35

Анонимен

преди 11 години

tochno taka da falirate samo po 1 lev da imate na ochite vi da slojat paplach mrasna kapitalisticheska.

34

фабрикант

преди 11 години

Аз пък на мойте не им бях плащал 3 месеца - те пак идват на работа! Не им платих още 3 и им исках такса вход - обаче копелетата се изхитриха - идват в понеделник и си тръгват в петък - само и само да не ми плащат всеки ден!

33

Време е

преди 11 години

Времето на Иван Костов идва !

32

Анонимен

преди 11 години

po edin lev da vi ostane na ochite da vi gi slojat predateli ekploatatori.

31

Анонимен

преди 11 години

aide be ot kvo zadlajniaxte ,ot eksploataciata na choveshkia tryd che niakoi ili povecheto vi rabotiat ot 8 bi 10 12 chasa i im plashtate jalti stotinki ot poridaka na 350 do 500 600 leva mrasna paplach takava kapitalisticheska do vchera biaxte partitini direktori i sekretarcheta izmenici nacionalni predateli mrasni.da se nadigne naroda da vi smachka kratynite.zadlajniali paplach.

30

анонимен

преди 11 години

хе хе..толкова ми е смешен нашия *** с ползването на тая дума.."БИЗНЕС" хе хе..*** и бизнес..като го гледам какви са ни бизнесмените..крадци и далавераджии..мале мале

29

Анонимен

преди 11 години

23Чиновника,ако те пипна жална ти майка комунистическа милиционерска!

28

До 26

преди 11 години

Браво...по изразително не може да се предстаят бизнес единиците у нас ! Не ГЕРБ са ви виновни, а алчните *** които "развиват" бизнес средата у нас

27

Анонимен

преди 11 години

66% от плащанията са в срок? Тая статистика да не е от преди 5 години? Едва ли и 20% от плащанията са в срок. Който се занимава с бизнес го знае, междуфирмената задлъжнялост е толкова голяма, че на моменти се чудя дали няма да стане така, че голяма част от фирмите в един момент няма да обявят бранкрут и да завлекат към банкрут и фирмите на които дължат огромни суми. Очакввам до 1-2 години тотален колапс в Българския бизнес а както знаем държавата се храни от данъците на бизнеса и тя ще фалира.

26

КОМУНЯГИТЕ ЛЪЖАТ!!!

преди 11 години

НЯМАТ ЗАГУБИ-----ТЕ ВИНАГИ СА "НА ЗАГУБА".....за да не плащат отчисления и данъци!...ЩОМ И ЛУКОЙЛ, РАБОТИ "НА ЗАГУБА"------значи всичко е яка далавера и стъкмистика!НЯМА В СВЕТА ---РАФИНЕРИЯ ,КОЯТО ДА РАБОТИ НА ЗАГУБА!ТОВА СА ПРИКАЗКИ ....."АЛА ПУНТА МАРА"......за наивници!!!

25

Анонимен

преди 11 години

До преди да дойде това правителство пак имаше просрочвания, но се понасяше, забавяха , но плащаха. Откак тия *** спряха да плащат на фирмите по държ. поръчки, на практика узакониха междуфирмената задлъжнялост. Вече е късно , всички се научиха да не плащат, пък дори и да ги съдиш. В момента няма сигурен начин да си вземеш парите, нито със съд , нито със специализираните фирми за вземания.

24

free zone

преди 11 години

Интересно. Де що има хора, бизнесмени и бачкатори - всичко псува подир ГЕРБ! А накрая пак печелят изборите! Как става този номер?!? PS: Днес сутринта с очите си видях как 2 големи автобуса на фирма Кpиctал чевръсто товареха "летовници" с големи куфари точно до сградата на НОИ! Ха познайте отведнъж кои са "туристите" и с чии парици им се плаща почивката. После да не ревете като (ако) доживеете 70 години и Ви подхвърлят 80~100 евро пенсия и Ви кажат?! Вика му се електорат на държавна хранилка!

23

Български Бизнесмен

преди 11 години

Какво сте ревнали, бе? Аз първо си плащам вноските по трите служебни Мерцедеса, после кредита за вилата на Корсика, давам пари на жената, на брата, на сестра ми и на ония двете, дето все им обещавам, че ще ги правя манекенки. Чак тогава, ако остане, се разплащам с бачкаторите с доставчиците. Ако някой се оплаква- директно го заменям - без отрицателни последствия за мен. Балъци у нас поне има и за износ чак.

22

Анонимен

преди 11 години

тука имам чувство че пишат едни и същи форумни тигри които пишат дни и същи работи по различни теми и си мислят че правят нещо повечето то мненията са тотално некакърни, неграмотни и мъхат на накомпетентност ***

21

да-да,ама не

преди 11 години

Това е долна лъжа и комунистическа антиГЕРБерастска пропаганда...Я питайте геният и идолът на мутромилиционерите у нас Бойко Борисов по-известен с фамозният си мутренски прякор: ТИКВАТА...Бизнесът с наркотици е винаги печеливш.Край на коментара ! пп.Мутри от цял свят,елате у нас.България е раят на Земята за гангстерите...Гарантирано от ГЕРБ.

20

Чиновник

преди 11 години

Няма такъв утрепан "бизнес" като българския. Изтъкан от алчност и некадърност. Всичко трябва да е държавно, а "бизнесмените" заедно с цялата им рода, да влизат в затвора доживот, за да изработят, това което откраднаха от народа.

19

МАКЛАУД

преди 11 години

НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДИН!!! /БИЗНЕС/

18

Анонимен

преди 11 години

"Бизнесът с рекордни загуби заради задлъжнялост"Рекордни,рекордни,колко да са рекордни..........днешните рекорди към Нова Година ще ни се струват смешни на фона на очакваните ОГРОМНИ загуби тогава.Да е жив и здрав Боко.Той ще ви разкаже играта,***!

17

Анонимен

преди 11 години

В Бг човек като си отвори малък бизнес (колкото да преживява) и веднага данъците един върху друг му образуват едни 50-55 % ами ще затварят хората Нито един политик не прокара някакво облекчение за малкия и среден бизнес Само олигархия ,монополи ,кражби ...е как да стане - 7 мил .население , 7 мил държавни служители ?

16

optimist

преди 11 години

ГЕРБ са виновни! Да върнем БСП на власт!