33

raycho

преди 11 години

Леле тия не са нормални макар, че тук съм чувал за коли сглобени след, като са *** на две но това е опасно, защото колата вече не е толкова здрава колкото е била преди да я срежат.

32

Анонимен

преди 11 години

най-големи "майстори"са холандците.има цели големи цехове за сглобяване на коли от различни части на купето чрез заваряване,вкл.две половини.затова от холандия може да си купите евтина кола,която не личи,че е от две половини и което в др.държави е забранено /напр.германия/.големи тарикати са,затова с холандците внимавайте.в германия има случай кола,която тегли ремарке,при сътресение на един мост да се разцепи на две.етичните европейци са етични само на думи.

31

до 33

преди 11 години

Можеш,но само ако си режеш колата по дължина.

30

Анонимен

преди 11 години

А ако си режа колата всяка година на две и после си я заварявам дали ще мога да спестя пари от пътни данъци, винетки или други подобни?

29

Анонимен

преди 11 години

продължение от 31:подкарах я леко. Над 50 км/ч светна лампата за маслото. "Права е бабата" си рекох и намалих. Така направихме почти 10 км. тест. Колата ми хареса много. Бабата беше изтървала, че гарнитурата е заминала и маслото беше зацапало отвън двигателя. Както и че съединителя потъваше навътре (горна хидравлична помпа).Взех я, смених 2-те помги и гарнитура в София. Сега карам кола, която е в перфектно състояние и само на... 124 000 км. от бабата (с всички сервизни документи е).

28

Анонимен

преди 11 години

Купих си кола от баба италианка. Тя ми разказа, че не била добър шофьор и за 4 г. 2 пъти тя е виновна за катстрофата, на 2 пъти пък нея са я удряли. Рекох си каква ли бракма на части е останала. Когато бабето ме пусна в гаража останах потресен. Едно чисто ново Audi 80 B4 ме чакаше вътре! вдигнах капака, гледах грегите - само на 2 места открих малки белези, че е правена. Бяха нагодили всичко! Подкарах я. Бабето ме предупреди, че не е сменяла маслото и е заминала помпата (следва продължение)...

27

Анонимен

преди 11 години

до 28 не разбирам от коли ама има логика което казваш

26

Стоянов

преди 11 години

До 26А ти защо сметна че моята професия е точно тенекеджииство и защо сметна че съм от село?***!Такава кола аз лично ще я позная от 100 км. че е правена *** гнусен, недей да обиждаш!Голямата работа ли си ти а?Срежи го ти тавана на две пък после го заварявай и го китосвай да видим кого ще излъжеш бе!Долу мекият под както е срязан сигурно ще идат на шивач да го зашият с бели конци!*** си ти *** , дето обиждаш другите без даже да ги познаваш.Айде не ме занимавай със себе си!

25

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката е някакъв корейски дарак.А тези които си продават и копуват коли от авто-къщи и пазари ако знаят какво се случва с колите им ще се самоубият мигновено!Ама нали балъците били безсмъртни та келепиреца си върви с бесна скорост

24

Анонимен

преди 11 години

14Ти разбираш от коли колкото магаре от ядрена физика.Как щял да докара геометрията.......Охооо има ДОЗЕРИ!Знаеш ли какво е тва "майсторее"????Таван не се прави......ЛУД ЛИ СИ???Няма да коментирам другите ти глупости.Нема смисъл.И като вземеш предвид че не ми е професия коли и тенекеджийсто.Предполагам си некой селски тенекеджия при това яко неграмотен.

23

Няма начин

преди 11 години

Пълни глупости, ама пълни ... това да не е пъзел от 1000 части ?! :-)

22

Анонимен

преди 11 години

В *** ги режат по дължина и кво?- да не би да е по-малко гъзар тоя с BMW- то... докато има чалга, куRVи и престиж и по диагонал да е рязана пак ще е тежкарска- мене първата ми думичка е била: ки-ки-ки- кирия! а на сестра ми: фа-фа-фа-файда... тва е щото руснаците не успяха да ни освободът ранше- ***!

21

G

преди 11 години

Това не е BMW другари. Тук има измама ;-)

20

Анонимен

преди 11 години

Пълна простотия. Това, че украинските търговци режат една кола от партидата за цвят, а по документи цялата партида е за резервни части, е едната страна на въпроса. Другата страна е, че на части такава стара кошница се продава на по висока цена от цялата кола.

19

uzunski

преди 11 години

Сиромах човек , жив дявол !

18

Неук

преди 11 години

Ами тези с *** п...и как им докарват геометрията ?

17

Анонимен

преди 11 години

Ако е рязана колата - режи си и главата!

16

rr

преди 11 години

смятай как ги вкарват в българия тогава

15

master

преди 11 години

na rqzana kola = rqzana karabina i otiwa !!!

14

Стоянов

преди 11 години

Ако искате да кажете че , че с тия части правят други смлени коли , това е друг въпрос!