33

Анонимен

преди 11 години

До Ергатис-kakvoto i da gi 4aka nema da e po stra6no ot tova koeto sme nie vse pak sa savsem dr narod i civilizaciq i nqma da gi ostavqt ei taka ,pone imat ne6to kato turizam selsko stopanstvo ,korabostroene i pro4ie a niee kakvo imame ,stani6ev kostov dogan

32

Ергатис

преди 11 години

Десетилетия наред кредити в размер на стотици милиарди профукани по *** и таверни само ядене и пиене и трошене на чинии. Сега трябва да се учат да работят и им е криво. Ще гладуват като кучета , нямат идея какво ги чака.

31

Анонимен

преди 11 години

Да направят валутен борд. И то с каквато си искат парична база. Драхма към 50% евро и 50% долар.

30

Анонимен

преди 11 години

В момента съм в Гърция, направо не издържат, такъв натиск, такова чудо... Сиестата се намали от 6часа на ден на 5:45ч, всичкимспат по цял ден и стоят на сянка.Аре гонете го най-сетне, да си дойдат *** драхмата имда видят каква всъщност е стойността на техния труд или липсата на такъв!

29

нев

преди 11 години

забележете колко несериозно се отнасят към дълга си гърците ! Ще кажете че мислят за народа си но не е вярно просто гледат да се налапат още малко и когато наистина трябва да се връщат тези кредити то в гърция ще са останали само бедните гърци които нямат нищо ! Така ще стане и в БГ , тука са нашите политици защото има още какво да се краде и след време само ще четеме кой какъв екзотичен замък има от нашият гръб!

28

Ева

преди 11 години

Трагедията на гърците е в това, че имат много администратори . Само съкращението на държавните чиновници ще оправи Гърция .Никой не им пречи да имат собствен бизнес и тогава ще видят как трябва да работят по 24 часа на денонощие .Същото се отнася и за България .Вижте какво става в НАП - спят зад гишетата, отделени от нас данъкопладците, некомпетентни, но със самочувствие ....

27

кака Станка

преди 11 години

Един въпрос да ви задам на вас умниците, ами ако ви изпратим всичките ваши който се кланят и слугуват на БЕДНИТЕ ГЪРЦИ със какво ще си платите дървата да не пишем за подробности какво правят вашите жени тука , а вие се радвате и пиетееееее че получавате пари от Гърците,винаги сте били роби и ще си останите такива,

26

перо

преди 11 години

С най хубави чувства към гръцкия народ. А,може,може. Винаги може.А ние как можеме,а?Това не е написано от или със злоба.Това е за да разберете, че вие и ние сме БАЛКАНСКИ народи и не зависта и злобата да ни разграничават , а солидарностт да ни обединява.Дано да сте ме разбрали правилно.

25

Nobody

преди 11 години

"Европейските ни партньори трябва да осъзнаят, че гръцкият народ не може да издържи на натиска"Мне. Гръцките малякас трябва да осъзнаят, че който не работи - не яде.

24

до 22

преди 11 години

Значи мислиш че нацисти и комунисти са спасението а? Ти май си ***, именно гръцките *** докараха страната дотук. А другите крадяли в полза на САЩ, а не в своя собствена така ли? Ти май наистина си доста ***.

23

Анонимен

преди 11 години

Mrusnqkis malqkis falirqkis.Rovakis v kofakis s buklakis za hranakis.

22

Анонимен

преди 11 години

Само Сириза и гръцката комунистическа партия могат да спасят Гърция. Другите партии са крадливи в полза на Германия и САЩ.

21

Анонимен

преди 11 години

Елини,Викайте Мадридския крадец що се казва Симеон, да ви стане цар.Той има много връзки из Европата. И е много умен. И не краде.Нас ни оправи за 800 дни. За вас и 200 стигат.

20

2012

преди 11 години

А кога ги ручахте жабетата мълчахте византийци недни !

19

Анонимен

преди 11 години

Безплатен обяд няма. Гърците обядваха, сега е време за сметката. Иначе са големи далавераджии - местене на маслинови дървета в саксии от ферма на ферма, палене на горите за строеж на хотели - тарикати от класа. Знаете ли че един гръцки учител получава премия за домашна библиотека? Знаете ли че един гръцки сервитьор получава премия за това че си мие ръцете? Народа е казал: "Хитрата сврака с двата крака".

18

Иван

преди 11 години

Ами да излизат от валутният саююз и европейският съюз и да видим дали ще получават по 1000 евро заплати и 700? пенсии! То и в България искаме да имаме заплати по 1000? но не можем да си го позволим,а те не са могли десетилетия да си позволят такива заплати но са си ги раздавали на гърба на кредиторите и европейският съюз и фондовете му а сега ги били претискали! Наглост по византийски е това тяхното!

17

Анонимен

преди 11 години

кой разрешава да се пръска със самолети над държавата

16

nemo

преди 11 години

Всички отбягват в момента евреите дори и американците а ние ходим там да им целуваме заднците защо питам аз.Тиквата какво иска да ни въвлече в нещо което не ни касае за преде път .

15

До 13

преди 11 години

Като си пенсионер си глеедай пенсийката не давай акъл

14

Дърт...елин

преди 11 години

Нищо няма да...връщам.Ще живея десет години по островите...гол,ще ям маслини,чирузи,мандарини и портокали,ще пия узо и нека да дойдат да ме...намерят кредиторите.