35

Анонимен

преди 11 години

Пироня почна да издиша нещо ,Ана я мачка здраво ,къде са сега пишман патриотите да я хвалят колко е велика Пиронкина ???

34

Венелин

преди 11 години

Най-лошото възможно развитие за Пиронково - просто изглежда жалка на корта!6:0 падна първия сет, по 10 поредни сервиса не може да вкара...Очаквах, че може да играе зле, ама толкова зле не съм очаквал!

33

Nasko

преди 11 години

Четейки "разбирачите" на всичко в спорта и човешката природа се удивлявам,- Откъде толкова Негативизъм в средящите пред компа и играещи на тях какви ли не игри, знаете ли какво е ТРУД , а знаете ли колко е той за един спортист??Откъде толкова пренебрежение към всичко и вссеки??Ей заради такива сополи, като всички пишещи по форумите с малка част Умни хора сме на това дередже, нищо не правите, ама Уста отваряте!!!Знаете ли, че тази спортистка няма Никаква помощ от Държавата ни до тук??

32

Анонимен

преди 11 години

Страхотната красавица Ана Иванович ще смаже тоя Мики Маус като както мечка гази гнила круша !

31

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !

30

мдааа

преди 11 години

Да отидеш на осмина финал не само,че не е геройство,но и е едно нищо.Горкото момиче случайно попаднало там ще си остане на този осмина финал.Тва и беше тя е кът ***,почва с некой по-голям аматьор от нея и после оцапва гащите!

29

Дедо Йоцо

преди 11 години

Дано Цеца отнесе гнусната сръбска *** на 1/8 финала, както американците отнесоха тия *** с бомбите преди 13 години!!!

28

BBCityLights

преди 11 години

До някой си 29: Ми аз не мисля, че някой е забравил 4-тото ни място на световното '94-та? Am I right? ;)

27

някой

преди 11 години

История ще напише като вземе трофея. Иначе никой няма да си спомня, че някаква си българска тенисистка се е класирала на 1/8 финал.

26

ДО 12

преди 11 години

... не само че знам какъв съм, ами знам и ти какъв си. бездарен и безмозъчен безродник.естествено, че не чистиш кенефите - то ако се хванеш да ги чистиш, първо себе си ще трябва да забършеш.нещо много лесно ти идва идеята за брането на маслинки, да не си водил жена си в гърция напоследък?а статистики е безсмислено да ти се показват, такива като тебе знаят само през вратата на собствената си колиба да гледат.

25

Венелин

преди 11 години

С късмета беше до тук - изключително лесен жребий и слаба игра на испанката. В действителност и Пиронкова игра слабо, с отделни проблясъци. Сега, след като си изпълни програмата и спечели достатъчно точки и пари дано се отпусне и да изиграе един хубав мач в "сблъсъка на красавиците"! Сигурно ще има пак подкрепа от българската агитка, а и сръбкинята е най-преодолимата съперничка на осминафиналите!

24

Анонимен

преди 11 години

1/2 финал по джобен тенис може да стигне

23

Българин

преди 11 години

Поздравление за момичето.Какви са тези комплексарщини ,с които ни заливате бе господа журналисти ? Каква история пише ? Какви чудеса са станали ?Журналистическа тъпотия.По -скоро тя пише ГЕОГРАФИЯ. В Америка едва ли 10% от хората знаят къде се намира или изобщо ,че има такава държава и сега това момиче ще ги накара да отворят енциклопедийте ,за да видят що е това България.

22

off

преди 11 години

hubavo pishe istorija. mnogo se radvam za neja, no pone da specheli njakoi turnir

21

Гошо Тъпото

преди 11 години

Една Цвети,пролет не...прави,за родния ни...тенис.;все пак късмет и успех по...нататък.

20

Блаа

преди 11 години

Ами тя пише история,а вие си пишете приказки от "1001 нощи".Докато четях дългата статия щях да заспя.Можеше да го опишете с 2-3 реда.

19

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е пишещите тук коментари кое място биха взели. Едва ще се помръднат от дивана до хладилника да си вземат следващата бира, ама плюят с много спортна страст. И са лекоатлети, борци, щангисти, всички са взели поне по три златни олимпийски медала, та затова така храчат.

18

Анонимен

преди 11 години

Слон Стифанс е американска наркоманка и трудно ще я бие.

17

Шишо

преди 11 години

Не пишете кое място е заела защото нея това не я вълнува. Моля да пишете след мача колко пари е спечелила, и колко е загубила. Такава като Пиронкова не може да трогне моята спортна страст.

16

Анонимен

преди 11 години

Bravo,Cveti!Uspeh!!!