258

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ, АЕЦ-Белене И "КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ"...Помните ли баснята за лисицата и "киселото грозде"...- ЯДЕ И СЕ ГРОЗДЕ, ТА ПРИМИРА ОТ ГЛАД, АМА... Е ВИСОКО И НЕ ГО СТИГА, ЗАТОВА СЕ САМОЗАЛЪГВА - "КИСЕЛО Е..." Та и от ГЕРБ...- ЗНАЯТ ЧЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е ВЪПИЮЩА НУЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТОКА МУ Е СЪС СЕБЕСТОЙНОСТ САМО 2,42 ст. (така пише в доклада на англичаните), АМА... ОКРАДОХА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА И РЕЗЕРВА И СЕГА РЕВАТ КАТО ДЪРТИ МАГАРЕТА ЗА МАГАРИЦА...:- "БЕЛЕНЕ НЕ НИ ТРЯБВА... СКЪПО НИ БИЛО ( ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО)..."- ГА ОКРАДОХА ФИНАНСОВИЯ РЕЗЕРВ И ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НЕ ИМ БЕШЕ СКЪПОДА БЯХА ЧЕЛИ ОСВЕН КНИЖКАТА ЗА ВИНЕТУ И НЕЩО ДРУГО...

257

Комарников

преди 11 години

"Ростатом" още "не е разбрал", че няма кой да му плати толкова скъпо за старо желязо !

256

Анонимен

преди 11 години

както навремето сме посрешнали червената армия през 9.9.1944 и сме се освободили от свободата и десетина тона злато така и днес можем да се подготвим за тази чест

255

реалист

преди 11 години

както навремето сме посрешнали руснаците през 44 и сме се освободили от правителство на продажници, да се поучм от историята и да се подготвим да постешнем освободителите ни от сегашното ни правителство.

254

123

преди 11 години

IQ1.46,пак ръсиш огромни глупости!

253

Анонимен

преди 11 години

Братушка289,природния газ през газопровода "Северен поток" е по-скъп заради огромните разходи про изграждането и поддържането на тръбата под Балтийско море. Ние може да сме малко загубани ама чак за такива будали да ни взимате не бива.

252

Анонимен

преди 11 години

Ще платим на братушките нали сме братя и така по братски ще се разберем. Само трябва да имат малко търпение до следващото лято когато на всеки от 3 000 000 туристи от Русия лепнем допълнителна застраховка от 330 евра за покриване на щетите от терористични нападения.

251

Анонимен

преди 11 години

и последно. Нима не сте забелязали, че именно поради подобни безумни постъпки ние, съвместно с Германия, изградихме Северен поток така, че да заобикаля прибалтийските републики и Полша. Направихме директна връзка и затова сега Германия ще има по-евтин газ от България. Проектът Южен поток ще елиминира Украйна и Турция, като транзитиращи страни. Защо си мислите, че не можем да обходим и вас? Какво ще спечелите от това потупване по рамото от държавния секретар на Щатите? Защото точно това получихте по време на отминалото посещение.Задайте си въпроса така: кой печели, ако Русия прекрати енергийните си проекти в България? Вие? Какво печелите? Алтернативата шистов газ.

250

Анонимен

преди 11 години

продължение Вместо да се възползвате от географското си положение, наблюдаваме странни да не кажа безумни признаци на отдръпване от проекта Южен поток, който по първоначални данни, при запълване на половината от капацитета му, ще носи на българската хазна между 300 и 500 милиона долара на година. Сравнете тази цифра с еднократната такса от 30 милиона, която Шеврон е предложила да плати на българското правителство, за да проучва за шистов газ. Но да продължим да кажем, че под чуждо давление вие сте решили да се самоубивате енергийно, само и само за да създавате пречки пред изпълнението на въпросния проект.

249

Анонимен

преди 11 години

продължение. Кажете ми, кой ще изгуби повече, ако прекратим търговските си отношения в енергийната сфера? Ако не сте забелязали, преди три месеца, докато вашият премиер режеше ленти на разни пътни участъци, президентът Медведев и канцлерът Меркел официално откриха газопровода Северен поток. Нима германците са по-прости от българите, та се бутат да бъдат енергийно зависими от Русия? В момента ние доставяме 30 % от газа, консумиран в Европа, като тенденцията е към увеличаване с достигането на пълния капацитет на Северен поток и реализацията на Южен поток.

248

Анонимен

преди 11 години

Българи, знаете ли накъде отивате? - 14.09.2012 г. 09:38:10Истината с няколко думи от руския посланник в България, каква слугинажка държава сме станали и как вървим към пълен провал от лошата политика:Вие сте малка държава, малък пазар. Не разполагате със собствени значителни залежи на енергийни суровини. Географското ви положение е такова, че предполага Русия, като основен доставчик на енергийни ресурси.... коментара е от друг сайт

247

Анонимен

преди 11 години

Тука номера "ще платиме, ама ако свалите 10 %" нема да мине. *** е че на наш гръб ще дойде всичко.

246

Анонимен

преди 11 години

Horizon Nuklear Power е съвместно предприятие на E.ON и RWE. Има изключителни права за строителство на АЕЦ в Уилфа и Олдбери (Великобритания). До 2025 трябва по проект да се построят електростанции за 6000 Мегавата. Росатом и китайски корпорации са заинтересовани от проекта, понеже германците ще се отказват от атомни електроцентрали, но не са взели решение още да го купят...Та с нащо мижаво Белене кви шамари и кви скърцания със зъби...центъра на света - Боко Атомния

245

Анонимен

преди 11 години

Где сте бе калинки гърбави ?Скърцащия Със Зъби да не би сега да се чуди защо се чуди Росатом и да се чуди как да ни учуди с нови чудеса ?Пляскащия Шамари Финансов Гений да не би да се чуди как така може да съществува такова нещо като Договор ?

244

Анонимен

преди 11 години

Кога руския мужик, роб до преди десетки години, е бил нещо друго, освен безпросветно добиче? Следователно - как да разбере нещо, дори елементарно.

243

козлодуй 7

преди 11 години

Нали официално ще строим Козлодуй 7 вместо Белене. Ами договорете се произведеното да се достави за блок 7 на Козлодуй де.За какво се съдите приятелски.Нали реактора е произведен така или иначе и ще трябва да го плащаме 5-6 милиарда и за инсталация.Ама явно ги натискате за по-ниски цени.

242

гого

преди 11 години

Не само Росатом се чуди, цяла Европа са чуди на глупостите сътворени от ГЕРБ!

241

hoLOKOSTA

преди 11 години

OT VSI4KO PRO4ETENO DO TYK EDNO MI E IASNO YMNITE HORA SA POVE4E.

240

до 273 1 0 Време

преди 11 години

Да бе време.Реактор за няколко стотина милиона евро го продаде за 50 милиона евро.Направо сделка та дрънка.

239

до 270 dan

преди 11 години

Преди да повтаряш като папагал това което е казал министъра с Арт диплома ,влез в сайта на министерството му и прочети договорите за поръчка на оборудване то!!Аман от кухи ***.