51

Анонимен

преди 11 години

Е да не е само Швейцария? Има сума ти остови на които парите ти са анонимни. Просто ще си ги изтеглят от Швйцария и ще ги преместят на Бахамските острови. Гръцкото правителство пак ще гризне дръвцето.

50

До 53

преди 11 години

В 5 звездните хотели е още по-скъпо ! Пица с морски дарове е наистина скъпа ,но обикновенната "семейна" е 7,50 Е !За нас може да е скъпо,но за гърците са нормални цени !Там стандартът е друг !Може основната заплата да е 700Е ,но с надбавките,добавките и дрги "бонуси" си вземат минимално 1200Е !

49

Анонимен

преди 11 години

Освен това в Гърция има 3 ставки за ДДС - 7.5% за лекарствата /които са поне 2 пъти по-евтини отколкото в БГ/, 13% на основните храни и 23% за останалото.

48

smotan

преди 11 години

Ще получат и пак Коледни надбавки, а в БГ ще ду*аме Супата.....с макарони и леща от Брюксел

47

До отново учуден

преди 11 години

И аз ядох страхотна мусака за 7 евро. А остров Тасос е просто великолепен, да не говорим за сравнението между Несебър например със стария град на Кавала или Ксанти - в никакъв случай не и в полза на Несебър. Не ги мислете гърците, нищо че хляба им е скъп за нас те са си много добрере и пак ще са добре, да гледаме нас си - най -бедните и мизерни в цяла европа.

46

Анонимен

преди 11 години

Учуден, не казвам , че са зле гърците и че е скъпо, просто за нашите доходи е скъпо. Напротив- казвам, че са много, много по-добре от нас.Просто стандарта на живот е друг. И за разлика от нашето гнусно и претъпкано черноморие, там е спокойно, красиво, плажа е прелестен, няма чалга и бутане, няма бетонни грамади, къщите и хотелите са на не повече от 3 етажа, природата е страхотна, така че колкото и да е по-скъпо, догодина пак смятам да ходя на море там.Просто гърците умеят да ти вземат парите.

45

Анонимен

преди 11 години

Учуден, бях на море в Керамоти, на прибиране минах и през Лидл в Драма, ходих и до Ксанти- там имаше празник на града - нещо като нашенски събор. Навсякъде цените бяха такива.

44

Анонимен

преди 11 години

balgarite vinagi gledat vav drugata 4inia abe za6to ne gledame nas si 4e na6ti politici iskradoha balgaria a nie prostia narod 6te vra6tame dalgovete na stranata

43

Анонимен

преди 11 години

Гърците яли, пили и се веселили - ама идете там да им видите къщите, курортите, селскостопанската техника, стандарта на живот, пък тогава говорете кви били. Те тия гладни гладни нема да останат, за разлика от вас, пюещите тук.

42

До 44

преди 11 години

преди 2 дена се върнах от Гърция- там цените на храните са горе-долу като тук, само че в евро.Един хляб от 750 гр. струва 2.40 евро.Бутилка олио - 2.2 Е, кило домати 1.5- 2 Е,кило замр. пилешко филе - 9Е, бензин - 1.80 евро, кафе - 2 - 3 евро, гирос - 6 евро, пица -10 евро, бира в заведение 3-5 евро, узо - 200 гр. в заведение - 5-6 Е, гръцка салата- 5-7 евро, порция риба 7 - 13 Е, пържола - 7-9 Е. Иначе минималната заплата и пенсия е над 600 Е.Качеството на храната е мн. по- добро

41

Анонимен

преди 11 години

А колко от тези "липсващи" пари за дошли в България като заплати на българите работещи там? Някой друг милиард е тук и подпомага нашите монополисти ( ЕОН , ВиК ,БТК.топлофикация и пр ) вместо да се влее в гръцката икономика'

40

прасчо

преди 11 години

"Колко пари са укрили гърците?"...МНОГО !!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Гърция има работеща икономика - огромен туристически поток, огромен търговски флот, лобита по цял свят - проблема им е, че правителствата им харчеха повече отколкото изкарват и затова задлъжняха. Кризата на Гърция е политическа, не е икономическа. Но все пак 30% от дълга им е опростен. А ние нямаме работеща икономика и още 20 години няма да имаме, докато мутри, олигарси и комунисти управляват икономиката ни

38

до 46

преди 11 години

Питаш "къде са нашите пари?"Нашите пари са в частните хотели. тецове и вецове .къщите - палати. почивките на екзотични острови и т. н. и т. н.

37

тя

преди 11 години

Гърците не обичат да дават.Те са се научили само да взимат.

36

Анонимен

преди 11 години

Атина се надява на дъжд от париихаа

35

Анонимен

преди 11 години

43 ,погледни в Евростат ,колко и КАКВО работи германеца , и колко гъркът. Не дрънкай глпости !Що се отнася до данък сгради.......винаги са имали такъв ,сега просто го вдигнаха десетторно !Ако не живееше под наем ,щеше да знаеш какво значи това .Но ако ти увеличат наема ,веднага ще се разпискаш , нали !?

34

СТАВРОС

преди 11 години

ГЪРЦИТЕ ЯЛИ ,ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ И СЕГА ЗА ТОВА СА ГЛАДНИ/а това не е вярно/. АМИ НЯМА ЛИ ТОЛКОВА ПОНЕ ЕДИН ПОЛИТИК ДА СЕ НАМЕРИ В ,,БГ''ДА КАЖЕ НИЕ КАТО СМЕ РАБОТИЛИ 67 ГОДИНИ, И МИЗЕРУВАЛИ И ГЛАДУВАЛИ. НАШИТЕ ПАРИ КЪДЕ СА?ТОЛКОВА ГОДИНИ МИНАХА,ТОЛКОВА ДИСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИАРДИ СЕ ОТКРАДНАХА.ХОРАТА СЕ САМОУБИВАХА ПРЕЗ ТЕЗИ МИЗЕРНИ ГОДИНИ ОТ НЕМОТИЯ,МЛАДИТЕ СЕ ПРОКУДИХА НА СИЛА ПО ЧУЖБИНА И ДА НЕ СЕ КАЖЕ ЕДНА ДУМА ИСТИНА.ЕЕЕ И ДА НИ КАРАТ ДА СЕ КЕФИМ НА ЧУЖДО НЕЩАСТИЕ ЕГАТИ И ВИЦА.

33

до 31

преди 11 години

Що лъжеш като дрът *** бе!? В Гърция козунака може да е 2,50 Евро ,но един обикновен хляб струва 0,95 Евро ! И е ИСТИНСКИ !!! Най-скъпият им хляб е 1,50 !Аман от злобари !

32

Бай Иван

преди 11 години

суверенитета на прословутите швеицарски банки замина кино