214

трололо

преди 11 години

Не знам повечето от Вас глуапви ли са или да?! Никоя страна от ЕС неможе да се изправи търговски сама срещу Русия, Китай и САЩ. Да ДОРИ ГЕРМАНИЯ! Европа ще се обедини рано или късно. Аз предпочитам рано!!!!

213

Мамантос

преди 11 години

Шефът на сатанистката Вавилонска блудница е на снимката.

212

Анонимен

преди 11 години

Ухаааааааа,. пак СССР!

211

Анонимен

преди 11 години

Европейския съюз и САЩ са ***

210

Анонимен

преди 11 години

samo rysia tia shte vi opravi.

209

х*й

преди 11 години

Да живее матушка Русия,но да си вземем и Украйна,и тогава мога да показвам среден пръст на Ердоган и компания.

208

георги

преди 11 години

До П.Петров - Приляга ни вилаета, хем са до нас/комшу/ а и манталитета ни такъв, свикнали сме им от 500 г. присъствие / не робство/ те само са ни цивилизовали. Няма Ботев, няма Левски "те не са спазвали законите по това време". Друго е Сюлейман велики и др.наши османски/не турски/ радетели и филмче по всички телевизии да им се направи-машалла и т.н.

207

георги

преди 11 години

Федерацийка - мале, какво папкане ще бъде за Барозку и компания.......ЕС само ги ограничава......и малко е - те така милеят за народа....................

206

nin

преди 11 години

До фвяфТочно така! Тотлано централно управление на държавите от европа. Тоест глобален тоталитаризъм. И тогава мисля ще се събудим от летаргичният си сън , но ще бъде вече много късно.. Ще бъдем в лапите на звяра..

205

П.Петров

преди 11 години

Алтернативите за България са три;-Европейска федерална република;-Руска губерния;-Турски вилает;А сега кажете, кое е най-добре за България и българите и защо.Русия регресира по отношение на демокрацията и върви към връщането на империята с императора самодържец, губерниите и крепосничеството, До четири години Путин ще реши да спести на руснаците изборите, парламента и другите "демократични глупости" и като единствен и най-добър избор за руснаците ще се обяви за император.

204

Gen

преди 11 години

Оф, хайде правете референдум и се махайте от ЕС най-накрая - тъкмо няма да гледам "сънародници" по новините всеки ден.

203

до 248

преди 11 години

Бавно ,но сигурно загубване на черти от бита, нрави ,та дори и език, в последствие.Асимилация. Инициативата за обединение на държави от Европа не е от вчера.

202

бачо Нешо до 242

преди 11 години

Федерацията няма да е като СИВ, а по-зле. Ще има централно управление и ще се налагат закони и дерективи. Ще ни се разкаже играта. Определено и категорично не сме за там.До голяма степен губим и единтичността си.

201

фвяф

преди 11 години

това което не успя да направи Хитлер, сега го прави Меркел и компания

200

Анонимен

преди 11 години

Така федералните ще могат безанказано и законно да обикалят и да набиват канчетата на недоволните. ------------ От какво си недоволен, бе дървен философе? Искаш да живееш в комуналка, да лочиш самогон и да те изкарват на манифестация като *** ли? Каквото си си, всъщност...

199

2034 година

преди 11 години

Последният българин : "Европеец съм, тъй ме нарекоха и съм горд от това"

198

Евротъпаци

преди 11 години

Да може да стане федерация.По образец на СИВ с по-голям суверенитет на страните членки и митнически ограничения,трябва социализъм-национализация на средствата за производство.Германия е приела да stand-by пакет за еврочленките, честито щото ще има нова емисия на междубанкови пари , а оттам на спекулативните пазари и вие знаете какво следва :ИНФЛАЦИЙКА-ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА .А Русия пак ще печели парички , а Украина ще приема европейски първенства и ще се строи летища.Keep smiling idiots

197

до 235

преди 11 години

Абе, някой, ти каква идентичност имаш? Да не би да ходиш с навуща и ямурлук? Да не би да пазиш пости и да се причестяваш? По-скоро си някакъв дървен философ...

196

Сокол

преди 11 години

Чудесно! Дано по-скоро се осъществи тази добра идея!! А на по-долния *** "news radikal" бих му препоръчал да отскочи до Молдова и Украйна да види как е като не си в ЕС и в руската орбита!!

195

do 235

преди 11 години

А ти какво искаш, хаос и всяко село да си е отделна държава? Путин така ли прави в Русия?