352

бос

преди 11 години

"Според Спасов в момента отново се върви към някаква архаизация на правописа". А, архаизацията довежда до чист български език. Е, що така македонските юроди бягат от собствената си национална идентичност? Вярно, политиката и имперските мераци са много *** работа! Русия се бори срещу българската култура от стари времена, защото в нея вижда опасност за собственото си величие. В наши дни използва Сърбия и Македония като оръжие.

351

Анонимен

преди 11 години

Македонците са наши братя -българи, колкото по-бързо го осъзнаят и си го признаят, толкова по-добре за тях. В противен случай албанците ще ги изтрият от лицето на земята, държавата им в настоящия вид няма бъдеще .

350

Анонимен

преди 11 години

xaxa plan za razvitie do 2017 xaxa 4e koi kazal 4e dotogava she q ima mukedoniqta vijdam az 2015 zqlata razdelena i koloni bejanzi kam lubimata si Bulgaria......Izobshto kakva e polzata ot Vanshnoto ni ministerstvo kato ne zashitava nazionalnite interesi.Gospodin Mladenov vie za kakvo polu4avate zaplata mi otgovorete.Edin pat ne zastnahte tvardo iza da zashitete bg interes.Golqma zaspala put.a ste...Oshte malko ostana...

349

до фармацеФт

преди 11 години

Приятел,не може да си фармацевт,след като не знаеш правописа на тази дума.

348

Анонимен

преди 11 години

че ти не знаеш ли защо ги кръщават със сръбски имена,бабите им са ги клатили сръбски стражари и на бабите им е харесало,затова са кръщавали децата и внуците със сръбски имена,те са ***,ама не българо сръбски а сърбо македонски

347

грег

преди 11 години

през 2008 бях на бригада в сащ,имаше и 6 момчета и момичета от македония,всички мразеха България и беше изключително неприятно всякакво контактуване с тях,мисля че проблема идва не толкова от училищната и образователната им система а от семейната им среда,тях в къщи родителите им така ги научават,защото имената им,дарко,радмила,зоран,бобан са сръбски и щом родителите им ги кръщават със сръбски имена то те ги и възпитават по подобен начин

346

Анонимен

преди 11 години

- Ей, друже, от дека да стигнем до чешмата? - Покрай манастирот, у лево и се на право! А вие от дека сте? - От София. - Е бре! От дека сте научили така добре да говорите по македонски

345

Анонимен

преди 11 години

Нахалството им заема застрашителни размери!

344

милен

преди 11 години

те когато стане напечено тогава ще се сетят че имат братска държава и ще искат помощ,НО ние ще им покажем среден пръст, как не спряха с техните глупости.

343

ради

преди 11 години

*** българския език ,като го преписаха на сръбска пишеща машина.

342

Анонимен

преди 11 години

Много им обръщаме внимание,затова лаят.Кучетата си лаят,керванът си върви.

341

Македонец

преди 11 години

Време е во Македониа да се врати оригиналниот правоипис и да се отстранат српските букви од нашата азбука кои се симбол на српската окупациа и српскиот терор. Срамно е во Македониа да пишуваме според српскиот правопис на Вук Караи и кирилицата да а заменуваме со караица.

340

тцЪ

преди 11 години

До СоколПо-скоро звучи като тавтология, а не като оксиморон :) По едно време се ядосвах на "умните глави" оттатък Вардар, но вече са ми станали толкова смешни, че думи нямам. Просто - Македония, страна на комиците!

339

Анонимен

преди 11 години

Тия македоски *** да учат албанския щото ще им требва !!!!! Да не дойдат на Гюшево да реват ,че са Българи като ги подгонят *** !!!

338

виц

преди 11 години

Попитали радио Ереван - какво остава когато се изкъпе един македонец?Радиото отговорило - *** вода и чист българин

337

Албанец

преди 11 години

Време е да влезем в Македония да преброим тичащите към България антички п*чки македонци.

336

фармацефт

преди 11 години

Като прочетох статията и не можах да се въздържа да напиша че на нашите братя македонци съвсем скоро пак България ще трябва да им помага с.....вазелин щот албанците са им много навити а те решили че проблема им е в азбуката... :)))

335

Анонимен

преди 11 години

Скоро бях в Охрид и се потресох от смешно - наглото упорство всичко да наричат македонско. Климент Охридски бил основал първият македонски университет. Кой го е изпратил в Охрид - Симеон ли, кой, това не се споменава. Македонският цар Самуил, македнските братя Кирил и Методий, които са дали на света кирилицата, македонският езк е най-близкият до библейския език - всичко това се твърди от обикновени хора, свестни иначе. Смятай колко са им промити мозъците. А ние тука си седим и си чешем езиците.

334

Сокол

преди 11 години

"българизиране на македонския език" - хахаха, ще ме уморят тия наши комшии:))Горното звучи като оксиморон!

333

Професора

преди 11 години

Да не се паникьосват,а да се радват,че българския народ ще ги спаси,когато албанците отцепят северна Македония и я свърват с Албания и Косово.Ще дойде ден,когато всичко ще си дойде на мястото и македонците отново ще се присъединят към българските си корени.И не се сърдете на обикновените македонци,защото 45 години сърбоманите в Македония ги облъчват с лъжи и ги карат да мразят българите.Сърбите подменят историята и подбуждат омразата към нас.