102

До Ира

преди 11 години

Явно ти харесва да работиш сред такива, каквото ги описваш. В канцелариите е пълно с ***, която трябва да се премахне и проблема ще е решен. Явно, трябва да започнат от твоята канцеларийка. За краденето- пак си помисли. Това са пълни лъжи, защото не можеш да изнесеш танк-72 без да те забележат..според мен. Или някой камион..а може би ЛПГ..а гориво няма.Явно имаш доста свободно време, като канцеларски плъх и си пиеш кафенцето с тях. Какво да ти кажат- че не ставаш за нищо ли? Ами възпитани са.

101

ami

преди 11 години

gospodin ministar mahaite cqlata armiq da doidah hubavite amerikanski voini4eta 4e da opanat po vednaj jenite na teq mnogoznaikovci a te da im laskat kubinkite a za6to ne i bastunite redom sas jenite.kak moje finansov ministar 4ist amerikanec nikoga ne jivql i slujil v BG ARMIQ da dava akali.a piqnata i narkozavisima sgan da dava akali po forumite.te sa6tite koito neznaqt kvo e avtomat stroi,priqtel moral kletva himn,i bezbroi dr ne6ta.ops sgan tova ne e kato na COUNTER STRIKE.AMA JALAK NAROD

100

СЕДЯНКО ДЯНК-OFF

преди 11 години

ОТ КАК МЕ ГРЪМНАХТЕ ОТЗАД С ГАУБИЦАТА, В Г--------------ЦА, МИ ОТЪНЯ ГЛАСЕЦА, ЗАТВА АЗ ЩЕ ВИ ГРЪМНА СЯ ЗАПЛАТКИТЕ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, И ХИЧ НЕ *** ПЛАШЕТЕ СЪС ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ, НА КОГОТО ТРЯБВА, АЗ ПРАВЯ МИ................И

99

Ира

преди 11 години

Познавам военнослужещите отблизо и много добре, работя повече от 5 години сред тях. Преди това работих на други места, с години, и за това имам база за сравнение. Безобразно мързеливи, покрадват повече или по-малко, обичат другите да им вършат работата, вечно са скътавка някъде, мърсотийки правят на едро и дребно, нечистоплътни физически и морално, прости, неграмотни, ограничени, досаждат на жените (долна работа). Не знам какво изпитвам в повече, срам или страх, че работя с такива хора. Уви!!!

98

Миро

преди 11 години

До АнонименДържавата е един *** който се храни от работещите в частния сектор.

97

старши-педал

преди 11 години

Ооо, старши - сержант точим си зъбите за млади д.пета така ли ?! Големи трудности в армията - ракия, чалга и порно. Как шъ съ опрам - от сига почвайм да тринирам да ни мъ запреш у караулното и дъ мъ опрайш на бързо

96

Алекс

преди 11 години

Като чета коментарите се питам защо военните си мислят,че са нещо повече от останалите.В мен е останала представата,че хората които немогат да се реализират на друго място стават военни.В същото време имат един куп превилегии,да не ги изброявам,знаят се. И в крайна сметка ако не им харесва работата и имат акъл нека си потърсат друга реализация и стига са ревали.

95

Анонимен

преди 11 години

който не храни своята войска храни чужда . така както ние плащаме 5 милиарда на НАТО за 2 години

94

до 95

преди 11 години

Да и ще се бия ! Знам че за военен дето гледа само паричките това звучи меко казано "странно" и дори "перверзно" но виждаш ли фуражко, въпреки че не съм военен (и никога не съм искал да бъда, колкото и голяма заплата и облаги да получавам) аз съм възпитан така:За един мъж основните неща са:- почитай бога ! - обичай жена си !- защитавай родината си !Ти си възпитаван така: печели мама, без да работиш, п..би другарче и на хляба мекото и на работа мекото. Да ти е честито !

93

старши сержант

преди 11 години

Всички дето сте против армията ви искам запас да ви покажа аз какво цвете е ряпата и как се защитава Българската държава от такива дето сигурно още майките им оправят леглата в къщи и не са свикнали на никакви трудности в живота.

92

anonimen

преди 11 години

vsi4ki koito pluqt armiqta ne sa balgari tova sa predateli ili makedonci

91

Анонимен

преди 11 години

Сус бре!

90

Анонимен

преди 11 години

На тея дядковци на снимката много им тичат тея пелите панталонки.Дали отдолу нямат прашки?

89

Стилиян

преди 11 години

Не е реално да се сравнява длъжност на която ти е вменено НОСЕНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ с някой който по цял ден е в някоя канцелария. Било то в МФ или където и другаде. Защото колко от тях са дали по една нощна смяна, колко от тях са мръзнали на -20 и са се пекли на +40, колко от тях са били на работа на КОЛЕДА НОВА ГОДИНА ИЛИ ПЪК НА Р.Д НА ДЕТЕТО СИ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ.

88

до 92

преди 11 години

Ако стане и ти ще трябва да се биеш редом до мен.Разликата ще е,че на теб държавата няма да ти е дала нищо преди това,пък аз ще излезна по-голям тарикат! :)

87

Ангел

преди 11 години

Пич една - само една !!!!!от разликите е че ако ти кажеш на преки я си шеф че е *** или че няма да свършиш нещо най-много ама в краааааен случай да те уволнят.На мене това ми се иска по 10 пъти на ден.Но ако го направя съм дисциплинарно уволнен отивам на военен съд.

86

анонимен

преди 11 години

Чета коментарите,болшинството написани от хора,които не са служили в Армията и пишат какви ли не глупости,и плюват Армията,ако ги вземат само за 3 месеца да служат,същите тези ще пишат съвсем различни неща

85

до 90

преди 11 години

Искрено се надявам че ако стане някой ден война, с цялото си сърце ще отидеш да се биеш и умреш за Майка България :)))))Или по-реално: е..м ти м..та на държавата, аз се омитам от тука :)))Тогава частния бизнес, никак няма да е лоша опция :)

84

Know how

преди 11 години

Веднъж и Дянков да е прав

83

до 87

преди 11 години

Не мисля,че съм ***! Това,че не съм завършил университет и не зная чужди езици не ме прави ***.Просто армията беше най-добрата опция за мен и аз се възползвах.Ако бях отишъл в частния сектор,сега още щях да живея на квартира и да нямам пукнат лев в джоба,зная това.Виждам,как се подиграват с хората частниците и съм доволен,че армията ми помогна много.