96

ECO

преди 11 години

Hora, piite chai, nai-veche zelen chai, prohistva organisma, predpazva ot kup bolesti i ot nadebeliavane, polezen, evtin, vkusen (triabva da se svikne) Stiga s tezi bezalkoholni napitki deto raziajdat vatreshnostite! :D

95

до Орингоч 126

преди 11 години

"Куба детската смъртност е една от най-ниската"Що за шега е това?Куба има по-висока детска смъртност от всяка развита срана.

94

д0 125

преди 11 години

Не е точно така, дали е фруктоза или захар, голяма разлика няма. Този сироп е значително по-евтин и това е причината да се използва. Той идва от генетично изменена царевица- това колко е вредно за сега никой не може да каже със сигурност. Идеята е че захарта/глюкозния сироп е като хероин. Затова се слега максимално много и с разни киселини се притъпява сладкия вкус за да не залепне устата на човек. Сложете 50 грама захар в 450 мл вода да видите колко е сладко това - после освежаваща напитка.....

93

Орингоч

преди 11 години

Затова в Куба детската смъртност е една от най-ниската-децата там не ги тровят с такива ***!

92

Анонимен

преди 11 години

114, разбира се, че е задължително. Ама той *** си обича конспирациите, така че няма смисъл да му се обяснява логично и интелигентно.

91

Анонимен

преди 11 години

Кока-кола е нагледен пример как работи глобализма.

90

дядо

преди 11 години

нищо не са загубили

89

Pen4o

преди 11 години

Не съдържа аспартам,но съдържа HFGS фруктозо-глюкозен сироп, който е още по-голямо ***.

88

мунчо

преди 11 години

Аз Кока-Кола не пия,...наблягам на ракия и водка!

87

до 118

преди 11 години

Ами бягай и ти. После ще те връщат служебно с полиция.

86

Анонимен

преди 11 години

До до 116 сигурно е избягал от такива *** като теб

85

до 111

преди 11 години

Не съм гурбетчия а емигрант. Две различни неща. Отвори български тълковен речник за да ти се изясни. Чао лек ден.

84

Българин

преди 11 години

Видяхме им капитализма ***. Видяхме им и бутилките и питиетата и измисленият им живот.Мерси...ама кока не пия. Кой иска да се трови по американски, нека го прави.те и без туй ни отровиха живота като нация и като народ.

83

до100

преди 11 години

Въобще не се мисля за СПЕЦИАЛЕН.Тук ще стоя защото не ми се стои гладен.И кой си ти че да ми затваряш устата?

82

Анонимен

преди 11 години

"Само в Куба и Северна Корея не се продава кока-кола "Буахахахахах! Това да им беше проблема! Нямали сладка гола вода ... Я в лЕво бе!

81

Сикимчо

преди 11 години

Всеки сам решава какво и колко да пие!Някои предпочитат Коланякой цяла дамаджана ракиятрети бозапийте и се наслаждавайте на живота!Всичко е химия:)

80

до 105

преди 11 години

Явно още не си се излекувал. Главата не те слуша. Трябва да ядеш мащерка и яйца от морски юрдечета. ***..

79

до 98

преди 11 години

Е и!? Някой да те кара насила да пиеш? Щом има пазар за подобни напитки не виждам нищо да се продават по 2 мрлд напитки ежедневно ;)

78

Анонимен

преди 11 години

Кока-Кола е ***.

77

Франческо

преди 11 години

Аз лично, на младини се хранех с всякакви ***, пиех Пепси и Кока-Кола всеки ден, да не говорим за сладкишите и хамбургерите, също цигарите. Разболях се като студент от хроничен простатит и получих имунен срив, бях като умрял. Излекувах се благодарение на градината, която баба ми има, витамини, минерали (Цинк, Селен), рационално хранене с домашни плодове и зеленчуци, много лук и чесън. Сега спортувам редовно, и съм напълно здрав! Много млади хора ги грозят тежки заболявания.