10

didi

преди 11 години

на мощният гларус да му кажа че и ние жените често ви оплескваме по лицето скапан кмплексиран *** заради такива като теб ни мрази целия свят Диана си е уникална и ти можеш само да си тънеш в ***, кмплексар нещастен

9

Истината

преди 11 години

Беше се разгонила и не подбираше нищо. Иваша снаха да беше нямаше да я търпите. Чашата преля когато реши да прави за смях една велика християнска монархия за смях с братя мюсулмани на кралете. Всичко беше и е логично, когато се е омъжвала е знаела какви ще бъдат последствията за личния и живот - бвз такъв. Нека бъде за пример на всички бъдещи принцеси. Мир на праха и.

8

Анонимен

преди 11 години

E катастрофи стават... Все пак никой не е застрахован от подобно нещо. Дали беше убита или действително бе инцидент, едва ли някога ще разберем. Но е факт, че преди години, когато съдиха нейния иконом, че е присвоил вещи след смъртта и, той предостави бележки, картички и писма, в който пише, че я му подарява еди какво си и прочие. Тогава се чу и че в едно от писмата принцесата е писала, че се притеснява за живота си и че има подозрения, че планират да я убият.

7

морски

преди 11 години

Почитат паметта на Даяна УБИТА от самота правителство на Великобритания.

6

mimi

преди 11 години

taka e dobrite xora si otivat rano.mir na praxa i

5

555

преди 11 години

Даяна беше бременна в 3ти месец от Доди Ал Файед, .. не могат да позволят принцеса да ражда принцове и шейхове. Затова я убиха мръсниците. Мир на праха й.

4

555

преди 11 години

Беше бременна горката от Доди Ал Файед, .. убиха я мизерниците,..

3

Анонимен

преди 11 години

Добрите хора Господ рано ги прибира при себе си,оставя гадовете да ни тровят живота.

2

дръжко

преди 11 години

В разцвета на живота си загина. Всеки със съдбата си.

1

мим

преди 11 години

Лека и пръст на Даяна.И на мен ми се струва че и помогнаха да се случи това нещастие.Не можаха да преживеят че се разведе с Чарлз и искаше да си живее спокойно,далеч от двореца и всичките им изгъзиции.