544

Богдан

преди 11 години

Срам и позор за българите, които не могат да защитят българщината! Защо сте тръгнали да туряте на централно място един чужд владетел? Не сте вие ибрикчиите? Помислете!

543

Анонимен

преди 11 години

Преди 90-те бяха, най-големите червени к**ви, сега са най-големите демократи.Все се пънат и все едно и също излиза, голямо и ***.Върнете паметника, ***.

542

до нар.пр.

преди 11 години

Не правете изображения и паметници,а ги рушете.

541

рубльовы

преди 11 години

Дорогие друзя, хорошо получилась. Завтра все вместе для зарплата ....вы узнали куда ! Победа товорищи, ето наша губерния !!!

540

.

преди 11 години

..

539

До 711

преди 11 години

Да се върнеш в 11 клас и да си прочетеш учебника по история. В частност периода 1877-1878. И този път чети, а не се чеши по ***.

538

Анонимен

преди 11 години

Лъчовците ще светнат като крушката на Едисон .Столчето ви очака сини ***

537

Анонимен

преди 11 години

*** син провокатор.Депутатско ***

536

Казуса

преди 11 години

А пък в блога на многоНЕуважаемия "депутат" коментарите са изтрити.Добре му беше сипано, та се наложи да поореже "народната любов".Защо такова ограничаване на свободното слово, господин дупедавец, защо? Нали баш СДС се беше борило за свободното изразяване на мнения?

535

знаещ

преди 11 години

След преброяване след Освобождението България е била 3 милиона народ от които 500 хил ***. Ако не беше освободителната война сега всички щяхте да бъдете с фесове и да играете кючек!

534

Петър

преди 11 години

На неговото место ще сложат Боко тиквата.

533

Цучева

преди 11 години

Няма да допуснем НИКОГА да се накърнят нашите руски интереси в тяхната задунайская. Те ни освободиха заради интереса им към проливите Дърданели и Босфор, но това ммм.... еми почни няма значение де, сега кво.

532

Анонимен

преди 11 години

Паметника си е на място,но парламента не е на място.Вместо да се занимават и решават как да се повдигне жизненият стандарт в страната ни ,те спорят за паметника на една Велика личност.Естествено ,че при толкова много предатели в тоя парламент,продали душите си един паметник какъвто е този ще им напомня за тяхното предателство .Пък и руснаците си плащат за неговото възстановяване.Отпуснали са средства за това.

531

Мамантос

преди 11 години

Да-а, тъпоумието най-вече по демократичните евроатлантически тикви ходи...

530

mlad6ito

преди 11 години

защо плювате никой руснак в България няма да се засегне бъдете сигурни, руснаците не са нагли като турците...в интерес на истината е срамно че няма паметник на основателя на България хан Аспарух и какво по хубаво място от това той да гледа към парламента белким погледа му притесни макар и малко мръсниците вътре.

529

Анонимен

преди 11 години

stiga trihte istoriqta skoro 4etoh 4e po iskane na amerikanskiq poslannik iskat da izvadqt apostola ot u4ebnicite sigurno iskat i pametnika da premestqt demokratite ostaviha i edna betonena plo4a na mqstoto na mavzoleqjalko nali

528

патриот

преди 11 години

Крайно време е да покажем , че не сме " задунайска губерния " .

527

Стоян

преди 11 години

Дали ни харесва или не е факт, че са ни освободили руснаците. Гърците и сърбите го правят абсолютно сами десетки години по рано. Ако не не са били те сега паметника щеше да е на Кемал Ататюрк. Аз викам да сложим там паметник на Обама, сигурно от всичките 240 *** няма да има нито един възпротивил се.

526

Богдан

преди 11 години

Да българино, най хубавото място за паметник трябва да бъде определено за българщината! Посветено на български владетел,който е създал България! А не на някой чужд владетел,който уж под благонамерен повод идва да освободи братски народ! В същото време под негова власт пъшкат много народи! България най напред , а след нея , ако има добронамерени владетели!

525

Проект на СССР

преди 11 години

За да обичат българите руснацете, трябва да бъдет плашени с турците.