139

Фонкилър

преди 11 години

Праааас! - с чукчето по тъчскрийна.И почва да цъка: изкривените пласмаси пробват да възвърнат формата си.

138

Анонимен

преди 11 години

Чудя се как не са се сетили да сложат радио поне в тази версия, за да не чакат хората iP6 за да получат тази "екстра", която я имат дръвцата от преди 6-7 години, или пък поддръжка на Java да кажем... Ако си оправят SAR нивата също няма да е лошо...

137

аз

преди 11 години

Другото, което не са краднали е WiFi hotspot-а, който го има от години в Android телефоните. Нямат и USB OTG. От няколко версии насам се сетиха, че и те може да сложат LED за камерата, защото наскоро видях как се ползва фенерче за да може да снима iPhone-а... смех... Могат да краднат и идеята на Samsung да сложат барометричен сензор примерно. Не поддържат RSS, значи и него могат да краднат.

136

аз

преди 11 години

Да, iPhone 5 е с по-голям екран и по-висока резолюция заради Samsung Galaxy S3. От Samsung краднаха и LTE-то. Нямаха време да узкопират безжичното зареждане от Nokia и NFC-то от LG. За сметка на това оставиха един несъвместим с нищо конектор, който другите отдавна махнаха! Батерията им е малка, защото им е дебел дисплея (в сравнение със Samsung Galaxy S3). За сега не са изкопирали идеята да сложат слот за карта, защото иначе няма как да си продават iCloud-а.

135

Анонимен

преди 11 години

Освен, че "IPhone 5 е с по-голям екран и доста по-лек", iPhone 5 е:- с най-бързия процесор на пазара, Apple A6- изграден от висококачествени материали и луксозно изработен- с подобрена камераОт бижуто iPhone 5 ще бъде продадени 100-ина милиона бройки през идните 6-9 месеца :-)

134

Анонимен

преди 11 години

Тук наистина е пълно с ***, но не е iPhone 5, а такива сгърчаняци като сладурчето под мен :)))

133

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ Мариянчо:Последните медикаменти ти предизвикват халюцинации...

132

НаблюдателЕE

преди 11 години

2 милиона iPhone 5 са били поръчани за първите 24 часа и ще бъдат доставени до края на седмицата на клиентите!Това са мащабите на Apple...

131

Gost

преди 11 години

Или пък да е с ретина резолюция, покрит със стъкло, а не с плексиглас, а и да е с алуминиево тяло, а не поликарбонатно. Селяните у нас не схващат, че качествената изработка понякога е много по-ценна от наточените характеристики на компонентите.

130

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 138:Да ни разкажеш за лаптопа за 1000 лв, който има IPS дисплей? За другото - после :-)

129

d

преди 11 години

До Tashakдай ми една инженерна програма, която да работи под мак?

128

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, никой компютърен специалист, който разбира, не би си купил готова сглобена мшина и да и плаща излишно "името". Всеки истински разбиращ си купува компонентите си я сглобява сам.

127

Анонимен

преди 11 години

DELL !

126

Анонимен

преди 11 години

Не бих си купил нещо с цена на лаптоп и функционалност на нокиа 3310, заключено осакатено, ограничено и т.н.

125

Tashak

преди 11 години

До iTashak: Да ***, виждал съм. Но основно извън БГ, тук все пак всеки гледа по-евтинко да мине. Инженери, архитекти и особено уеб-дизайнери работят на Мак.

124

iTashak

преди 11 години

да сте видели човек занимаващ се с компютри с iPhone? купуват си го само ламерите и първенютата които искат да са "модерни"

123

Иво

преди 11 години

По хардуер топ моделите с Андроид са сходни с iPhone-а, а също и по цена. Така че всеки може да си купи това, което му харесва. Samsung S3 е много добър, за това говорят и огромните му продажби. Apple обръщат огромно внимание на дизайна на продуктите си и новия iPhone също доста ми харесва, вероятно той ще е следващия ми телефон.

122

хммм

преди 11 години

или цяла България е пълна с *** или един и същи *** пише от различни имена и се прави на още по-***. А ,,ugly,, се произнася ,,агли,, , ако искаш да кажеш че е ,,ъгли,, значи си учил на село в Попгригорово 2 години и спориш. Кажи ми коя буква на английски се произнася ,,ъ,, бе прос*ак, такава буква в Английските речници няма, това е звук само, но неможе да съществува сам без друга гласна

121

do 131

преди 11 години

"Зомбиране и реклама при липса на наистина добър продукт няма как да постигнат ефекта " така ли, ама ти сигурен ли си, я виж, КФС, Макдоналдс, кока кола, фаце бук и другите американски айшитни

120

Анонимен

преди 11 години

Зомбиране и реклама при липса на наистина добър продукт няма как да постигнат ефекта на Епъл. Хората направо изпадат в транс пред магазините им. Не забравяй, че всички владеят рекламата, ама някак си само на Епъл им се получава. А Самсунг как си правят рекламите, а да, като се подиграват на потребителите на Епъл и очакват така едва ли не да привлекат някой от тях да си купят пластмасов ***. Еми гениални са :)))