380

Анонимен

преди 11 години

Малко им е един мандат, та им трябва втори, за да окрадат къде какво е останало! Няма такава мизерна държавица като наща....може ли пенсията да е 136лв.? Това го няма никъде! Подиграват се с хората по най-отвратителния начин!!!

379

Анонимен

преди 11 години

КАКОУ (за Цвета Караянчева), БАТЕЕЕ (за Б.Борисов)!Да не мъ забраите за изборите ве!Парите пращайте в новото къща в Лондон! За мене и за женатъ!Че гласувам, обещавам! И вие обещавахте ама...

378

анонимен Стоян

преди 11 години

колкото по-рано се махнете ,по-добре за планетата.Вие никога няма да умрете,ще надживеете Вселената,защото няма да има кой да каже нещо хубаво за Вас.откакто ме изпъдихте от работа ,заради малоумия на Ваши предани другари,не заслужавате и въздуха за дишане/дядото на отговорен фактор така хубаво ругае съдийката,гледаща неговото дело,че тя подскочи във въздуха/ и от 3 г внука раздава правосъдие.Г-жо Караянчева,прилично момиче сте,спрете да говорите небивалици.Властта увлича,ама контролирайте се.

377

мат"рял

преди 11 години

стига и един мандат ДАЖЕ Е в ПОВЕЧЕ ИМ ИДВА да покажат ПРОСТОТИЯТА на б.б. и НЕКОМПЕТЕНТНИ министри /и подмазвачи/......стига на Българина и обикновения МАТ"РЯЛ-обикновения ГОЛЕМИО КАСАПИН и т.н.......дано Българина е ОСЪЗНАЛ, че ни управлява *** човек чиято единствена мечта е била да ПРОЧЕТЕ "Винету" и да бъде просто "спайдърмен"....но не става дори и за ПОЖАРНИКАР.......

376

алооооо

преди 11 години

ДА,за един мандат не успяхте да ни унищожите,трябва ви втори,да видим дали господарите ви ще го осигурят ,или ще ви сменят като некадърни-нормално гласуване едва ли е възможно тук вече...

375

Анонимен

преди 11 години

"Един мандат не стига, за да се подобри животът, рекоха от ГЕРБ" - кой живот нашия или вашия?

374

дядо

преди 11 години

на тия *** българите няма ли кой да им каже че комунистите са виновниза сиренето , лютеницата , колбасите, млекото, бензина пустеешите земи дето им ги взимат за без пари след като ги направиха да не произвеждат и т.н.

373

Анонимен

преди 11 години

До хасанНе съм за БСП, не съм и за ГЕРБ. С една дума, не съм за комунистите в каквато и форма и абревиатура да се появяват на сцената. Не искам и да съм като теб,жалък прислужник и ***! Бас държа,че си и некадърник. Ако България е пълна с л**на като теб,просто ще избера Терминал 2.

372

Анонимен

преди 11 години

TA VIE V TOJI MANDAT NE NAPRAVIHTE I OPIT PAK KAMOLI ZA 2 MANDAT NO SIGURNO 6TE SI GO KUPITE KAKTO I PREZIDENTSKI TE IZBORI :)

371

хасан

преди 11 години

Ауу, комуноидите гледам са се развихрили, не точете лиги напразно ***, вашето време мина, и няма да дойде скоро, вие не мислете за ГЕРБ, гледайте да влезете в следващия парламент, защото в момента тежкото ни положение е резултат от дълги години ваше управление, ненаядени *** такива

370

роси

преди 11 години

ГЕРБ МАЙ НЕ СА НАЯСНО, ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКА. НЕ ИСКАМ ПОСТОЯННО ДА МИ ПОВИШАВАТ ЦЕНИТЕ. ДОХОДИТЕ МИ ДА НЕ МЪРДАТ 3 ГОДИНИ. ПОЗНАТИТЕ ОКОЛО МЕН ДА ТЪРСЯТ РАБОТА И ДА НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ.

369

дядо

преди 11 години

герберчетата имат предвид своя животсмятат че могат да си го подобрят още на гърба на тъпите българи

368

вуте

преди 11 години

не сакам веке подобрен живот ,НЕ САКАМ .я ,сум си добре

367

Анонимен

преди 11 години

Един мандат на Герб не стигна да затрие България

366

stoian79

преди 11 години

MAI GERBERSKITE DRASKA4I ZABRAVIHA KAK VOJDA SAMO PREDI 3 GODINI OBE6TAVA6E KAK V NEGOVIA MANDAT BULGARIA VE4E OTDAVNA 6TE E ZABRAVILA KAKVO E TOVA KRIZA.SEGA SLED 3 GODINI MANDAT VJDAME 4E BULGARIA HEM NE E VAN OT KRIZATA HEM SE I ZADALBO4AVA KRIZATA.

365

Анонимен

преди 11 години

Премиерът Борисов продължи тенденцията от миналата седмица да говори за втори мандат на ГЕРБ, въпреки че до изборите остава близо година. Той обеща през евентуалните следващи 4 години на власт правителството да завърши Млечния път, който свързва 100 хиляди светлинни години надлъж и нашир. "Между тия 300-400 милиарда звезди има дупки, нищо не е пипнато от години. Какъв път е това? Не сме партизани, а европейци. Нужна е магистрала!" - заяви смело Борисов. Изчисленията сочат, че със сегашните цени на пътното строителство, Via Lactea ще струва майка-си-и-баща-си-то на всички хора, живели някога на Земята. Според правителството новата магистрала ще превърне галактиката от един 4-класен път в маршрут от вселенско значение:

364

Анонимен

преди 11 години

Ааааааааааааааа, стига толкоз!Мноооооооого сме добре вече! НЯМАМЕ нужда от ВАШ втори мандат!

363

ГЕРБ

преди 11 години

Един мандат лапачка не ни стига !!! Алчни сме ! Алчни сме !

362

Анонимен

преди 11 години

И един затвор не стига, за да се побере цялата хунта на ГЕРБ.

361

Гергьовденче

преди 11 години

То че не стига, не стига. Просто трябваше да започнат с повишаването на доходите, а не със строежа на магистрали. Ние сега цимент ли да ядем?