9

до 8

преди 11 години

Пепи, явно не си много информиран. Нани беше единственият футболист на Юнайтед, който подкрепи Бербатов след финала с Барселона, когато нашия гледа мача от съблекалнята. Той изрично се изказа пред медиите, че Бербо трябва да остане в отбора и че той го подкрепя. Никой друг не направи това. Иначе е вярно, че Нани е егоист, но той по принцип не подава на никого, не само когато Бербо бе в МЮ.

8

Анонимен

преди 11 години

Докато онова шотландско *** е начело на отбора,така ще е за всеки добър футболист в Ман. Юнайтед.

7

Пешо

преди 11 години

Нани тръгна още в началото срещу Бербатов и това му изигра лоша шега.Ако се разбираха двамата щяха да са страхотен тандем,но затова,че се гледаха накриво и не си подаваха,съра почти не ги пускаше саедно. Нани е голям инат,и сега съдбата му го върна.

6

Анонимен

преди 11 години

Sirkata i MunUn stanaha katostarecyt i manafetobezobraziata v otbora kakto u vseka usmrdiana sistema zapo4vat ot glavata. dano go darjat tove moza4no testo oste nekoia godina ta savsem da sasite nai korumpirania otbor

5

do 3

преди 11 години

хаха, Нани и добър ?!? Нещо се обърка. дори дядо Гигс е по-добре от него. Кагава, Валенсия дори и Ашли Йънг са по-добри от него. Нани е голям *** с Никакво чувство за отборна игра. Гиганина можеш да го извадиш от селото, но селото винаги ще си остане в ***!

4

Анонимен

преди 11 години

Новият нарочен от изкукалия шотландски старчок! Да му е честито!

3

Георги

преди 11 години

Че кой е по - добър от него в Манчестър. Той е най - доброто крило в отбора. Жалко, че е егоист.

2

до 1

преди 11 години

ама трябва и Емил Данчев да вземе за мениджър..

1

Анонимен

преди 11 години

begai vuv fulham