16

уса

преди 11 години

Идват по-високи доходи - от догодина....Е от къде тези доходи,като производството ни е толкова мижаво ,да не кажа никакво.Само със внос ,парите ни изтичат навън,а БВП няма как да се увеличи без заводи и производство -там е разковничето за нашта мила страна.Но явно много хора не могат или не искат да го проумеят.Ако се увеличи производството поне с 30% страната ни ще излезне от кризата-сигурация.Няма да има безработица,но държавата и фирмите трябва да инвестират.Само с внос нищо не правиме.

15

оле затвори очички

преди 11 години

Я ДА ВИДЯ КОЙ НЕ СИ Е ОБЛЯКЪЛ ПИЖАМАТА ОЩЕ И ЧЕТЕ ПРИКАЗКИ ЗА ЛЕКА НОЩ НЕ В ЛЕГЛОТО АА???????

14

Анонимен

преди 11 години

Като наближат избори и вадят сергията със моркови.

13

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

ПАК ЗАПОЧНАХА С ПРАЗНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ - КАК НЕ ГИ Е СРАМ - МРЪСНИ ГАДОВЕ - НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЕЧЕ УМИРАМЕ ОТ ГЛАД И БЕЗ ЛЕКАРСТВА А ТЕ ЩЕ НИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ С 7,6 % - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ПЕНСИОНЕРИТЕ - НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ - ДА ВИ Е ЯСНО И ХИЧ И НЕ СЕ НАДЯВАИТЕ НА МНОЗИНСТВО - НАРОДА ВЕЧЕ ВИ РАЗБРА ЩО ЗА СТОКА СТЕ - ЛЪЖЦИ ГАДНИ !!!

12

Анонимен

преди 11 години

аз не разбирам как всички тия приказки за по високи доходи се отрязяват в частния секторГЕРБ убиха малкия и среден бизнес, чиновници ли да ставаме ??

11

Божидара

преди 11 години

Как няма да увеличат доходите, нали трябва да ги избираме?Настъпи ли това време , то обещания, то пенсии да увеличат и то с какви проценти само-7.6%,което е за умиване на очите на пенсионерите.Не смятат ли властващите да си помислят дали народа ще гласува и за кого?Като си помислиш за всичко друго има пари, но за пенсионерите няма.Цялото правителство да си върви - Дянков само лъжи, уж няма пари, ама намерил.Г.н Бойко харесвахме те, но не намери сили да се справиш.

10

Алекс

преди 11 години

Доходите ще растат с растежа на приходите, ама Средномесечният Осигурителен Доход се вдигна със 60 %, от 398 на 650 лв., за три години, пенсиите си стоят във фризера! Тогава!?! Тогава и ГЕРБ фъф ФРИЗЕРА!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 11 години

vsichki tia koito narichate bisnesmeni ili biznes sa za edno koravo vaje i edin sapyn,tva e neobxodimo ,a ne dara bara.

8

доктора

преди 11 години

Според американските планове,българската икономика трябва да изхранва 3,5 - 4 млн души... Останалите 3 млн са излишни - и правителството гледа да се отърве от тях - един път и завинаги... А вие сте седнали да се надявате същото това правителство да ви подобри положението... Че защо да го прави? На него американците му плащат за друго...

7

lol

преди 11 години

така както обещаваха повишение на заплатите на медицинските сестри и накрая нищо.. затова още в началото не им повярвах на обещанията.. да продължават да лъжат, те затова няма да имат мед. работници.. още една емигрираща от България ще има в мое лице..

6

Обеднял

преди 11 години

Вече ни взеха и малкото,което имахме,сега ще ни лъжат предизборно.Ние тия наивни детски приказки сме ги чели в ранна възраст и вече не вярваме в чудеса.

5

идат

преди 11 години

Да! За сметка на още безработни... За едни по-високи доходи, а за други ......

4

вятър и мъгла

преди 11 години

тия нямат срам. Пак ни лъжат. Мерзавци.

3

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ трябва на изборите да ги отстраним от властта, и на тяхно място да изберем правителство от средите на патриотичните партии. Парите на България трябва да бъдат в България, а не да се изнасят навън,както е сега.

2

Анонимен

преди 11 години

такива обещания слушаме вече 3 години: ще,ще,ше-.аман от такива обещания. ето и сега има уговорка - ако това,или онова...***-ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИЖДАЛА ДОСЕГА. винаги намират пари за себе си да обикалят по света за щяло и за нещяло-харчат народната пара,а народа го държат на границата на оцеляването.НАРОДЪТ НИ Е ***,ЩОМ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ. П О З О Р!

1

имигрант

преди 11 години

Е, че за кога бе? *** то време не остана, изборите дойдоха, а тея сега се сетиха. Или дето се вика, "Сетила се Мара ..." знаете какво. Нека минат изборите, тогава ще мислим какви ще са ни доходите, какво ще направят новите управляващи. То се видя, че от ГРОБ доходи няма да видим.