142

niama znachenia

преди 11 години

До Мен i iskash da kajesh chee mnogo prisadata na momchenceto li mi ne ti pojelavam da se sluchi niakoga na tvoita dashterichka 10 godishna ili na tvoiata vnuchka sashtoto i da mu dadat prisada 1 godinka da vidim pak li shte si na tova mnenie bilo to i *** i balgarin ili negar ima li znachenie koi shte izchuka dashterichkata ti iskash balgarche mi ............. ok

141

анонимен

преди 11 години

Много ясно,че съжалява като видя зора а преди това не мисли с главата си а ми с друго.Ама пак лека присъда за убийци и изнасилвачи това са законите тук и простотиите на нашите саизбрани управляващи.

140

joro

преди 11 години

sega za takova prestuplenie znaeteli tam kak 6te mu vliza....prosto si nqma na ideq.

139

Анонимен

преди 11 години

Някакви *** ли са писали тези закони. Такива *** трябва да влизат в затвора и никога повече да не излизат. Този като излезе ще съсипе живота на следваща жертва и после пак и пак. Ненормална работа.

138

Jass 2

преди 11 години

Това означава че са му дали по-малко от минималното и по двете обвинения. Евала управа!!! Дано на 20ти Сеп това дело да влезе в доклада.

137

Jass 1

преди 11 години

Май става въпрос за блудство, защото в закона пише:"Раздел VIIIРазвратЧл. 149. Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.Чл. 151. Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години." + чл.152 - за изнасилв

136

Бивш Затворник

преди 11 години

До Кочо; Виж момче виждам че тие интересно,но ще ти кажа едно нещо затвора е училище за силните и мъчение ежедневно(разбирайме както искаш) за слабите там живота няма нищо общо с това което гледате по дискавари и другите канали.Пример-за една цигара може да ядеш бой че след това 6 месеца няма да си същия човек а може и повече а на един такъв Мъжкар му бяха вкарали Литрова камеица пластика сещаш се къде нали>Кочо спазвайте законите на тази държава щото теса за мишките а ако си баровец си знаеш

135

Анонимен

преди 11 години

В затвора топихме восък и си го инжектирахме в бухалката, сачми от лагери под кожата- класика ама като излезнем ви изпонаклецваме "верните" жени до напикаване- всичките сте рогачи

134

123

преди 11 години

16 месеца!?? 5-6 години минимум за ***!

133

Мен

преди 11 години

Ако беше *** - нямаше да му сложат снимката, нямаше да му напишат името и нямаше да го осъдят... следващите няколко години. Е, ако го осъдят ще е условно или на 6 месеца. Но момчето е българче, няма пари, няма богати мама и тати... и отива в панделата.Не го защитавам - виновен си е за това, което е направил и трябва да лежи. Но защо закон важи за него, а за един друг етнос - не ?

132

Стар Гъзоеб

преди 11 години

Виж те го само колко е готин,...мамин 'убавец! Доста хора ще зарадва в пандиза! Ще му правят двойно *** проникване! Бедна му е фантазията на тоя *** какво ще се случва с него за тия никакви си няколко месеца които ще му се сторят цели векове. Просто ще го попилеят завалията и ще има нужда от нов *** след това. Е, да я мислил преди да стъпи накриво. Мой приятел работи дълги години като надзирател и какви ли не неща ми е разправял за тия дето влизат за изнасилване, някои дори не оцеляват....

131

исус

преди 11 години

много си умен с този извод май си истински гейв казармата се ставаше истински мъж, сега младежите като теб са само Гейчета.

130

Анонимен

преди 11 години

колеги, правите ли разлика между блудство и изнасилване? предолагам- не, личи си от статията. блудствените действия не включват проникване, а опипване - на насилника или на жертвата, може и двамата. та, ако наистина е изнасилил 10 годишно момиче, 16 месеца не са нищо особено, защото може да остане травма за цял живот. ако пък е блудство, предполагам, че и 2 месеца в затвора ще му стигнат - там ги посрещат доста топло такива.

129

Анонимен

преди 11 години

Година и четири месеца затвор и при добро поведение ще лежи най-много една година, това е подигравка със семейството на момичето. НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ В НАШАТА СКАПАНА ДЪРЖАВА!!! Този *** заслужава поне 30 годишна присъда!!!

128

БЪЛГАРКА

преди 11 години

Най-справедливата присъдата е СМЪРТ!

127

Кочо

преди 11 години

До Бивш Зарворник Кажи още нещо пич за затвора

126

Анонимен

преди 11 години

Такъв да го одереш жив и да го накараш да си изяде кожата!

125

Бивш Зарворник

преди 11 години

В затвора съм прекарал 17 години и 96 дена видял съм какво ли не но едно мога дави кажа че и най големите ко*елета и из*оди имат сърце всеки мрази убийците на малки деца и ИЗНАСИЛВАЧИТЕ!!!!!Първите много рядко излизат ЖИВИ от панделата а вторите като този МЪЖКАР като излезнат ВЕЧЕ СА ОТ ДРУГИЯ БРЯГ НА РЕКАТА(ЛЕВИЯ) или стават клиенти на психодиспансерите...П.С Последния го карахме да сияде собствените лай..а и познайте как най лесно се изсират като му бутнеш парафинения с обиколка 25 цепи цепи

124

НИЛ-АТС

преди 11 години

Такива трябва да ги кастрират! Година и 4 месеца са малко! Кастрираш го и го пращаш в затвора за минимум 3 години. Нека потенциалните изнасилвачи-педофили да знаят какво ги чака!

123

Baceto

преди 11 години

Тоя ще му сцепат дупето година и 4 месеца...ама му е малко. Дайте го у Враца, тука ще бъдеш бит и *бан докато не почне да ти харесва ***.