10

Анонимен

преди 11 години

ДО 11:ТИ *** ЛИ СИ? ЗАЩОТО САМО *** МОЖЕ ДА СМЯТАТ СЪРБИТЕ ЗА ТЯХНИ БРАТЯ ХАХАХАХ

9

Цеца Пироня

преди 11 години

Мачкай,Гришо !

8

Анонимен

преди 11 години

Ноле е велик !! Не е като Дришката !!! Браво сръбски братко !!!!

7

Анонимен

преди 11 години

А КОЙ Е ТОЗИ *** ОТ СНИМКАТА?

6

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите против Гр. Димитров и се учудвам.Не съм българин и не желая да разбирам българите, за да не заприличам на тях.Абсурдистан.

5

Анонимен

преди 11 години

Китайците имат една поговорка: "Големите неща започват от малките на неща".Никой не става изведнъж шампион.Големите в началото са били малки.Подкрепяли са ги и те са растели.Злобата и завистта само пречат.Затова и Гришата живее във Франция.Тук просто биха го убили от завист.Успехът е трън в очите на завистниците.Даже колкото повече успява, толкоз повече ще му завиждат.Григор идва от държава без традиции в мъжкият тенис.Той подобри постиженията на Станойчев.Т.е. в момента е най-добрият за всички времена.А сополанковци винаги е имало и ще има.Когато попитали един известен писател какво е мнението му за критиците, той казал: Да сте виждали статуя на критик?

4

Анонимен

преди 11 години

Безкрайно тъпо мислене, Гоше. Просто се радваме на истински големите, и се подиграваме на слабаците с претенции. Не злобеем - просто му се смеем на фалшивия имидж, като гледаме как го правят истинските спортисти. Като е българин какво, да му лижем краката ли ? Никой не заслужава уважение, само защото бил от някаква си нация. Уважението се печели с постижения, т.е. нещо повече от това да бъдеш 50-ти в ранглистата. Постижения, каквито *** няма, за разлика от Джокович, дел Потро, Мъри или Надал.

3

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам какво толкова някои злобеят за Гришата?Защото е българин ли?Ако беше чужденец щяхте да си траете.А не е ли по-нормално именно защото е българин да му помагате и да го подкрепяте?Странна логика на разсъждение имат някой представители на нацията.

2

Анонимен

преди 11 години

Гришо прави история ! Финал на US Open пред телевизора !

1

Анонимен

преди 11 години

И двамата се раздадоха докрай. Показаха най-доброто от себе си. Джокович показа уникална защита и целене на линиите на всеки 3-4 удара. Показа играта с която миналата година попиляваше наред противниците си.Респект към двамата!