39

ДО 42

преди 11 години

Ти да не си паднал от Марс При ТКЗС.та селата бяха цветущи а сега се закриват едно по едно. В някой все още живият по няколко човека хляб им карат 1 път седмично. На лекар ходят на десетки километри.Няма поща няма телефон. При ТКЗС 1,250000 декара земя се напояваше а сега са 350000 И сега освен жито и слънчоглед друго се не сее Зеленчуците могат да се натоварят на 2 тира А сега ядем гръцки, турски, македонски зеленчуци. Свали си очилата и погледни за какво става въпрос.От износител на вносител

38

ivan

преди 11 години

И при тези,благодарение на ТКЗС-тата,един ден в селата ще живеят само бабички и старци!Най-голямото престъпление на комунистите беше,че унищожиха българското село!

37

az

преди 11 години

Книгата фермата на животните :D

36

Анонимен

преди 11 години

до 38 Прасетата ги ядат. А аз после замезвам с тях.

35

Анонимен

преди 11 години

Според слуховете колективните земеделски стопанства се преобразуват в нещо подобно на семейни фермиДори *** от С.Корея разбраха, че ТКЗС-то е умряла работа, само нашенските *** не могат да го проумеят.

34

Анонимен

преди 11 години

До Анонименако имаш пред вид монокултури убийци за еврофондове - може и така да е, кой нормален яде пшеница, царевица и олио - модерни отрови

33

Анонимен

преди 11 години

едно е сигурно - няма затлъстели и болни от диабет с последствията, нито хората умират от инфаркти и инсулти - няма как при цялата тая физическа активност и то не във фитнеса, липсата на фаст фуд и химически смеси в найлонови опаковки

32

тоти

преди 11 години

Тези кадри от снимката горе в България ги има вече 22 години.

31

Анонимен

преди 11 години

Да там са по зле от нас, няма страшно. Основната причина за това е че там бедните немогат да посуват олигарсите по цял ден в днес.бг или по точно днес.кр :)

30

Анонимен

преди 11 години

31Докато орат земята с биволи, едва ли ще са по напред и от най забутаното българско село.

29

Анонимен

преди 11 години

Хайде на бас, че тези ако отворят пазарите по китайския модел за 3-4 години ще дръпнат и ще са по-добре от нас?-------------- Дали пък те не се досещат за тая фатка? Я тичай да ги подсетиш.

28

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да се случи в Северна Корея,те ще са винаги преди нас .....без да броим атомната бомба която имат.....те имат собствен таблет и компютър....нещо ,което с Б.Б или без него и след 300 години няма да го имаме

27

Месия-не гений :

преди 11 години

Поздравява гения на гениите за съпружеската и всяка друга свобода! Имахте и някакви кучета- изядени? А в лошата Корея- изядени? А в Китай- енергоемки олимпийски патици, вино с тигри, но не за компания, мечки- маркучета- жлъчка- да не правите ебру?!

26

Анонимен

преди 11 години

ние какво земеделие имаме, а?! май напълно отсъстващо и унищожено------------------- Хахаха! Абе, я *** да видиш дали е останала необработена земя вече... ***.

25

здхфоаож

преди 11 години

е в България живота е по лош от северна корея ...а престъпленията и безаконието е ежедневие а за икономика да не говорим.....

24

хуч чу гу

преди 11 години

Някои тук съвсем са изтрещяли след като им завиждат за кравата и нивата,що за хора сте ве,след като севернокорейците са в мечтите ви.

23

16 и 21 са прави

преди 11 години

и двата поста са реалистични,а не като дрънканиците на пъпчивите хлапета,дето чули,не дочули-дрън дрън-нито ме боли...за С Корея,нито...а за кравата и жената е прав-ами така си е!

22

До 22

преди 11 години

Кой балон се спукал бе. Я си чети марксистко-ленинската литература и хващай полета за Северна Корея.Там можеш да си излагаш надълго и нашироко идеите. Що седиш тука на гадното.Ходи там като политически бежанец.Щото там е много хубаво- ще има да ореш нивите с волове и плугове под строй, та ще искаш Барак Обама да те помилва и прибере в лошата Америка.

21

От до 15 до До до 15

преди 11 години

Не разговарям с *** комунисти! Вие сте за осмиване и резерват.

20

Анонимен

преди 11 години

До До 15а ти си типичен *** не оринтиран