17

Анонимен

преди 11 години

Ръстът на безработицата през юли 2012 г. на годишна база е очакван, заяви изпълнителният директор на Агенция по заетостта Камелия Лозанова в интервю за ТВ7, помолена да коментира тенденцията за нарастващия брой безработни въпреки сезонната заетост.Лозанова опроверга твърдението, че безработицата през лятото се увеличава.............................................................Права е жената,в нейната агенция няма увеличение на безработицата,за другите не се знае!

16

Чакам ГОДО

преди 11 години

То и умрелите са множко, ама нищо, очаквано било........

15

Алекс

преди 11 години

Тия,управляващите начело с Боко или са слепи,или си мислят,че ние сме слепи.С всеки изминат ден става все по трудно да си намериш работа и ако намериш то трябва да работиш без пари,само за трудов стаж,евентуално.Ама те управляващите са си добре,а обикновените хора да си стягат куфарите и кой накъдето види да се спасява поединично.В тая ши*ана държава с тези ши*аняци управляващи живот няма.

14

Iv

преди 11 години

А може би трябва да прочетете, че България е сред десетте държави с най-голяма безработица особено при младите хора. Това го казват цивилизованите страни за нас, а вие си пишете каквото искате. Ето я и статията, търсете Бг-то под номер седем money.msn/investing/where-young-people-cant-find-work

13

Анонимен

преди 11 години

Че тя Лозанова си е комунистка. Иначе щеше ли да е шев в агенция?!

12

Тотю

преди 11 години

Г рабим иЕ динственатаР абота наБ ългарина

11

Анонимен

преди 11 години

Ама то било очаквано, е значи няма проблем!

10

Анонимен

преди 11 години

Другарко Лозанова, и комунистите преди 89г. не лъжеха така.

9

Анонимен

преди 11 години

Тая Агенция е най-безсмисленото и нелепо нещо. Аз лично не познавам човек,на когото да са намерили работа.Да не говорим,че политиката на държавата в момента е абсолютна дискриминация спрямо безработните. Почти никакви възможности за преквалификация и квалификация.Нямате представа колко възможности има в другите страни.

8

optimist

преди 11 години

Едно е да си безработен, съвсем друго е да си в сивата икономика. Странно как ги изчисляват тези неща. По морето например има десетки хиляди работещи без договори...

7

Анонимен

преди 11 години

Ще спада безработицата ,като не ни регистрират,а ни връщат,че нямало смисъл да се регистрираме щом няма да имаме нищо от НОИ.

6

Анонимен

преди 11 години

По-добре да вземат да я закрият тая агенция и без това никаква работа не върши, само освояват някакви пари за временна заетост без никакъв резултат

5

az

преди 11 години

Лозанова, що не се запищещ в бюрото по труда да усетиш колко неочаквано започваш една неискана диета със смешните обезщетения от там.То бива нахалство, ама пък такова безочие не се търпи.Аман от селски моми,които за 300 лв.месечно са готови да ядат буркани и да правят секс със шефа.И вероятно ще се съгласите с мен-до сега не се е чуло трудовите посредници да намерят работа на някого.Тогава що не ги съкратят тия позиции и да спестят малко пари на данъкоплатците?

4

селянин

преди 11 години

Време е безработните да се обединяват и да мятат управляващата клика.Да има масови побоища както на местно така и на централно ниво.Друг начин няма , а и не е ефективен.

3

мк

преди 11 години

таз уфцъ многу лъжи...

2

Хайде бе !

преди 11 години

Тази жена ни будалка. Не може при 3,5 млн. в работоспособна възраст около 2 млн. да са без осигуровки и безработните да са около 400 х. човека. Според Лозанова нямало срив. Хайде бе! Едва ли има по голям срив от този. Безработицата е масова в цели региони. В нашия град в реалния сектор работят не повече от 250 човека ( града е 12 х.жители). Останалите 200-300 човека са общински служители, учители, полицаи. Половината от хората в града са без работа. Бонжуар Лозанова !

1

Анонимен

преди 11 години

Пак ни излъгаха!