47

До 55

преди 11 години

Като специалист мога да кажа, че наистина е направен много зле. Тая машина не може да издържи дори обикновен тест за кола. Не може да вземе какъвто и да е сертификат. Явно са закъснявали за сроковете и когато са получили готовите модули от подизпълнителите са ги навързали както им падне. Няма никаква защита за електрониката срещу неблагоприятните условия. Свинските опашки, с които е навързано всичко, пък показва, че не са съобразили повечето от нещата при направата на механичния дизайн.

46

...

преди 11 години

Тия от НАСА докато се намотат с тестовете си, марсоходчето ще го отвее някоя буря.

45

Iskreniyat

преди 11 години

Извенете ме но на мен ми омръзна да ни лъжат с тези глупави снимки на скали. Всикчки очакваме снимки на сгради и живи хубаноиди, или поне на движещо се живо същество. Омръзнаха ми да говорят за вероятни микроби или подобни. Това не е точно живовът за когото сме чели в апокрифните книжа че съществува. За какво точно дават тези милиони?!

44

ha

преди 11 години

Ми така де :Д

43

Анонимен

преди 11 години

Както винаги българина е по-голям католик от папата. Даже знае как се прави марсоход по-добре от насаджиите. Ами така де - какви са тези там от някаква си НАСА, които не могат два кабела да бандажират, та тръгнали марсоход да ми правят?

42

до ТНТМ

преди 11 години

Разчитат на това, че вече почти никой не знае как се конструират машини. ----------- Дааа. Обаче тебе не могат те излъга, ти колко марсохода си направил в кръжока по ТНТМ, ехеее..

41

Нико

преди 11 години

Прилича на двигател от беемве

40

russian dumb idiot

преди 11 години

Това е монтаж сниман в холивуд. само русия е кацала на марс но не го афишира поради скромност.

39

Дарси

преди 11 години

Самоснимачка за ФБ :)

38

Анонимен

преди 11 години

сладурче:)

37

Един съвет

преди 11 години

Тука големи всезнайковци са се събрали. Абе хора вие първо по една външна тоалетна на село направете, че тогава коментирайте кабелите на НАСА. Е като е толкова лесно, защо друг не може да го направи ?Е със здраве

36

xa xa

преди 11 години

какъв колаж само :D

35

разумен

преди 11 години

Момчета много сте зле. Къде Видяхте медни кабели. Това не са медни жици, а червени кабели. Увеличете снимката и ще видите че имат червени ленти дори.

34

Прос

преди 11 години

Абе тоя кифоход толкова ли не е намерил една баня или една публична тоалетна та да се снима.Какво е автофотос без джуки на кокошо дупе или ***?

33

Анонимен

преди 11 години

"На снимката той е много симпатичен, защото сякаш наднича в камерата"тоз бисер с google translator ли го измъдрихте ?

32

Щрак

преди 11 години

Eгати марсохода-нарцис!

31

ТНТМ

преди 11 години

Този марсоход все едно е правен в час по трудово обучение. Използвани са подръчни части. Детайлите не са оптимизирани нито като тегло нито като механични натоварвания. Май наистина ни взимат за канарчета. Щом стърчат кабели отвсякъде - значи е сложен марсоход. Разчитат на това, че вече почти никой не знае как се конструират машини.

30

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

О, Пресвета Кабела Връзка(да се свети Изолацията Ти!!!) ,вижте кабелния сноп!!!Оставен е гол, даже без достатъчно бандаж! Такъв сноп бих увил поне с лента от стъклотъкан, да не говорим за алуминиево фолио! Как работи това нещо??? Та там температурата достига до 80-90 градуса по Целзий, прах и не знам какви си газове...

29

до 12

преди 11 години

за колите можеш и сам да провериш, ама не се изказвай несериозно, все пак това е индустрия за милиарди пари и работни места за милиони хора. технологичният напредък там е много по-осезаем от космонавтиката. сравни мерцедес 2012 и мерцедес 2002, погледни само списъка с оборудване, разход и ефективност.ако генерализираме и опростяваме, няма разлика между кон с каруца на 4 колела и днешен автомобил, делят ги само 2-3 хилядолетия...

28

до 12

преди 11 години

човече, не знам на колко години си и кви книги си чел, но за твойта статистика:- първи регистриран човешки полет - братя Райт - 1903год.- първи човек в Космоса - Юри Гагарин - 12 Април 1961год.- втори човек в Космоса - Алън Шепард - 5 Май 1961год.- първи човек, излязъл в Космоса извън апарат - Алексей Леонов - 18 Март 1965год.- първи човек, стъпил на Луната - Нийл Армстронг - 21 Юли 1969год.- първи апарат на Марс - Марс 2 - 27 Ноември 1971 (макар че буквално пада върху повърхността)и т.н.