50

ас

преди 11 години

*** Шваба да беше изчакал още 72 часа и щеше да си ходи

49

dp

преди 11 години

Е ще гръмнат някой-друг бушон по трасето сега, но нали работата е приключила.Което и ченге и/или местен дебелосерко да е свързано с ръгането вече няма койда го разкрие. Тукашни ченгета които да потвърдят самопризнанията ще има повечеотколкото се събират в една стая, никой не се съмнява в това.Така се самообесва някой в аресата, "стараят се колегите", баси наглите смешки.

48

Анонимен

преди 11 години

БАЛЪЦИ !!!как ще сложите кабелна в килията веее !замислете се само - КАБЕЛ В КИЛИЯТА !!да бяхте му дали въже на входа направо.

47

член на БСП

преди 11 години

оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!а по времето на вожда и очитела Серюгин на аристантите им давъхме само по един картон да легнът на земята и по идно канче вода и краишник типов хляб. ама самообииства никакви ниамаше!

46

Анонимен

преди 11 години

Последния път когато спах в ареста имаше само дървена скара на пода, смръдливо одеяло и много брутални дървеници.

45

Анонимен

преди 11 години

Фактически сега имаме неразкрито жестоко убийство в БЪЛГАРИЯ и един заподозрян, умрял в БЪЛГАРСКИ арест.

44

Анонимен

преди 11 години

В Бургас за туристите има безплатен,БЕЗПЛАТЕН автобус който да ги води от гарата до мол "Галерия" ------------- Какъв ти е проблема? Нали не им плащаш автобуса ти?

43

mlad6ito

преди 11 години

обаче немците съм ги признал изключителна педантичност и дисциплина дошъл на почивка в БГ и вместо да разнообрази с някоя българка или рускиня он си търси пак немкини...

42

Анонимен

преди 11 години

За такова изказване трябва да го махнат този измислен министър. Това е излагация, арестант да умре в ареста. След като го ограничават и затварят, полицаите са отговорни за здравето и живота му. Съд и затвор за тези, които са допуснали самоубийството.

41

mlad6ito

преди 11 години

след дъжд качулка.

40

123

преди 11 години

не знаете ли че престоя в затвора /за присъда или като арест/ ограничава само правото на свободно придвижване. защо да нямат телевизия, вестници, спорт, труд и други такива. това място може да доведе до лудост без движение и занимания. нали целта е превъзпитание, а не създаване на оскотели зверове. това е тест за държавата ни. а че някой бил искал да се самоубие е негово решение, което трудно може да се предотврати.

39

АНОНИМЕН

преди 11 години

Самообесил се убиеца добре,ако е знаел ,че в България хора с 12 до съдебни дела убиват отново защото са на свобода швабата да не си е сложил кабела на врата,той просто нищо не знае за Българското правосъдие.

38

Анонимен

преди 11 години

За какво обезщетени говориш ***?Че не си знаят ***?

37

Усмивката

преди 11 години

Нали има дежурни в следствените арести? Доколкото зная, има и денонощно видео наблюдение. Къде е спал дежурния? Швабата, че не заслужава да живее, не заслужава, но докато вината му не бъде установена от съда, той е НЕВИНОВЕН! Ако се е държал нагло с полицаите и те са решили да го "посъветват" да не прави повече така и са се престарали? Другите арестанти защо не са писнали, когато им е спряла кабелната телевизия? Кой ще понесе политическата отговорност за безхаберието на подчинените му служители?

36

Анонимен

преди 11 години

Не му стига на Цецо Шестака дето го псуват хората на *** майна заради гафовете на МВР, ами взе и да поема вина за резилите на правосъдното министерство. Жив мазохист!

35

адса

преди 11 години

Хубава работа ама германска!

34

ГРОБ

преди 11 години

ОТНОВО ДВОЙКА ЗА ГЕРБЕРОИДИТЕ.

33

до 35

преди 11 години

повечето идея си нямат, особено селяните като номер 31, но важното е да храчи ....

32

Станчо

преди 11 години

Е*ати ихтибарите който се правят на баровци и чужденци,българите като кучета в арестите а останалите кабелна,храна от кетъринг и т.н., къде точно всички бяхме равни,че не моа да се сетя???

31

Анонимен

преди 11 години

Неслучайно знака на Бафомет се намира на дясното му рамо. Та това е Антихриста, за който пророкуваше още Великата книга на Мормон! Хора, осъзнайте се - започват Велики времена !!!