83

лай-лай кучка

преди 11 години

Несправедливо е да сравняваме родителите си с госпожата от коментара. Основното е , че условията на живот са различни.Нашите близки са отрудени хора,което неминуемо дава отражение на вида и здравето.Статията отразява жена с грижа за себе си цял живот. Това е похвално , но и ангажиментите и са го изисквали.

82

Анонимен

преди 11 години

Една американка беше казала Има една възраст , когато смяташ че си отгледал децата си и живота започва отново . Това се отнася и за мъжете . Съвета е , " по добре инвестирай в себе си да изглеждаш добре , отколкото да си купиш нова кола . " възхищавам се на хората , които изглеждат добре !!И аз също ...

81

Месия- жена

преди 11 години

Красиво, достойно, достолепно!

80

Анонимен

преди 11 години

Предлагам всички да занесете коментарите си на своите майки и да се похвалите с "остроумието" си :)) За мене това е просто една възрастна госпожа, която изглежда много добре за годините си. Нещастни *** сте, които се подигравате на една жена на 81, та тя дори и да беше тотално изперкала, щеше да и е простено. Но не и на вас 20+, 30+ и 40+, които нямате мярка в простащината си. Ако някога бяхте обичали истинска жена, нямаше да пишете така, съжалявам ви...

79

уиуи иванова

преди 11 години

къде съм аз ,къде си ти ,***

78

Шапка й свалям!

преди 11 години

Уважава себе си, поддържа се, приятна е и на тази възраст.Приветствам и дизайнерите, които създават тоалети, подходящи за дами от третата възраст. Само *** може да мисли, че жената трябва да престане да се грижи за външността си, след като се омъжи, защото: 1.Вече е "излъгала" един да се ожени за нея; 2.Защото свекървите считат, че е "*** постъпка", ако омъжената жена се стреми да изглежда добре.Бог знае защо, у нас се мисли също и че щом застарее,жената трябва да прилича на Баба Яга.

77

щастлива жена-личи и

преди 11 години

Одухотворена жена, която могат да оценят духовни хора със стил и усет за наистина красивото, което всъщност не остарява /красивото/ защото то ....просто въздейства и те кара да се чувстваш човек. Възхищавам се на тази жена и съм сигурна, че наистина е щастлива за разлика от младите разгонени момченца коментиращи тук и от продажните жени, които се срещат все по-често. Това е жена с достойнство и финес и точно такива трябва да бъдат на модния подиум :) Приятно е да я гледа човек

76

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА ТАЗИ ЖЕНА .....

75

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и не мога да повярвам колко е изпростял българина. Жената е на 81 г., а те я коментират като сексуален обект и какви ли не класификации и простотии. Жената е просто перфектна и има някаква супер осанка. Повечето българи само могат да си мечтаят да имат такава жена, но на тях им е добре с всяко квазимодо стига да го дундурка му е супер. Нашите манекенки са кото вампири пред тази жена макар и 60 г. по-млади от нея и най-важното, нямат излъчване.

74

Анонимен

преди 11 години

Какво нещо е само скъпата поддръжка. Човек, като се поддържа добре и живее в мир със себе си никога не остарява, особено духом. Браво.

73

Aman

преди 11 години

Жената е красива и на тази възраст. Това е плод на упорита поддръжка и дух.Браво!

72

МР.СТЕНЛИ

преди 11 години

СУХО СУХО ВЪТРЕ ВЪТРЕ ВЪТРЕ ПЯСЪК ПЯСЪК ПЯСЪК

71

Анонимен

преди 11 години

Браво, бабо! Не е важно какво пише в документите, а как се чувстваш! Тази жена определено е с млад дух и това е много по-важно.

70

Анонимен

преди 11 години

Излъчването,което има тая дама запълва подиума.

69

Анонимен

преди 11 години

Невероятна е-изглежда щастлива и блестяща!!!

68

Анонимен

преди 11 години

като гледам минусите на 68 ми става жал за жените до какви ли мъже си лягат

67

333

преди 11 години

Просто е прекрасна!...............нямам думи просто!

66

Помислете

преди 11 години

Тия дето казват, че всеки ще е щастлив ако изглежда така на тия години не знаят какво говорят. Всяка възраст си има чар и за това се раждаме, растем стареем и умираме. Защо да искам да изглеждам така на 80 години, това ли ще е важното в живота ми, нормално ли е да запазиш суетата си до гроба и винаги тя да е от водещите неща? не благодаря, искам бръчки и усмивка в душата, а за "идеалистите" тук ще кажа само.. внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне..

65

Анонимен

преди 11 години

Каква осанка,какво лъчезарно поведение.Да запазиш младежкия си дух до старини,да бъдеш здрав и пълен с живот.Дай, боже, всекиму

64

Анонимен

преди 11 години

Страхотно изглежда за възрастта си, основните черти и гените остават своя отпечатък върху въздействието на една жена, независимо от годините. Погледнете бабите си преди да коментирате.