81

АЗ

преди 11 години

Поредната манипулация, заблуда и евтина пропаганда! Никакви проверки няма, то няма и как да има понеже няма толкова проверяващи, пък дори и да имаше биха ли излезли всички в акция или хайка или каквото там искате? Не, НЕ и пак НЕ!

80

manowar

преди 11 години

КАКВИТО УПРАВНИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА - ТАКИВА И ПРОДУКТИТЕ ПО МАГАЗИНИТЕ - ***, А ИЗВОДА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ГО ДУ*А И ТО ЯКО...

79

българин

преди 11 години

КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ, ПРОВЕРЯВАЙТЕ НАРЕД, АМА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ / РАЗДУХВАНЕ / ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ. И ПРОВЕРЕТЕ ДОГОВОРИТЕ НА ВЕРИГИТЕ С ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, ЧЕ ТЕ / ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ /ИНВЕСТИРАТ В НАШАТА СТРАНА, ДОКАТО ТИЯ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА ИЗНАСЯТ КАПИТАЛА В ТЯХНАТА РОДИНА И НЕ ГИ Е ГРИЖА НАШЕГО БРАТА КАКВИ *** ЯДЕ .

78

Анонимен

преди 11 години

Юруш. какъв контрол какви пет лева . Тези кухи ветеринари нямат едно досие , по което да се проследи статуса на хранителния обект. Ами те горките довчера бяха в обора днес са по хранителните магазини Ох калинки калинки.

77

Е га ти държавата

преди 11 години

В кварталния ни супермаркет 80% от стоката е с изтекъл срок на годност. Скоро купих на 4- годишния си син парче торта на преклонната възраст от 6 дни( срок на годност 36 часа- така беше отбелязано). Даже касиерката отказа да ми върне парите, защото "нямала как да се отчете"! Сами разбирате колко са опасни залежалите продукти, съдържащи яйца, в топлото време! Да се чуди човек как проверяващите още не са затворили въпросния магазин- явно си затварят очите срещу прилична сума!

76

@

преди 11 години

помните ли преди време творбата на чешкия творец - България е тоалетна.тогава плюхме ,но човекът просто е виждал какво е приготвил ЕС за нас . не само негодна храна се внася ,козметиката също е *** .

75

Анонимен

преди 11 години

Защо тези масови проверки ги правят отвреме навреме ми е чудно ? Не им ли е това работата по принцип ? Защото аз редовно , особено по малките магизинчета забелязвам стоки с изтекъл срок и дори да върна някоя такава стока те си я слагат пак на щанда . След сигнал няма видим ефект . Кво прайм тогава ?

74

Анонимен

преди 11 години

е натова му викат бългороцигаска работа.

73

анализатор

преди 11 години

Има един основен проблем с тези т.нар. европейски вериги в България. Искат да подържат голям асортимент и големи търговски площи, а няма покупателна способност. Отделно вече на всеки ъгъл има супер/хипермаркет. Финансовия баланс започва да не излиза, съответно изтеклата стока се избягва по всякакъв начин без да се изхвърля, намалява се и персонала.Накрая се оказва че хигиенните стандарти(HACCP, ДХПП, ISO) не се спазват реално, а само на хартия...

72

Анонимен

преди 11 години

ЦИГАСКА ДЪРЖАВА какво толкоз ,е затова неискъм и да стпия в БГ.

71

Анонимен

преди 11 години

Ама то си смърди бе, хора. Ако минете покрай въздуховодите на климатиците на складовете на някоя търговска верига, то смърди на *** на моменти.

70

Анонимен

преди 11 години

ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАТ МАСОВИ ПРОВЕРКИ Е извинявайте,ама защо сега започват,досега не трябваше ли да ги проверявате.Всеки знае какво се пие по дискотеките и какво се яде по олинклузивите.Ако разберете и вие-предлагам да започнете и там масови проверки.

69

БоСимеонов

преди 11 години

Ето защо веригите замразили цените...

68

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 76Може да гледаш, ако е пакетирано и има етикет. Но най-големите удари се правят с месата и продуктите на размерване.

67

Анонимен

преди 11 години

Във Фантастико, ако нещо е на промоция му погледнете срока на годност.Обикновенно е изтичащ.

66

д-р КУЛИНСКИ ПРАТЕТЕ

преди 11 години

И ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА ДА ВИДЯТ ПО КОЛКО ЧАСА РАБОТЯТ ХОРАТА ТАМ И КОЛКО ЗАПЛАТИ НЕ СА ИМ ПЛАЩАЛИ И КАКВО ГИ УЧАТ ДА ГОВОРЯТ ПРИ ПРОВЕРКИ НА Д В С К-СЛОЖЕТЕ ПОЩЕНСКА КУТИЯ В "ДРУЖБА" ХОРАТА ДА ВИ НАПИШАТ КОЛКО РАЗВАЛЕНА ХРАНА И МЕСО СА ИЗЯЛИ ИЛИ ИЗХВЪРЛИЛИ, В ТАЗИ КУТИЯ И ПЕРСОНАЛА ЩЕ ВИ НАПИШЕ КЪДЕ И КОЛКО СА СКРИЛИ, ЩЕ ВИ НАПИШЕ И ЗА УВОЛНЕНИЯ, АКО РАЗВАЛЕНОТО НЕ ГО ПРОДАДАТ! ВАШ РЕД Е д-р КУЛИНСКИ-ВАШ РЕД Е ХАЙДЕ!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Видите ли промоция - НЕ КУПУВАЙТЕ!На промоция се пускат стоките с отдавна изтекъл срок на годност, а не както е по света - преди да е изтече.

64

Анонимен

преди 11 години

Като бех у Еспания и само у кофите бърках.Има едни таквиз специални зад супермаркетите, дето се фърля само храната с току що изтичащ срок на годност.Е казвам ви нема такова йедене.Напълнех, щех да се пръсна.Квартиранто знаеше, че съм без работа и се чудеше.Ама не му казвах откъде са тея пилета в хладилнико.Само на риба не посягах, че там лошо.

63

Анонимен

преди 11 години

Като чета мнението ня 50-ти и гласуването за него заслужаваме си съдбата малки са цените сега и подигравката с народа сега на нас ни трябва бензин 5лв. мухлясъли храни и някой да ни бие с бич преди работа то е казано но пак ще повторя: *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!!

62

Анонимен

преди 11 години

До още се чудя,в месото има 65% вода. Това е месо, а не камъни.