20

Отколе

преди 11 години

Щатите отдавна са го загубили ААА-то, само че лицемерите от агенциите не го признават!

19

^^^

преди 11 години

Айде стига с тия еврейски циркове господа хамериканци! Целият свят вече ви знае как действате и какви мизерии правите!

18

anonimen

преди 11 години

OPASNI TIQ XAMERIKANCI VARTQT SU4AT VSE TE DA SA DOBRE MAINATA MU NA SVETA, NO NA SVETA MU PISNA OT TQXNATA NAGLOST I BEZXABERIE ZA VSI4KI OSTANALI

17

пиши го $ бегал

преди 11 години

намалят ли рейтинга - край с фалшивата хартийка $

16

до 22

преди 11 години

Рива че си пубиртетче от првинцията или си столичинин в повичи!!Въобще си тъпо и просто пирче!!

15

до 14

преди 11 години

Аз съм живял на запад 7 години никой не ти говори, че няма бедни като преминеш пубертета ще разбереш какво ти се казва!!!!!!!!!!!!!

14

radioprestilka

преди 11 години

Ето ви схемата Мудис понижава рейтинга, по борсите става катаклизъм, цените на Облигациите емитирани от САЩ се сриват! Какво следва? САЩ с лекота си откупуват, външния дълг на максимално ниска цена! Така дълга е свален, цифрите излизат и Мудис отново вдига рейтинга! Да живеят борсите, да му мислят инвеститорите, до колко ще им издържат нервите на прага!

13

Анонимен

преди 11 години

До azбла- бла. Пак те е чукал руснак на Сънито това лято.Русия има толкова злато, платина, иридий, кадмий, и нефт, че ако става дума за заеми, това е единствената държава, която ще ги върне.

12

Ahahah

преди 11 години

САЩ с ААА рейитинг при 16 трилиона само ДЪРЖАВЕН дълг без частния сектор без външния. Ахахахахахаха... Тия защо не си набутат агенцията да не казвам къде...

11

А на бас

преди 11 години

Е чак тогава всички служители на Мудис ще бъдат обвинени за подкопаване на националната сигурност на САЩ също като Джулиан Асандж.Още на следващият ден такава агенция няма да има.Това да не им е Гърция,я!!

10

Ъц

преди 11 години

"Moody's предупреди, че може намали рейтинга на САЩТова ще стане, ако не бъде поет курс към намаляване на дълга."-------------Недвусмисленно педупреждение, с една дума - Ха сте спрели печатницата на зелената хартия, ха сме ви изгорили душиците! )))))))))

9

крадеца

преди 11 години

Е то не може 4,5% от населението на земята, да потребява 50% от световния БВП и да си мисли,че никой няма да се усети..Все някога ще дойде края...Целия останал свят плаща за американското благоденствие - стига толкова!

8

до 4

преди 11 години

Още си в пубертета за да разбереш какво исках да кажа!!!!!

7

chicago

преди 11 години

До китаец.Какво точно ще се случи точно пък 2020г.

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

Ами те си го търсеха фалита американците. Лаком г.з кръв с#ере !

5

китаец

преди 11 години

на американците ще им се спече лай*ото направо в гъ*а - само почакайте до 2020та година.

4

radioprestilka

преди 11 години

най-големият кредитор на САЩ е Китай! Та Китай и Япония нямат изгода от слаба икономически САЩ, ще се завъртят отново едни пари, нищо чудно и ДянкоФ, да разиграе малко свободни негови лични и на приятели! Наистина в момента е най-изгодно, при понижаване или заплаха за понижаване на кредитен рейтинг, да се инвестира в Държавни облигации на САЩ! Това е интересното на спекулата и борсите, да подкрепиш "СЛАБИЯ" !

3

Марто

преди 11 години

До АнонименСАЩ дължи пари на ФЕД т.е. 90 % от дълга американците го дължат на себе си!! Т.е. не ги дължат...боже, колко мъка има по тия форуми, боже.

2

Анонимен

преди 11 години

САЩ дължи пари на ФЕД т.е. 90 % от дълга американците го дължат на себе си!!

1

Анонимен

преди 11 години

Каквито и курсове да поемат САЩ, Гърция, Испания и т.н. винаги ще са по-добре от нас 1000 пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!