15

Иван

преди 11 години

Добре, че големия Иван Лендъл стана тренер на Мъри, че го научи да играе и да печели. Без него шотландецът още щеше да търси първия си голям трофей.

14

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 17Дришо освен оная си работа друго не е мачкал скоро

13

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !

12

Анонимен

преди 11 години

9Оооо появи се типичниЯт ***.Ти си от тези *** които живеят за да мразят.за Бибитко ли гласува, а ***?

11

12

преди 11 години

Много см любопитен ,двете ливади които сложиха минус дали са виждали ракета през живота си и знаят ли какво е това сет,гейм и т.н.......??

10

12

преди 11 години

P.S.Има вече мачове в тениса от големите турнири за които НЕ СЕ ПРИЕМАТ залози!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Тези мачове започват да миришат!!В тениса май започнаха като във футбола да нареждат мачовете.Гледах мача и мога да кажа че сърбина е по-добрият.В първият сет към края необяснимо намали силата на удара и започна продължителни разигравания при положение че това го поставя в позиция неизгодна за него.

8

Анонимен

преди 11 години

Браво на Мъри !!!

7

Играч

преди 11 години

До До номер "5&quoСпоред мен не е зле да се позанимаеш и с обноските и изказа си в общуването с другите, па било то и онлайн. Малко грубоватичко ми се струва. Просто съвет. А относно колко си навътре в нещата си с "тази игра" може само да се гадае - с клавиатурата можем да се покажем всякакви, често далеч от истината.Айде със здраве и ... по-спокойно. :-))))

6

ванката

преди 11 години

Браво Мъри, смачка самочувствието на този мръсен сърбин!

5

До номер 7 (нервния)

преди 11 години

Да попитам с дистанционното на телевизора ли се занимаваш с "тази игра"? Защото не виждам компетентност в постовете ти. За останалото (култура, джентълментство и пр. споменати по-долу) не искам да коментирам.

4

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

БРАВО НА МЪРИОТДАВНА ЗАСЛУЖАВА ТИТЛА ОТ ГОЛЕМИЯ ШЛЕМСЕГА В ШОТЛАНДИЯ ЗАКУСВАТ С УИСКИ ОТ РАДОСТ !!!!!!!!!!!!!БРАВО

3

До 2

преди 11 години

И на мен Мъри не ми е любимец, но уникално просташки се изказваш за човек, който е спечелил финала на US Open.Още повече, коментара ти не е в стила на този спорт, който изисква джентълменство, култура и интелект.Като цяло...изказването ти е по-подходящо за някой селски мач. Сещай се.

2

Анонимен

преди 11 години

Честито на Мъри и му пожелавам занапред да играе и да се държи така, че да си спечели много фенове, а не предимно такива, които го подкрепяха само защото искаха някой да отмъсти за загубите на Надал и Федерер от Джокович.Уважавам много Джокович като спортист и широко скроена личност, повече и от Мъри, но при тоя медицински таймаут в края неслучайно беше освиркван, едва ли точно тогава имаше фрапираща нужда от него. Но така е в големия спорт, всеки пробва всичко, за да стигне до победата.

1

22

преди 11 години

Анди Мъри е невероятен боец. Показа го на Олимпиадата. Радвам му се, защото е скромно момче и заслужава успехите си. Дерзай, Мъри!