25

съпруга

преди 11 години

Той я свали на втората година.За да го харесвали гаджетата. Носих своята халка 22г. Свалих я със свито сърце след поредната му изневяра. Няма да я сложа никога повече.

24

стафан

преди 11 години

аз моя го продадох на третия ден,и си купих водка и бира

23

Mol

преди 11 години

Аз най-обичам да си жасам чуждо, както съм си с халката.

22

Хехе

преди 11 години

Ако един брак се крепи на подпис и халка ,не ми го хвали!Изказвате се като ,че ли халката предупреждава насрещния ,че си женен / омъжена и така пази от изневяра :))))) Да ,да ,ама не!

21

Мързел

преди 11 години

Това са пълни глупости. Познавам много хора, които за 20-30 години брак им се събира максимум една, две седмици без халката

20

kriko

преди 11 години

Аз на един гроздобер кат *** ужили една оса точно на този пръст , като са наду едван не го трязах( пръстена :)) .Размина му се , ама пак дойде на дневен ред гат хванах жената да ми кръшка , но нейсе не мога да го извадя и кат взех шлайфо резнах го ( не пръсто :) а халката и така се свърши !!!. Вече съм казал никви пръстени и никви к__ви !!!

19

Анонимен

преди 11 години

penelopa mai daskata ti hlopa

18

Анонимен

преди 11 години

А нашите заминаха в заложна къща.....

17

алооооооо

преди 11 години

хахаха,глупости-днес обикновено мъжете носят халки а ЖЕНИТЕ НЕ-я всички вие тука се позагледайте,като идете навън,с приятели и приятелки...халките ги слагат когато се събират семейни УЖ приятели,и не дрънкайте само щуротии за мъжете,а си огледайте половинките-АКО СТЕ ЖЕНЕНИ ДЕ,щото,тука май пишат повече малки тиквеници..

16

Пенелопа

преди 11 години

На втората година забелязах че съпругът ми не носи халката.Попитах го-каза пречи му да си върши работата.След три месеца аз / загубих моята /, претопих я за да си направя гривна , заедно с други стари бижута.Сега не го питам за неговата а и на мен не ми задават неудобни въпроси когато си харесам някой БЕЗ ХАЛКА . Удобно е да я няма !!!

15

Дъртия Ху.

преди 11 години

Аз я нося щото вече не мога да я изкарам от пръста си...... иначе тя символизира затворения кръг съпруг-съпруга ноооооо това докато сте млади и зелени и още вярвате на символи.

14

email

преди 11 години

Че кой нормален мъж се занимава с глупости? Халка, символ на нещо което мъжете не разбират... и защо им е, да им се пречка из ръцете?

13

Анонимен

преди 11 години

Свалих я - като заговоря някоя мадама и все в ръцете те гледат за следи :)

12

Анонимен

преди 11 години

Ако на ****сите им разрешат да се женят каква ли ще им е халката? Сигурно ще да е много лабава...

11

вЕрвайте ми

преди 11 години

Когато носиш достатъчно кредитни карти в джоба си ,жената не обръща внимание на други липси.

10

Анонимен

преди 11 години

Той този с халката "лющи" обикновено женени жени, така че не е много вярно, че е примерен, ако не сваля пръстена. Взаимно си проявяват разбиране:))

9

Анонимен

преди 11 години

Най-честата причина да не носят сватбен пръстен е защото искат да плющят млади гаджета докато жена им пише в бгмама лелински работи.

8

Жена

преди 11 години

И аз не си нося халката. Защо и по какви причини да съм задължена доживотно да я нося? Като дамгосана ли трябва да ходя? Чрез въпросната халка ли мога да покажа уважение към мъжа си или той към мен. Ако е така- жалко!

7

до 6

преди 11 години

Жена ти не те натиска да я носиш ? ........ сещай се сам.

6

roskata

преди 11 години

Ето моята причина : ударих си кофти пръста с халката, май докато се боричках със сина, пръста ми се поду и халката яко ме стегна. Срязахме я с клещи и ме мързи да отида на златар да я оправят. Струва 5-8 лева ама жената не ме натиска и така 5 години. подобни са причините за 30% от колегите с по голям стаж в брака. Айда със здраве!