428

ггг

преди 11 години

Възможно е, бе, а най- добре е от догодина- пеша.

427

Update

преди 11 години

v demokratichnite visokorazviti darjavi po kmetstva ot vsyako selo,grad si opredelyat s referendumi v koi zoni s kakva skorost da se dvijat - spored nujdite im. imat daje i znak za 20 km v jilistni zoni s mnogo peshehodtzi , malki detza. glas naroden - glas boji. imat daje zoni s zadaljitelna upotreba samo na elektromobili, za da si pazyat vazduha chist za mestnite hora i za turistite si. az v sofia ne otivam, poneje e mnogo mrasen vazduha.

426

3432

преди 11 години

DA PO DOBRE S NISKA SKOROST V NASELENITE MESTA ZA DA SE IZBEGNAT NEPREKASNATITE KATASTROFI I GAZENETO NA HORATAV GRADOVETE!!!!

425

Дядо Либен

преди 11 години

8037 души жетви на пътя за 2011/ 657 -мъртви, 1421 - I-ва група инвалидицация, 1300- II ра и III група инвалидизация и трайна неработоспособност с право на придружители, т.е. живи трупове който са в много по-голяма тежест и от пенсионерите / Около 3300 човека на година са жертвите на пътя. Колеги, имаме ситуация на война с бойно поле, наречено асвалт.

424

Дядо Либен

преди 11 години

За този просД народ, който не можа да спре да се убива на пътя, едно магаре и самар ...15 км/ч

423

email

преди 11 години

Защо да не е възможно, аз и без друго в населено място си карам с 30 и хич не ми пука за останалите *** на пътя които все бързат за някъде, а най-вече за оня свят.

422

Христо

преди 11 години

И с 30 и с 50 клм/ч кола може да убие човек при фронтален сблъсък. Важна е реакцията и възпитанието на този, който стои зад волана. Както и контрола над водачите. Добрият водач и при разрешена скорост от 90 клм/ч, намаля на 30, ако види деца край пътя. Не може човек, не познаващ азбуката да напише роман. Българските водачи не познават закона и не го спазват. КАТ трябва да са в населените места, където се извършват 60% от нарушенията. А не на места с безсмислени ограничения на скоростта.

421

убавец

преди 11 години

За реване пред компютъра не се изисква нищо, но да излезеш на улицата си иска г*з. От 3 г. слушам как някой щял да излезе, щял това , щял онова , ама нищо не става. И за това държавата е виновна. Ако всички карахме по правилника за движение по пътищата никой нощо нямаше да сваля или дига, но понеже сме големи убавци и всеки си кара както иска за това са тези ограничения. Нека някой обясни на родителите на загиналите на пепшеходни пътеки , че скороста е ниска.

420

шЕфьор

преди 11 години

***! Съвсем се оляхте! Сетих се за едни полицаи в Сърбия. Бяха обърнали едно кръстовище в касичка...През деня си е нормално, но по късните доби преди него следваха знаци 40, 20, 10, 5 и накрая 1 /един/. И спираха всичко що минава, че такава скорост не е възможно да не нарушиш. Тръгвахме си срещу 20 евро....И тук май Цветанов, Дянков и *** от тази влас искат да направят държавни касички на ченгетата.

419

Анонимен

преди 11 години

Простотията на Боко е безгранична....

418

Анонимен

преди 11 години

Е това вече мина всички граници и как я мислят тия хора да я каряме до кога ще продължават да си правят експерименти с народа направо се чудя и се мая що за търпелив народ сме

417

поредната дивотия

преди 11 години

имам предложение ... не да се кара кола ....да се бута .....!?!!!!така няма да пречим на *** с каруците ,а куките няма да могат да ни цакат

416

Tutkov

преди 11 години

vsichko e vazmojno, ama koi ste go napravi barzo, energichno, efektivno, chisto i s dobar kontrol, ta da se radvat horata ot bg narod i turistite?

415

Няма значение

преди 11 години

Валентин Златев и приятели печелят от тази скорост и от късите светлини.Обикновения човечец-кучета го яли!Това е!

414

ДО 525

преди 11 години

Да ама Дянков вече си представя колко парички от глоби ще гушне в повече, и колко парички от трилевовия литър като ДДС и акциз от преразхода на автомобилите ни ще налапа.ДОКАТО ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ГЪБАРКАТ...ТАКА ЩЕ Е!Утре очаквайте нова ГЕРБерска идея-за всеки поданик на мутренството дихателен апарат с дебитомер за вдишания и издишан въздух свързан към НАП в реално време.

413

дядо

преди 11 години

Представете си какви задръствания ще има,като сега при 50км.вчас хората чакат с часове.А на кръстовищата стоят Бойко и Цецко и раздават противогази

412

ФАКТ

преди 11 години

*** ЕКСПЕРИМЕНТИ, НА *** УПРАВНИЦИ, ИЗБРАНИ ОТ *** ИЗБИРАТЕЛИ.

411

Анонимен

преди 11 години

Ако бяхме народ, а не стадо отдавна да сме по улиците с тоягите.Представяте ли си Борисов, Дянков и Цветанов управници в Сърбия или Гърция.Жална им майка!

410

Анонимен

преди 11 години

Баси, те децата ша ни изпреварват с колелетата бе!

409

don

преди 11 години

*** ПО ТОЗИ НАЧИН СИ ВДИГА РАЗХОДА НА ГОРИВО НА АВТОМОБИЛИТЕНЕКА ДА Я НАПРАВЯТ 10 КМДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ РЕКИТЬОРИТЕ ОТ КАТ И ОСОБЕНО ВСИКИ НОВ *** НАЧАЛНИКБОКЛУЦИ