194

шофьор

преди 11 години

Елементарна статия с елементарен подход- само таксиджии питани за мнение. Купените писачи поне да бяха опитале да предадат раговор с обикновени шофьори, чиито мотиви против" са далеч по- логични и се приемат от цялото население.

193

Анонимен

преди 11 години

Както е тръгнало на магистрала с 160 и в града с 30!Ненормалници!

192

фен

преди 11 години

Поредната глупост на ББ. Така ще е ако него махнем този мазен *** и наведен ***

191

Анонимен

преди 11 години

30км/ч в града25км/ч в тесните уличкии ми писна да слушам мнението на неграмотници които са си купили книжките защото нямат завършено средно образование

190

hmmmmm

преди 11 години

И в статията защо трябва да са уж цитирани две три мнения на бакшиши? Като те са най-големите *** в държавата, а само се оплакват!

189

гггг

преди 11 години

Това е майтап, нали?Абре малоумци, оправете контрола, намалете корупцията при ченгетата, налагайте санкции на лапетиите, които карат със 100 в града, оправете контрола при прегледите на старите бараки, наслагайте камери, оправете пътищата, за които ви плащаме и не въвеждайте безсмислици.

188

Анонимен

преди 11 години

"Когагато се бута,Фолксвагена става с един кон повече !" - мъдра Пернишка поговорка

187

0_0

преди 11 години

А в Банкок има платен speed way и караш със сто в града.....

186

Ястребовски

преди 11 години

Защо в България когато трябва да се спазва закона,да се плащат глоби,такси,данъци ,всички ревът кат магарета ! Баси *** държава......,или баси матряала !!!!

185

Анонимен

преди 11 години

Тия грам мозък нямат наистина...с 30 километра ако карат всички ще стане смрад, а *** хора, които няма да знаят как се пресича съм сигурна и тогава ще има, както сега докато си пъплиш да маневрираш за паркинг ти се врат в колата и не мислят.

184

Ястребовски

преди 11 години

Браво ,отдавна трябваше да се случи това ! Сега селските джигити дошли в градовете ще намалеят,и много купени от тати книжки ще бъдат отнети !

183

рачкапур

преди 11 години

разказа ми се играта да въртя ****алите с 30 на рикшата че и на фарове.не може ли по бавно?

182

VIKING

преди 11 години

Toia rimlianin na snimkata,spazva ograni4enieto,Bravo!!!

181

една

преди 11 години

И още нещо-и тук караме с фарове през деня, пък не съм усетила да се уморявам от това или да ми пречи..Поне на мен ми е странно, че на някого това може да пречи. Не зная, може би моите очи са ненормални :)

180

една

преди 11 години

До Димов: да, прав си. Живея в Швейцария и тук е така. Често има повдигнати пешеходни пътеки, голяма част от кръстовищата са кръгови. Да не говорим, че в часовете, когато децата отиват и се връщат от училище, на всички кръстовища има контролиращи движението и сприращи колите на пешеходните пътеки/въпреки, че тук и без контролиращи си спират/. Радари има навсякъде, а ако не си платиш глобата, става лошо.

179

една

преди 11 години

До 203- да, именно затова написах "има право да се чусвства", но ми е пределно ясно, че не е така. И затова е необходима майката, която очевидно е по-глупава и от детето. Но парадосът се получава ако я глобиш. Според официалния правилник няма логика да глобяваш някого, че пресича на пешеходна пътека нали? Проблемът е, че има огромно разминаване между това, което е на хартия и това, което става по пътищата.

178

Един

преди 11 години

Най-лошото нещо на пътя е измореният и изнервен шофьор, включените дневни светлини лятото, когато слънцето е силно и светлината пре-достатъчно измарят, особено на дълъг път! А 30 км/ч градско ще предизвика задръствания, от които повече шофьори ще използват местата където знаят че няма полиция и може спокойно да се превиши тази скорост и ще "настъпят" газта, ето тогава става лошо!

177

Димов

преди 11 години

Решението е просто. Трябва всички пешеходни пътеки да са повдигнати целите и оцветени в друг цвят. В София направиха такава пътека пред патиланци и сега всички намалят. Крайно време е да започнат да глобяват пешеходците които пресичат неправилно. Няма смисъл да се намаля скоростта, а трябва да се мисли конструктивно. Всички големи и натоварени кръстовища да се направят кръгови за да се увеличи тяхната пропускливост. Там където е много натоварено да се направят подлези и надлези така коли и пешеходци няма да имат досег

176

Един

преди 11 години

До една:"където има право да се чувства в безопастност" само на половин километър от това място миналата година имаше инициатива "цветя за ..............." Мен са ме учили като пресичам да се оглеждам, а тогава имаше в пъти по-малко автомобили от днес, а с двата примера които ти дадох, а мога и много още, излиза че или има много *** овце или просто си можем толкова!

175

Един

преди 11 години

До всички шматки пресичашти неправилно:АКО ВИЕ САМИ НЕ СЕ ПАЗИТЕ, КАК ОЧАКВАТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДО ПРАВИ? Друг пример, отново с жена и дете: Малка тясна улица, от едната страна паркирани автомобили, до тях тротоар, от ляво на тях пак тротоар, жената е хванала детето в ръка, аз се движа срещу тях само на скорост, жената отива до автомобилите, а детето остава на пътя на автомобила! Майката е хванала детето си с лява ръка и детето остава на моя път! А имат време да се изнесат и два тротоара!