133

лай-лай кучка до 148

преди 11 години

Много вярно написано. "Няма среда в любовта.."

132

Анонимен

преди 11 години

затва вълка ходи на лов далече от леговището, а хората казват - там, където си вадиш хляба, не си вади онази работа20 години съжителство и емоции, общо дете, театърът и много други успехи са плод на взаимния им живот. сега ще го дават делово - малко невъзможно.цивилизованата раздяла е само за хора, които не са се обичали истински. за другите раздяла няма, те преодоляват проблемите заедно и с годините трупат опит и повече любов един към друг. защо ли? защото израстват заедно като личности и дух

131

Анонимен

преди 11 години

тази жена дори когато се усмихва изглежда тъжна. сигурно има защо.а 20 години брак в днешно време, особено за по-младото поколение, са си цял подвиг! браво на тях!

130

да бе

преди 11 години

Били се разделили цивилизовано, много знаете пък вие. Явно Нина не иска да се унижава допълнително публично. Ако е вярно, че Зуека й е слагал рога отдавна, да им завидиш на интелигентната раздяла и отношения. Свестният човек като не иска повече да е с някого му казва и се разделят, а не води двойнствен живот и не лицемерничи ежедневно.

129

и аз да се изкажа

преди 11 години

Прочетох доста коментари, за запуснатите жени. Ама и аз да кажа, може и да звуча като феминистка, но колко занемарени мъже има, доста повече от жените, повярвайте. И от къде на къде, трябва да живеем под сянката на мъжете, както прозира от изказването на вече популярната Иванка. Не знам, но историята на Зуека, ми от всякъде съжителство по сметка.Вкара го в театралните среди, получи популярност и после , оф, умръзна ми. Пък и Зуека един хубавец, ама друг път. Нина е силна и умна жена.

128

лай-лай кучка

преди 11 години

Чета за външния вид на Н.Димитрова и си мисля, че чертите на лицето не се компенсират с хигиена, мода и т.н. Макиажа е козметична декорация, а основното е природна даденост. Често в ежедневието, ни става симпатичен човек,не впечатляващ с нищо първоначално ,тъй като има и харизма , симпатичност, не само красота.И обратно - красота, но при опознаване - отблъсква. Много е относително. Зависи какво търси човек и за колко време .

127

Шушу-мушу

преди 11 години

Това не е новина, виж ако Зуека си е монтирал силиконови цици е друго.

126

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 11 години

ДО : Иванка>>> Оставете я Иванка ,тя явно е президент на фирмата "КОМПЛЕКСИ БЕЗ ГРАНИЦИ" :о)Жалкото е,че половината родни девойки разсьждават точно като Теб,Иванке... много тьпо!

125

До Иванка

преди 11 години

Иванке мила моя, ако целта на живота ти е да доставиш удоволствие на мъжа си, то положението ти наиситна е достойно за съжаление. По-добре се замисли какво даваш на себе си и какво правиш за да израстнеш като личност, външността е до време и колкото и да се стараеш не може да спреш времето. Елементарните хора като теб наиситна будят съжаление. Хубавата част за теб е, че има и много мъже които искат да имат поддържано украшение, по възможност да бъде и слугиня, но да няма мисъл, че става сложно..

124

Анонимен

преди 11 години

Лицето е огледало на душата

123

Анонимен

преди 11 години

До Иванка -ти си невероятно *** жена..

122

муца

преди 11 години

дам, българският мъж, като се види малко с парички или със "седем часа разлика" слава и или къщата му отеснява, или жена му погрознява!

121

Анонимен

преди 11 години

аман от такива коментари... понякога си мисля че българите са най невъзпитания народ на земята какво ви засяга дали е красива или не тя е била жена на зуека а не на вас то бива бива просотия но така до никъде няма да се стигне КРАСАВИЦИ И КРАСАВЦИ с празни глави

120

Анонимен

преди 11 години

Нина е достойна за уважение жена! И защо толкова го оплаквате Зуека? Колко мъже изневеряват макар че съпругата му е слаба.....Пък и Зуека е един красавец..... макар да не е важно.

119

Mitaka

преди 11 години

Голям 6анс - тази изглежда като Годзила наистина. Голям 6анс за Зуека.

118

Анонимен

преди 11 години

И двамата са еднакво красиви!Само дето единият е изтрещял, и то след 20 години съвместен живот!

117

Анонимен

преди 11 години

Невероятна! Умната и интелигентна жена си личи от две изречения! Много от пишещите тук трябва да се учат от нея. Късмет и на двамата защото са много добри!

116

До Иванка

преди 11 години

Иванке, това ли е смисъла на жалкия ти живот, ***? Я какви хубави вибратори по 80-100 лв има! Ново поколение! Тоя мъж, който дундуркаш, ако ще да се скъса - не може да ти достави такова удоволствие! Вибратора не мрънка, не хърка и не му смърдят краката! Ако ти се прииска мъж: за 60-80 лв на час получаваш поддържани мъже до 35 години! Фино и възпитано! А ти му се радвай на тоя кър до тебе и гладувай! И умирай от стрес и ужас, че комшийката е по-кльощава от тебе!

115

Анонимен

преди 11 години

ТАЯ "АКТРИСА" НЕ ИГРА ЛИ ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ НА ФИЛМА "ГОДЗИЛА"????

114

ujas

преди 11 години

ei jenata takava onakava ami negovata zahapka kakva ubava tarkulnalo se g1rneto pa namerilo nineto