17

!!!!!

преди 11 години

Да като онези 11% дето уж щяха да намалят сметките на редовните платци а отидоха за ПРИКРИВАНЕ КРАЖБИТЕ(неплащането) НА МУТРИТЕ. Но няма да дочакат и само тези с психически отклонения не го разбират. Имах си хас прекупвачите да не "оберат луфта".Аде великите гЪзовици да опъват маркучите до Румъния, Турция и Сърбия.Еии то с маркучи не ставало тю и аз тъпака да не знам.

16

Анонимен

преди 11 години

ЧАКАЙ, ЧАКАЙ ОТ УМРЯЛ ПИСМО!

15

Анонимен

преди 11 години

Като излезе на яве етерната енергия, ГАЗЪТ ще ни го предлагат за жълти стотинки, ама никой няма да го иска! Палячовци!

14

Анонимен

преди 11 години

Аз пък очаквам тате да ми купи колело.

13

Анонимен

преди 11 години

Къде е боко сега да говори тоя ***,или пак ще се крие като долен ***.Защо след като цената на едро пада с такъв процент веднага по газстанциите цената скочи ,къде е сега комуниста сикаджия ,какво му е мутренското обяснение

12

simo

преди 11 години

А нещо по въпроса за новата такса електромер ???

11

глупост

преди 11 години

ОБЗЕЛ НИ Е ОКТОПОДА И В ЕНЕРГЕТИКАТА,ТРАЙЧО СИ ГЛЕДА ЖИВОТА,КАК ЩЕ СЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА,КАТО ПОЛУЧАВАМЕ ВСЕ ПО ВИСОКИ СМЕТКИ,САМО НА СЕМЕРДЖИЕВ ЛАКАРДИИТЕ ДА СЛУШАМЕ НИ СТИГА,ОМРЪЗНА НА ХОРАТА ДА СЛУШАТ МАФЬОТИТЕ КАК ГРАБЯТ И НЕ МИСЛЯТ ЗА НИКОЙ ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ.

10

men

преди 11 години

"Договорката с Газпром за ценова отстъпка от 11%в сила със стара дата от април т.г., беше постигната с подписаното споразумение " измамниците постигат споразумения за отстъпки а дефакто цената на газта се увеличава за потребителите нещо не се връзва цялата схема... пак гласувайте ....! да ви е честито на всички !

9

анонимен

преди 11 години

Все едно вълкът да почне да пасе трева,вместо да яде агнешко,Ангелчо отново ни баламосва както за тока

8

Анонимен

преди 11 години

ДКЕВР очаква предложение за по-ниски цени на газа от октомври,очаквайте си го, по скоро Румен Петков и Волен Сидеров да станат семейство,отколкто газа да ПОЕВТИНЕЕ.

7

анонимен

преди 11 години

Стига сте лъгали мезерници такива.Искам само един от тях да получава чисто 300рв.месечно да си плати сметките за тока ,газта,тмобилните телефони на семейството си .Храната и облеклото на децата .Стига са баламосвали хората .има една поговорка *** народ лесно се управлява.Ние да гледаме само *** да им плащаме тока .социални надбанки да им даваме а нашите деца боси и голи да ходят.Затова Българската държава ще стане *** ,а българите малцинство.Но тава няма кой да го види.срам и позор

6

Анонимен

преди 11 години

Добре де,След като намалява цената на вноса на газ, защо се увеличава на бензиностанциите????

5

пенсионер

преди 11 години

Та не разбрах с колко ще скочи парното от поевтиняването на газа? А серсемино Семерджиев? Да ти изсъхне семката ***

4

gaz-maz

преди 11 години

Пак искат да замажат очите на хората с поредната глупост,но дали вече някой им вярва на тези лъжци.Всичко е една пародия държавен регулатор-дрън-дрън.Вече не могат да заблуждават толкова лесно хората.

3

Анонимен

преди 11 години

Ако предложат ние ще приемем....Вие не можете ли да предложите бе *** ?! Нали подписали нещо си там, за намаляване на цената някога си ?! Предлагайте вие.Техните интереси или тези на потребителите гледате ?!

2

възмутен

преди 11 години

Абе този подиграва ли се с нас? Това да го видя няма да го повярвам! Пък и дори да има намаление, при положение, че имаше увеличение, за какво изобщо коментираме! Тези ни скубят както си искат, а ние си седим и клепаме! Малко ни е с това наше бездушие! Иначе ревем по форумите!

1

Анонимен

преди 11 години

дрън,дрън та пляс