36

авиофен

преди 11 години

До Големият малчо - Ако това ти е иронията и на това трябва да се засмея, трябва наистина да съм на 2 ракии. За съжаление не съм както предполагаш и затова не разбрах изречението ти :) Може би и това " Лека вечер на всички "Авиатори" с регистрация LZ, както и на стачкуващите им колеги от "Луфтханза" и "Луфвафе" :-) " е някаква смешка, ама хич не ми идва отвътре даже и да се усмихна. Явно си доста далеч от истинската авиация, затова и ироничните ти коментари не се получават. Лек ден.

35

Големият малчо

преди 11 години

до "авиофен" - Аз нямам никаква вина за това, че на тебе чувствто ти за хумор е навярно там където слънце не огрява (ако изобщо притежаваш такива "феноменални" чувства). Ако не си схаванал, че иронизирам списващите значи или ракиите са ти в повече или пък живота ти е просто РАЙ, за което вина нямам. Лека вечер на всички "Авиатори" с регистрация LZ, както и на стачкуващите им колеги от "Луфтханза" и "Луфвафе" :-)

34

коко

преди 11 години

операторче,самолета не се казва LZ.Това са инициали за принадлежност---български.айде най после научете нещо.

33

авиофен

преди 11 години

До Големият малчо - Така ли? И ти да не си измислил нов тип самолет, като журнаГлиста написал статията? Такъв самолет НЯМА. Има такава регистрация, т.е това са първите 2 букви от регистрацията с която се отбелязва принадлежността към държавата в която е регистриран. А на мен това LZ не ми говори нищо друго, освен че е български.

32

многознайковци

преди 11 години

До ...И ти не си от най-умните :))) Това са студентските общежития :))))) И ако това не е платото, то тогава къде се намира паметника??

31

муспи

преди 11 години

Интересно, какви хора се возят на самолети в България? Ако няма отговор, радоста ни е още по голяма. Ще кажете че няма жертви че да се радваме. Щом крият кои се возят, защо да не крият за жертвите. Повече такива катастрофи, смъртни случаи по къщите им, измиране на децата им от неустановена болест по училищата за богати...

30

...

преди 11 години

До Гошо ***:Пак не си в час, това не са блокове на Тракията, това са блокове на Еверест. В дълбочина се вижда паметник "1300 години Създатели на Българската Държава" а не платото... Тракията е в съвсем друга посока. Верно си ***, ама дали си Гошо не те знам :D

29

Berlin

преди 11 години

Гошо *** е *** от Шумен.

28

Анонимен

преди 11 години

Хубава работа, ама варненска. Гагаузчетата решили да се прават на аристократи и да се возат на самолет, ама той се оказал някаква си барака.

27

Lowrider

преди 11 години

По информация на БГНЕС самолетът е Wilga PZL-104 и е собственост на шуменската фирма "Ер Зодиак" EООД.Няма такова животно самолет LZ

26

многознайковци

преди 11 години

До Гошо ТъпотоИли според теб, щом е изхвърчал от удара значи вече е "безмоторни" :)))))))))

25

многознайковци

преди 11 години

До Гошо ТъпотоКато не разбираш,защо се изказваш??!! Какво означава според теб "безмоторник"??!! Не виждаш ли,че двигателя лежи на крилото?!

24

mariner

преди 11 години

Добре, че ЛЗ-та се е повредил на 10 метра височина...

23

Анонимен

преди 11 години

аз трезвен не смея да карам та пиян да пилотирам

22

ЯВЕ

преди 11 години

Явно пилота е взел само половинка трибестан!А иначе Вилгите ни ги спряха от европата, сиреч с тях законно не може да се лети в България от няколко години.

21

LZ

преди 11 години

Подкрепям "dani da se opravqt" има доста самолети втора ръка в прилично състояние и за по-малко пари от 40 000 евро. А на свръхлеките самолети, разходът на гориво им е почти като на лек автомобил. И го махнете това тъпо заглавие "Малкият LZ с 4-*** пътници паднал малко след излитането си"с LZ се означават българските самолети, това не е марка самолет

20

Гошо Тъпото

преди 11 години

Това на снимката е...безмоторник,но летището...наистина е край Шумен;виждат се да стърчатблокове от квартал Тракия и в дълбочина Шуменското плато.

19

dani da se opravqt

преди 11 години

Ei mnogo zavist ima tuk.Edin malak samolet struva kolkoto edna kola sreden klas okolo 40 000 evro i to perfekten 5 mesten samolet a ne 500 000 evro kakto si mislite tuk nqkoi.V Germaniq naprimer knijkata za letene struva kolkoto knijkata za kola dolo gore savsem malko po skapo e i mnogo hora 4lenuvat vav klubove v koito ima samoleti i siletat sabota i nedelq i tova e srednata klasa.

18

аирбус

преди 11 години

Варна е пристанище на Шумен

17

Анонимен

преди 11 години

тва LZ не му ли е номера?Иначе сигурно е някоя италианска коруба дето няма сила да литне.