината на Ъъръ I

22

Anonimen

преди 11 години

troqnskata voina sie bila na6a voina kvo bila e mujdu velikite gradove Troqn i Pleven i Troqncite ne im stignala rakiqta iq zagubili te tova e istinata

21

Анонимен

преди 11 години

Ние сме най-древните европейци...люлка на световната и европейска цивилизация доста преди Христа...това е неоспорим ФАКТ...другото е религия и политика..Не случайно последните години от живота си Петър Дънов упорито е търсил отговор на въпроса: Защо се е родил българин и каква е неговата мисия на този свят като такъв? Ние сме прекрасна страна с прекрасен народ...свободен и малко див ... но пък истински! Бъдете здрави!

20

до 30

преди 11 години

Почвам да се притеснявам за тебе, искаш ли да те заведа на лекар.

19

Майка България

преди 11 години

От векове до наши дни, на много нечисти чуждестранни и вътрешни сили не им отърва да се разбере истинския произход на българския народ.Те са окупирали античната и средновековната история на Европа, накичили са се с чужди пера т.е. с нашите.Но пъкленото им антибългарско дело се връща като бумеранг върху главите им.Вижте какво става и до къде ще потънат гърците; евреите ще изядат един голям к.. от Иран скоро; държавата на руснаците ще бъде само в Подмосковието; Зап.Европа загни.

18

Анонимен

преди 11 години

Това напомня на глава,но не и лъвска.Явно Монарх програмирането върви с пълна сила,все още...

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 27Май ти си се напушил. Има глава и още как. С носа на долу е положена находката.

16

Анонимен

преди 11 години

никаква глава не виждам , нито лъвска , тоя бая тряба да се е напушил.

15

Анонимен

преди 11 години

малеее ,глава от троянската война..... археолозите от лежане тотално са изперкали :))

14

Народе Тракийски!

преди 11 години

Има ли още някой , който да продължава да вярва , че ние Българиет сме потомци на разни азиатски чергари , дошли тук на коне!? Истината вече не може да бъде скривана от нашия народ - НИЕ СМЕ СЪВРЕМЕНИТЕ ТРАКИЙЦИ! Българският език е модерен тракийски език. нито е "славянски", още по-малко пък тюркски "прабългарски"! Ние Българите живеем па нашите си земи вече над 7000 години...