5

уса

преди 11 години

3-ти ще излезе че пак имаме доста по-малко търговска площ ба калпак от западна Европа а от водещите страни там в пъти... това излиза ама на недовтасалите тутманици сакън да не видите някакво развитие и вече го оплакваме ... абе също като бабите на седянката още през май месец \\\"ей го на баби, превали лятото вече... \\\" Не ми се вярва ,дай опровержение.Бил съм в почти всички столици в Европа ,е толкова молове като при нас вярвай ми няяяямааааа.По добре да бяха направили детски градини ....

4

Анонимен

преди 11 години

ne mi pyka za anglia velikobritania .kycheta.

3

превали лятото вече.

преди 11 години

Нещо не го разбирам това ако някой пресметне търг.площи на моловете в страната спрямо населението -незнам какво ще излезе------------------------------------------------3-ти ще излезе че пак имаме доста по-малко търговска площ ба калпак от западна Европа а от водещите страни там в пъти... това излиза ама на недовтасалите тутманици сакън да не видите някакво развитие и вече го оплакваме ... абе също като бабите на седянката още през май месец \\\"ей го на баби, превали лятото вече... \\\"

2

уса

преди 11 години

И при нас положението не е по розово,разходете се по центъра на София ,както и на Младост -пътеките мнооого магазини стоят празни,но какво може да се очава при положение ,че до края на годината ще открият още 4 мола в столицата.Нещо не го разбирам това ако някой пресметне търг.площи на моловете в страната спрямо населението -незнам какво ще излезе-ама то тая лакомия за пари до там води.Накрая ще стане като имотния балон и банките.

1

Анонимен

преди 11 години

Да пращаме смс-си ли кво ?