11

Анонимен

преди 11 години

Това, че белият цвят се цапа най-много не е вярно. Най-много се цапа черен металик. На черния металик една капка да има и си личи, една драскотна да има и си личи от километри. На всичкото отгоре е доста по труден за поддръжка. Нагрява и много. Затова черна кола само ако е огромна лимузина или Ферари и най-добре да има гараж. Бялата си е доста добър избор. То на човек вече му писва от този сребрист металик и сив металик.

10

Анна

преди 11 години

Само сребристи или златисти коли си купувам - не им личи когато са изцапани ! Ела да видиш как се мие всяка седмица бяла кола ! Не,мерси !

9

Минувач

преди 11 години

През лятото, колите с бял цвят се нагряват по-слабо и не товарят толкова климатика. Загряването на колата, когато се държи на улицата е по-малко и уплътненията стареят по-бавно.Зимно време белите коли се виждат по-лошо (ако са без фарове...).

8

Анонимен

преди 11 години

Чакам бяло ферари

7

драйвър

преди 11 години

Това е вярно , но за последните 2-3 години откакто белия цвят се върна на мода . Преди бяла кола можеше да се продаде само на по-ниска цена на втора ръка от другите цветове. Като прибавим , че повечето корпоративни автомобили ползват белия цвят като най-евтин при покупка на ново, бялото хич не ми изглежда "добра инвестиция" !

6

az

преди 11 години

аман от тъпотии

5

Nikolla

преди 11 години

В големите жеги белите коли най-слабо кумулират топлината.Оттам-по-трудно се скапва електрониката и други уплътнения.Затова е по-изгоден белият цвят.Но и продавачите знаят това,и са вдигнали с някой и друг процент цената на такъв автомобил(сив металик също).

4

Жлъта М-ка

преди 11 години

Ко речи ,Бози Ингилизина?

3

Инструктура

преди 11 години

То и затова белите коли са най- евтини . Учените може би са отчели статистически данни според които белите коли запазват най - много своята стойност ,но пропускат да споменат че бели коли се купуват от най - рационалните и практични хора (за който цвета е без значение), предполага се че те и най - добре се грижат за колите си ,и от там по високата остатъчна стойност .Обаче при еднакво техническо състояние белите коли нямат шанс .

2

Анонимен

преди 11 години

bul6its

1

Анонимен

преди 11 години

Добре, че учените са се сетили, във всеки автосалон за нови коли, ще ви го кажат.